Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Neryte @ 2008 11 10, 12:44)
mmm turetu buti 14-15d,dariau NT,bet nieko neparode,o OT vaiduokliuka rodo  g.gif,bet gal as cia tik isikalbu,nors pilva maudzia jau savaite,bet gal dar ir del kokiu kitu priezasciu  doh.gif

man tas pats, OT pilna vaiduokliu, o NT darytas 8 DPO tyli, pilva sakuda kaip turi buti..bet kazkodel itarimas kad cia ne nestumo maudimas o MM ruosimasis atvykti..

QUOTE(Sigeita @ 2008 11 10, 17:01)
sveikutes, mergytes paziurekite man OV jau galima skaityt ir 10cd, ar dar per mazo ryskumo? deja elektroninio nepasidariau testuko tik 11cd. aciu.
user posted image

sakycia 10 cd tai neryski, bet 11 tai jup tongue.gif
Atsakyti
labux mergaites, gal galit patarti.... blush2.gif rasau ne i sia tema bet vistiek na,as stengiuosi negalvoti ar pastojau ar ne bet kad tie pozymiai kazkaip patys kazka kuzda. kelias savaites skauda galva menesines veluoja jau sesta diena, ko kazkaip anksciau nebuvo,krutys truputeli jautrios, sleikstulys, pilvo apacia paskausta patempia, tik viena beda, nestumo testas rodo viena bruksneli, nors pries keturias dienas dariausi tai toki antra rausva bruksneli parode, na laukiu toliau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 11 10, 19:43)
man tas pats, OT pilna vaiduokliu, o NT darytas 8 DPO tyli, pilva sakuda kaip turi buti..bet kazkodel itarimas kad cia ne nestumo maudimas o MM ruosimasis atvykti..

Ir man toks itarimas verysad.gif
Atsakyti
Pelyte7, man rodos tu laukiesi thumbup.gif pas mane ta antroji juostele irgi blanki,o tai yra visiskai normalu, kol nestumas dar labai mazas 4u.gif man ta i gydytoja siandien patvirtino, pasake,kas testas palaipsniui ryskeja
Atsakyti
labai tikiuosi kad tu teisi mirksiukas.gif ryt eisiu uzsiregistruoti pas savo gine gal patvirtins nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte7 @ 2008 11 10, 12:34)
labai tikiuosi kad tu teisi mirksiukas.gif ryt eisiu uzsiregistruoti pas savo gine gal patvirtins nestuke.gif  wub.gif

Tikiuos kad bus geru naujienu smile.gif 4u.gif Gal Kaledos jau prasides newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatata @ 2008 11 10, 19:43)

Parasyk kuo viskas baigsis mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo geras zinias prasom pranesti is kart 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
rolleyes.gif butinai pranesim, tikiuosi kad sikarta viskas bus gerai, dieve kad tik tai butu tiesa jau net sugalvojau kaip visa tai pranesiu teveliui ax.gif lauksiu ir is kitu mergaiciu ziniu,geru ziniu thumbup.gif
Atsakyti
Pasidariau siandien NT,neigiamas,taigi tos OT kad ir rodo vaiduoklius,tai nieko nereiskia schmoll.gif ,taigi poryt jauksiu savo mmm verysad.gif
Atsakyti
Tai OT vaiduokliai aisku, kad nieko nereiskia schmoll.gif jis turi but ryskiai teigiamas,o ne vos imatoma anta juostele,as kai dar nebuvau pasidarius NT pasidariau ant bajerio ta OT, tai pas mane jis toks ryskus gyvenime nebuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte7 @ 2008 11 11, 16:03)
rolleyes.gif butinai pranesim, tikiuosi kad sikarta viskas bus gerai, dieve kad tik tai butu tiesa jau net sugalvojau kaip visa tai pranesiu teveliui ax.gif lauksiu ir is kitu mergaiciu ziniu,geru ziniu  thumbup.gif

kada manai daugiau zinosi?

QUOTE(Neryte @ 2008 11 12, 04:47)
Pasidariau siandien NT,neigiamas,taigi tos OT kad ir rodo vaiduoklius,tai nieko nereiskia  schmoll.gif ,taigi poryt jauksiu savo mmm  verysad.gif

Pas mane siandiena ir vaiduoklis OT tai vilciu ir nededu verysad.gif
Atsakyti