Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Kananga @ 2009 01 16, 18:10)
Va va, mano ta pati istorija, kaip 30 jautrumo rodo nezinia ka. Ir dabar galvok kur tiesa.

user posted image

user posted image

Ir zinok tu zmogau.  g.gif
Papildyta:
user posted image

manau kad15cd 4u.gif
Atsakyti
Kananga, dar pasitikslinsiu... čia tą patį mėnesį daryti testai ?
t.y. darei paraleliai ir vienos ir kitos firmos tuo pačiu metu, su tuo pačiu šlapimo mėginiu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 16 sausio 2009 - 19:27
Labas visoms.Zinot ir as susigundziau tais testukais ax.gif Nesiseka leliuko sulaukti 1.5m verysad.gif Pasiskaiciau temele, bet vistiek dar kyla klausimu doh.gif Gal kuri galit pasakyti ar 15 jautrumo juosteles gali buti patikimos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 16, 20:26)
Kananga, dar pasitikslinsiu... čia tą patį mėnesį daryti testai ?
t.y. darei paraleliai ir vienos ir kitos firmos tuo pačiu metu, su tuo pačiu šlapimo mėginiu ?

Taip dariau ta pati menesi ir tuo paciu metu, tik tu paprastu dazniau papildomai padarydavau.

Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 16, 19:15)
Na tikrai.. trūksta žodžių  blink.gif
Net neturiu ką pasakyt  doh.gif
Belieka tikėtis, kad tie juosteliniai buvo visi brokuoti  unsure.gif
O kada žinosi ? T.y. kada nelauki mmm ?  unsure.gif

Na tikiuosi jie nera visi brokuoti smile.gif turiu apie 100 vnt smile.gif

Siaip sulaukiau mmm, nes nepasinaudojau ta proga kaledos sumaise:)
Atsakyti
QUOTE(Kananga @ 2009 01 16, 21:50)
Taip dariau ta pati menesi ir tuo paciu metu, tik tu paprastu dazniau papildomai padarydavau.

Papildyta:
Na tikiuosi jie nera  visi brokuoti smile.gif turiu apie 100 vnt smile.gif

Siaip sulaukiau mmm, nes nepasinaudojau ta proga kaledos sumaise:)

Na, tada man galai nesueina schmoll.gif Kažkas čia ne taip g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugniukė @ 2009 01 16, 15:26)
Sveikutės 4u.gif Naudojau aš irgi kažkurį mėnesį tuos OvuCard, man jie rodė LH bangą, po to nurimo ir teigiamas buvo  vieną dieną 16CD. Tiksliau 17CD dieną jau dariaus kitos firmos ir jis buvo neigiamas. Va čia:
user posted image

O dabar tai turiu toookį klausimėlį, netyčia irgi nusipirkau tuos iš ebay 30 jautrumo doh.gif Kelias dienas buvo iš viso tik viena juosta, kažkaip nepripratus prie to, nes 15 jautrumo rodydavo kelias deinas iki O vaiduokliukus, kurie ryškėjo. Ir vakar pasidariau elektroninį, kuris parodė šypsenėlę, o tas 30 jautrumo blankią antrą juostelę, tai kaip kažin suprast g.gif Pagal vieną LH banga jau kaip ir pasiekusi maximumą, o pagal tą 30 jautrumo dar reikia skaityti jį kaip neigiamą g.gif Šiandien po darbo dar pasidarysiu tą 30 jautrumo, įdomu, ar dar ką rodys g.gif

Na įdomiai čia pas jus, mergaitės.. g.gif Prašau, pranešk ką rodė 4u.gif
Atsakyti
Darau isvada, kad tie pirktiniai is ebay.com OT 30 jautrumo yra BROKUOTI ir netikslus naudojimui schmoll.gif Jau ne viena ir ne dvi taip sakot, pasiskaitykit anksciau, ka rase merginos.
Nors ziurint is isrores jie niekuo nesiskiria nuo 15 jautrumo, kuriuos as turiu, irgi is ebay g.gif Nors jie man irgi rodo blankoka juostele, palyginus kaip rodo ovucard...

Kananga, gal iseitu didesne foto ideti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 16, 22:09)
Darau isvada, kad tie pirktiniai is ebay.com OT 30 jautrumo yra BROKUOTI ir netikslus naudojimui  schmoll.gif Jau ne viena ir ne dvi taip sakot, pasiskaitykit anksciau, ka rase merginos.
Nors ziurint is isrores jie niekuo nesiskiria nuo 15 jautrumo, kuriuos as turiu, irgi is ebay  g.gif Nors jie man irgi rodo blankoka juostele, palyginus kaip rodo ovucard...

Kananga, gal iseitu didesne foto ideti  ax.gif

O sakykit kuris jautrumas geriau? 15 ar 30? Dabar kaip tik noriu isigyt tu juosteliu, bet gal jos nepatikimos g.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau Jusu kai ko paklausti,nes jau nznau ka ir galvoti... Siandien pas mane 28 ciklo diena. Iki mmm liko kazkur plius minus 4 dienos. Nusipirkau vakar OT kaip ir kitam ciklui, bet smalsumas nugalejo ir pasidariau siandien OT kuris rodo dvi ryskias juosteles, o BT ryte 37,00 buvo. Kokia Jusu nuomone? Man O ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita`777: 17 sausio 2009 - 13:30
QUOTE(Lolita`777 @ 2009 01 17, 14:30)
Sveikos, norejau Jusu kai ko paklausti,nes jau nznau ka ir galvoti... Siandien pas mane 28 ciklo diena. Iki mmm liko kazkur plius minus 4 dienos. Nusipirkau vakar OT kaip ir kitam ciklui, bet smalsumas nugalejo ir pasidariau siandien OT kuris rodo dvi ryskias juosteles, o BT ryte 37,00 buvo. Kokia Jusu nuomone? Man O ar ne?

Tai gali reikšti nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

padėkit susigaudyt, naujokė aš šituose reikaluose g.gif . Ciklas 26-27d. tai kaip pagal OT suprantu, čia tik LH bangos g.gif ar galėjo O būti 11CD, nors labai abejočiau, nes dar matuoju ir BT, tai pagal ją O net nekvepia doh.gif. Beje jautrumas 15, pirkti ebay ax.gif. O gal kaip tik pataikiau ant mėnesio kai O nevykta verysad.gif . Bandysiu dar gadint OT, gal ko sulauksiu bigsmile.gif
Bandau įkelt foto blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meda01: 17 sausio 2009 - 14:30
QUOTE(Meda01 @ 2009 01 17, 15:28)
Laba  4u.gif ,

padėkit susigaudyt, naujokė aš šituose reikaluose g.gif . Ciklas 26-27d. tai kaip pagal OT suprantu, čia tik LH bangos g.gif  ar galėjo O būti 11CD, nors labai abejočiau, nes dar matuoju ir BT, tai pagal ją O net nekvepia doh.gif. Beje jautrumas 15, pirkti ebay ax.gif. O gal kaip tik pataikiau ant mėnesio kai O nevykta verysad.gif . Bandysiu dar gadint OT, gal ko sulauksiu bigsmile.gif
Bandau įkelt foto blush2.gif

user posted image

Na.. 10 ryškus, bet nepasakyčiau, kad teigiamas... g.gif O kokio jautrumo šitie OT ?
Atsakyti
Meda01 čia teigiamo dar tikrai nebuvo, gal tik LH banga, dar gali būti vėliau, be to ir ciklas gali pailgėti, žodžiu šitie 15 jautrumo turi tikrai dvi ryškias parodyti, kai OT teigiamas mirksiukas.gif
Atsakyti