Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Ineza @ 2009 01 15, 19:51)
Kodel taip manai...? rolleyes.gif

Nes man taip buvo su šitais testais, kažkur anksčiau esu įdėjus foto: tris dienas rodė tokius ryškius OT ir pagal BT,- trečią dieną įvyko O mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2009 01 15, 21:06)
Nes man taip buvo su šitais testais, kažkur anksčiau esu įdėjus foto: tris dienas rodė tokius ryškius OT ir pagal BT,- trečią dieną įvyko O mirksiukas.gif  ax.gif

O BT pakyla po O?.. ar per ja??.. Kur tu matuoji BT?.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 01 15, 20:40)
O BT pakyla po O?.. ar per ja??.. Kur tu matuoji BT?.. 4u.gif

Šiaip dažniausiai pakyla po O 4u.gif , aš matuoju makštyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 01 15, 19:32)
Sveika Zydros akys, idedu savo O testukus, laukiu tavo komentaro.. 4u.gif

user posted image

Man atrodo, kad 15 c.d. 4u.gif nes paskui OT palyginus su 15 c.d. blankesni smile.gif
O BT matuoji ?
Atsakyti
Na taip, pateiktoje nuotraukoje aiskiai ryskiausias testukas 15 CD, bet kaip zinia, O ivyksta esant ne paciai LH kreives virsunei (kadangi LH tik duoda signala kiausidem, kad jau ovuliuotu), o jau krentant zemyn, taigi gal 16, gal 17 CD. O gal net ir 18 CD.

Nes laikas tiksliai nenurodomas. Instrukcijoj parasyta, kad po 12-48 val nuo pirmo teigiamo testo g.gif
Taciau tavo atveju, manau ir 14 CD galima butu laikyti teigiama testa, ar ne? (nuotraukos nera, cia as tik svarstau)
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 15, 23:21)
Na taip, pateiktoje nuotraukoje aiskiai ryskiausias testukas 15 CD, bet kaip zinia, O ivyksta esant ne paciai LH kreives virsunei (kadangi LH tik duoda signala kiausidem, kad jau ovuliuotu), o jau krentant zemyn, taigi gal 16, gal 17 CD. O gal net ir 18 CD.

Nes laikas tiksliai nenurodomas. Instrukcijoj parasyta, kad po 12-48 val nuo pirmo teigiamo testo g.gif
Taciau tavo atveju, manau ir 14 CD galima butu laikyti teigiama testa, ar ne? (nuotraukos nera, cia as tik svarstau)

Zinokit tik nuo 15 c.d. dariau, nes man skausmai prasideda 18 c.d. , bet kolkas ramu.. tfu, tfu,tfu... unsure.gif Tai as kazkaip nuo 15 ir darau, niu bver kita cikla bandysiu nuo 13-14 c.d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 16 sausio 2009 - 08:05
aisku, idomu kiek is viso dienu pas tave rodytu teigiamus testus g.gif

O tu cia tuos ,,ovucard" naudoji, kur dezuteje po 7 vnt?
Atsakyti
Naudoju ir aš OvuCard testukus. Tai ka galiu paskyti , praėjusi ciklą, tai viskas tvarkingai , testo juostelė ryškėjo ir vieną dieną buvo ryškesnė , nei kontrolinė. O šį ciklą - keturios dienos iš eilės ir vis testinė juostelė ryškesnė. Mastau, ar čia su testukais kas negerai ar su manimi smile.gif
Tai gerai, kad ir temperatūra matavau (vakar testukas dar buvo teigiamas, o ryte sendien temeratūra jau iki 37 pakilusi)
Tai va...šį mėnesį tie testukai man nepasiteisino.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Naudojau aš irgi kažkurį mėnesį tuos OvuCard, man jie rodė LH bangą, po to nurimo ir teigiamas buvo vieną dieną 16CD. Tiksliau 17CD dieną jau dariaus kitos firmos ir jis buvo neigiamas. Va čia:
user posted image

O dabar tai turiu toookį klausimėlį, netyčia irgi nusipirkau tuos iš ebay 30 jautrumo doh.gif Kelias dienas buvo iš viso tik viena juosta, kažkaip nepripratus prie to, nes 15 jautrumo rodydavo kelias deinas iki O vaiduokliukus, kurie ryškėjo. Ir vakar pasidariau elektroninį, kuris parodė šypsenėlę, o tas 30 jautrumo blankią antrą juostelę, tai kaip kažin suprast g.gif Pagal vieną LH banga jau kaip ir pasiekusi maximumą, o pagal tą 30 jautrumo dar reikia skaityti jį kaip neigiamą g.gif Šiandien po darbo dar pasidarysiu tą 30 jautrumo, įdomu, ar dar ką rodys g.gif
Atsakyti
Va va, mano ta pati istorija, kaip 30 jautrumo rodo nezinia ka. Ir dabar galvok kur tiesa.

user posted image

user posted image

Ir zinok tu zmogau. g.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image

labai atsiprasau norejau biski padidinti, o gavosi, kas gavosi smile.gif Abu daryti tuo paciu ciklu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kananga: 16 sausio 2009 - 17:36
Na tikrai.. trūksta žodžių blink.gif
Net neturiu ką pasakyt doh.gif
Belieka tikėtis, kad tie juosteliniai buvo visi brokuoti unsure.gif
O kada žinosi ? T.y. kada nelauki mmm ? unsure.gif
Atsakyti