Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Ineza @ 2009 01 14, 16:57)
Mergaites kreipiuosi i Jus. 4u.gif
Sausio 12 diena (15 c.d.) dariausi O testa, ir juosteles buvo praktiskai vienodo ryskumo, bet kai pasidariau Sausio 13 diena (16 c.d.) tai testine juostele buvo blanki.. Ka tai reiskia?  4u.gif

Turi omeny, kad testinė bvo blankesnė už kontrolinę smile.gif ?
Tai gali reikšti, kad O kol kas nebus.. gal tai bvo tik LH banga smile.gif
O kiek dienų buna pas tave ciklas ?
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 14, 17:01)
Turi omeny, kad testinė bvo blankesnė už kontrolinę  smile.gif ?
Tai gali reikšti, kad O kol kas nebus.. gal tai bvo tik LH banga  smile.gif
O kiek dienų buna pas tave ciklas ?

28 dienos. Situacija tokia, kad pradejau sekti ovuliacija, nes pagal viska kiekvieno ciklo 18 diena mane kamuoja labai dideli skausmai, kurie tesiasi 3-4 dienas. Buvo daryta operacija - laparoskopija, rastas endo, II stadijos ir mioma. Endo uzdegino, o miomos negalejo tuo metu isoperuoti. Tad galvojom kad skausmai apmazes po operacijos, taciau jie man nedingo, jokie vaistai nepadeda. Noriu pastoti, taciau nepastoju, tas pradejau darytis O testus ir noriu issiaiskinti gal tai man ovuliaciniai, o galbut po O skausmai. Nes gydytojai nieko neranda. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 01 14, 19:32)
28 dienos. Situacija tokia, kad pradejau sekti ovuliacija, nes pagal viska kiekvieno ciklo 18 diena mane kamuoja labai dideli skausmai, kurie tesiasi 3-4 dienas. Buvo daryta operacija - laparoskopija, rastas endo, II stadijos ir mioma. Endo uzdegino, o miomos negalejo tuo metu isoperuoti. Tad galvojom kad skausmai apmazes po operacijos, taciau jie man nedingo, jokie vaistai nepadeda. Noriu pastoti, taciau nepastoju, tas pradejau darytis O testus ir noriu issiaiskinti gal tai man ovuliaciniai, o galbut po O skausmai. Nes gydytojai nieko neranda.  verysad.gif

kazkiek pazystama situacija, man pries men isoperavo mioma ir rado 3st endo.. dabar buvo O... o skausmas po jos vis vien liko, tai dabr ir galvoju, kad tikriausiai tai nuo endo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 01 14, 18:32)
28 dienos. Situacija tokia, kad pradejau sekti ovuliacija, nes pagal viska kiekvieno ciklo 18 diena mane kamuoja labai dideli skausmai, kurie tesiasi 3-4 dienas. Buvo daryta operacija - laparoskopija, rastas endo, II stadijos ir mioma. Endo uzdegino, o miomos negalejo tuo metu isoperuoti. Tad galvojom kad skausmai apmazes po operacijos, taciau jie man nedingo, jokie vaistai nepadeda. Noriu pastoti, taciau nepastoju, tas pradejau darytis O testus ir noriu issiaiskinti gal tai man ovuliaciniai, o galbut po O skausmai. Nes gydytojai nieko neranda.  verysad.gif

Deja konkrečiai negaliu atsakyti į šį klausimą.. bet girdėjau, kad nuo endo būna skausmai vidury ciklo.. unsure.gif

O gal foto įdėtum savo OT.. pažiūrėtumėm kokie ten buvo ir ar tikėtina, kad gal nuo O tie skausmai būna (t.y. ar išvis buvo O) mirksiukas.gif
Atsakyti
o man dar pasistojo tokis klausimas biggrin.gif

kodel pas vienas OT teigimas buna vos viena diena, pas kitas cielas 4 ar daugiau. Beje, pas mane pacia irgi buvo ir viena diena ir 4 dienas teigiamas.
Ir kiek laiko, t.y. kada baigti atlikineti ND? Ypac aktualu, jeigu OT teigiamas 4 dienas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 14, 21:32)
o man dar pasistojo tokis klausimas  biggrin.gif

kodel pas vienas OT teigimas buna vos viena diena, pas kitas cielas 4 ar daugiau. Beje, pas mane pacia irgi buvo ir viena diena ir 4 dienas teigiamas.
Ir kiek laiko, t.y. kada baigti atlikineti ND? Ypac aktualu, jeigu OT teigiamas 4 dienas?  ax.gif

Aš tai skaičiuoju nuo paskutinės.. na bet juk ne su kaimynu ND daryt.. lotuliukas.gif taip kad koks skirtumas nuo kada smile.gif diena plius ar diena minus.. ir daugmaž DPO apskaičiuotos biggrin.gif
Atsakyti
O gal foto įdėtum savo OT.. pažiūrėtumėm kokie ten buvo ir ar tikėtina, kad gal nuo O tie skausmai būna (t.y. ar išvis buvo O) mirksiukas.gif
[/quote]

okis, siandien vakare imesiu mirksiukas.gif nes siandien pagal viska turetu prasideti skausmai, ir svarbiausia tai, kad kai pradeda skaudeti, o skauda kas pora val., pakyla temperatura iki beveik 38 laipsniu ir buna daug skaidriu tasiu isskyru. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 14, 21:26)
Aš tai skaičiuoju nuo paskutinės.. na bet juk ne su kaimynu ND daryt..  lotuliukas.gif taip kad koks skirtumas nuo kada  smile.gif diena plius ar diena minus.. ir daugmaž DPO apskaičiuotos  biggrin.gif

lotuliukas.gif
tai zinoma, bet kada laiko daugiau praleidi ne namuose, o darbe, ir grizus namo vyra tik tematai nakciai iseinanti i darba - tai galvoji, ar verta dar pasiniurkyti ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveika Zydros akys, idedu savo O testukus, laukiu tavo komentaro.. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 01 15, 18:32)
Sveika Zydros akys, idedu savo O testukus, laukiu tavo komentaro.. 4u.gif

user posted image

Jei nieko prieš ir aš galiu pakomentuoti biggrin.gif
Manau, kad O turėtų būti 17 CD mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2009 01 15, 20:18)
Jei nieko prieš ir aš galiu pakomentuoti biggrin.gif