Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Kananga @ 2009 01 11, 16:23)
Oi, va situos as kartu ir dariausi su tais paprastais OT. Tai 30 jautrumo ir sitie rode viska vienodai, tik kad 30 buvo tikrai blankus.  Bet ta blanki butent atsirado, kai sitie kasetiniai rodo teigiama t.y. ryskesne uz kontroline. Tai taip suprasti, kad nebuvo O?

O kokio jie jautrumo ? rolleyes.gif
Atsakyti
Na, pagaliau mano išlauktas teigiamas OT thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
va, o cia tai jau tikrai teigiamas, ir sudejus abu OT kuo aisliausiai matosi.
As va tokius kur virsuje pas tave nuotraukoje pacius pirmuosius savo bandymus dariausi ir jie man irgi buvo labai geri. Net per geri, nes teigiamus rode 4 dienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 10, 20:50)
Odetul, atsiprašau, kad klausiu, bet... ar tu nebesilauki  unsure.gif kas atsitiko ?  unsure.gif

Pražiopsot O negalėjau, nes OT dariau sąžiningai kasdien. BT nematuoju.. sakau gal nuo rytojaus pradėt matuot, gal ką būtų galima suprasti  g.gif
Pas mane tie 30 jautrumo  doh.gif

oi..as gruodzio 23d. suzinojau kad manoangelelis nebeauga,o gruodzio 30 ivyko saviminis persileidimas..va atsigavineju ir vel kibsu i planus,nezadu pasiduoti depresijai schmoll.gif
o kaip jusu planiuku skyreliui sekasi?
Atsakyti
QUOTE(odetule22 @ 2009 01 12, 20:14)
oi..as gruodzio 23d. suzinojau kad manoangelelis nebeauga,o gruodzio 30 ivyko saviminis persileidimas..va atsigavineju ir vel kibsu i planus,nezadu pasiduoti depresijai schmoll.gif
o kaip jusu planiuku skyreliui sekasi?

Jetau, kaip gaila console.gif
O mums tai neblogai.. jau labai daug pas nestuke.gif išleidom ir dabar įtariamųjų yra biggrin.gif
Ateik pas MUS mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2009 01 12, 20:05)
va, o cia tai jau tikrai teigiamas, ir sudejus abu OT kuo aisliausiai matosi.
As va tokius kur virsuje pas tave nuotraukoje pacius pirmuosius savo bandymus dariausi ir jie man irgi buvo labai geri. Net per geri, nes teigiamus rode 4 dienas  biggrin.gif

Aš juos irgi anksčiau naudojau, tai man tris dienas iš eilės rodė.. bet kaip įdomiai g.gif jie juk 40 jautrumo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 12 sausio 2009 - 19:52
Labas vakaras 4u.gif
Gal kam pravers mirksiukas.gif
Ovuliacijos testai pigiai

4u.gif
Atsakyti
Mano OT (30 jautrumo) jau antrą dieną teigiamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 13, 21:23)
Mano OT (30 jautrumo) jau antrą dieną teigiamas  smile.gif

as su OT ir pagavau savo zirniuka ,tikiuosi ir kita karta manes neapvils.
Atsakyti
QUOTE(odetule22 @ 2009 01 13, 21:25)
as su OT ir pagavau savo zirniuka ,tikiuosi ir kita karta manes neapvils.

Aš irgi prieš tai tik OT pagalba buvau pagavusi.. ir labai tikiuosi greitai vėl pagaut blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Uzgaudziau diskusija, kad jums bazalines temperaturos pakilimas nesutampa su testu rodoma O. Tai dabar prabilsiu kaip sios srities medikas ir truputi gal jums aiskiau bus:
BKT pakyla padidėjus kraujyje progesterono kiekiui. Progesteronas veikia periferines kraujagysles, kuriose kraujo cirkuliacijos pokyciai sukelia nedidele bazines kuno temperaturos pakilima.
BKT pakilimas parodo tik vaisingos fazės pabaiga. Vaisingos fazes pradzia skaičiuojama nuo pirmos ciklo dienos.

TODEL PAKILUS TEMPERATURAI VYKSTA O, o mazdaug trecia PAKILUSIOS TEMP diena jau laikoma NEVAISINGA. Todel testai parodo viduriuka, kada hormono daugiausia , todel ir jum nesutampa su matuojama temperatura.
O kad nereiketu nestumu testo, nepamirskit, kad uzsilaikiusi temperatura 16 ir daugiau matavimo dienu yra pigiausias nestumo testas, nes parodo, jog namelis turi naujaji gyventoja. Jei kokiu klausimeliu bus tai kreipkites, ypac del naturalaus seimos planavimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrė @ 2009 01 14, 11:22)
Sveikos mergaites  4u.gif  Uzgaudziau diskusija, kad jums bazalines temperaturos pakilimas nesutampa su testu rodoma O. Tai dabar prabilsiu kaip sios srities medikas ir truputi gal jums aiskiau bus:
BKT pakyla padidėjus kraujyje progesterono kiekiui. Progesteronas veikia periferines kraujagysles, kuriose kraujo cirkuliacijos pokyciai sukelia nedidele bazines kuno temperaturos pakilima.
BKT pakilimas parodo tik vaisingos fazės pabaiga. Vaisingos fazes pradzia skaičiuojama nuo pirmos ciklo dienos.

TODEL PAKILUS TEMPERATURAI VYKSTA O, o mazdaug trecia PAKILUSIOS TEMP diena jau laikoma NEVAISINGA. Todel testai parodo viduriuka, kada hormono daugiausia , todel ir jum nesutampa su matuojama temperatura.
O kad nereiketu nestumu testo, nepamirskit, kad uzsilaikiusi temperatura 16 ir daugiau matavimo dienu yra pigiausias nestumo testas, nes parodo, jog namelis turi naujaji gyventoja. Jei kokiu klausimeliu bus tai kreipkites, ypac del naturalaus seimos planavimo  smile.gif

Atleiskit, bet kažkaip neskalndžiai mintis išdėstėt blush2.gif
1. rašot, kad "BKT pakilimas parodo tik vaisingos fazės pabaiga"
o paskui
2. rašot kad "TODEL PAKILUS TEMPERATURAI VYKSTA O"

Man prasilenkia su logika.. tai ar vyksta O, ar reiškia, kad jau pasibaigė vaisinga fazė g.gif ?
Vis dėl to neatsakytas klausimas: kodėl OT ir BT O nesutampa 4u.gif ?

Mano OT šiandien jau neigiamas.. dabar malonioji dalis hihihi.gif .. dvi savaitės nežinios biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites kreipiuosi i Jus. 4u.gif
Sausio 12 diena (15 c.d.) dariausi O testa, ir juosteles buvo praktiskai vienodo ryskumo, bet kai pasidariau Sausio 13 diena (16 c.d.) tai testine juostele buvo blanki.. Ka tai reiskia? 4u.gif
Atsakyti