Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 10, 20:50)
Odetul, atsiprašau, kad klausiu, bet... ar tu nebesilauki  unsure.gif kas atsitiko ?  unsure.gif

Pražiopsot O negalėjau, nes OT dariau sąžiningai kasdien. BT nematuoju.. sakau gal nuo rytojaus pradėt matuot, gal ką būtų galima suprasti  g.gif
Pas mane tie 30 jautrumo  doh.gif

Speju 21 d. buvo, kadangi pati tokius OT (30 jautrumo) turiu ir praeita menesi buvo toks pat neryskus, bet tuo paciu metu daryti "Maybe baby" rode labai teigiama ir rysku.
Atsakyti
QUOTE(Kananga @ 2009 01 10, 22:07)
Speju 21 d. buvo, kadangi pati tokius OT (30 jautrumo) turiu ir praeita menesi buvo toks pat neryskus,  bet tuo paciu metu daryti "Maybe baby" rode labai teigiama ir rysku.

Aš šį vakarą dar vieną OT sugadinau.. tai jis tokio ryškumo kaip vakar karsta.gif tai tad jei ryt, poryt nublanks, tai skaitysiu, kad buvo vakar teigiamas 4u.gif
Oh, tie 30 jautrumo OT doh.gif
Atsakyti
Tai kazkas panasaus ir su mano buvo laukiau, kada bus ryskesne arba bent vienoda kaip kontroline taip ir nesulaukiau.
Dabar sakiau, reikes visad pasidaryt kasetini testa uztikrinimui.
Atsakyti
QUOTE(Kananga @ 2009 01 10, 22:23)
Tai kazkas panasaus ir su mano buvo laukiau, kada bus ryskesne arba bent vienoda kaip kontroline taip ir nesulaukiau.
Dabar sakiau, reikes visad pasidaryt kasetini testa uztikrinimui.

O tai gal jos ir nebuvo unsure.gif ? Nes juk turėtų virš 30-60 LH sukilti unsure.gif tai ir turėtų būti labai jau teigiamas g.gif

Vat radau normas:
· moterys:
folikulinė ciklo fazė 1,6 – 10,2 IU/l
ciklo vidurys 7,4 – 65 IU/l lutealinė fazė 0,9 – 14 IU/l
postmenopauzė 10 – 42 IU/l
nėštumas < 1,1 IU/l
Tai kaip suprasti ciklo vidury.. galėjo nurodyti prieš O kiek, o ne ciklo vidury doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 10 sausio 2009 - 22:16
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 10, 17:57)
Šiandien OT blankesnis nei vakar doh.gif tai jau turbūt O nebus šį mėnesį.. eina sau.. kaip nervuoja  cool.gif o aš taip tikėjausi šį mėnesį  unsure.gif
Na, bet dar laiko turiu.. bet jei per artimiausias 3 dienas nebus teigiamo OT, tai deja, bet bus tuščias mėnuo  unsure.gif

As tai praeitam cikle OT teigiama pamaciau tik 22 cd, o kita diena jau buvo blankus doh.gif
O si karta teigiamas 18 cd
OT teigiamas, antra testine juostele ryskesne uz kontroline 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 10 sausio 2009 - 22:42
QUOTE(Oksanik @ 2009 01 10, 23:42)
As tai praeitam cikle OT teigiama pamaciau tik 22 cd, o kita diena jau buvo blankus doh.gif
O si karta teigiamas 18 cd
OT teigiamas, antra testine juostele ryskesne uz kontroline 4u.gif

Aha.. žiūrėjau tavo OT nuotraukytes smile.gif
Ramina tai, kad kai kurioms ir 23 c.d. yra buvusi O smile.gif Na palauksiu kelias dieneles ir bus aišku smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.. 4u.gif
Klausimukas: Jei abi OT juosteles vienodo ryskumo, tai ovuliacija ivyks per 24-36 valandas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 10, 22:58)
Ramina tai, kad kai kurioms ir 23 c.d. yra buvusi O  smile.gif  Na palauksiu kelias dieneles ir bus aišku  smile.gif

Jei tai tave paguos, tai galima pasakyti, kad OT teigiamas buvo 23 cd, nes diena pries prasidedant mmm pradejo teplioti 4u.gif

QUOTE(Ineza @ 2009 01 10, 23:09)
Sveikos mergaites..  4u.gif
Klausimukas: Jei abi OT juosteles vienodo ryskumo, tai ovuliacija ivyks per 24-36 valandas?  rolleyes.gif

Taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 01 11, 00:24)
Jei tai tave paguos, tai galima pasakyti, kad OT teigiamas buvo 23 cd, nes diena pries prasidedant mmm pradejo teplioti 4u.gif
..

Guodžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 10, 21:16)
Aš šį vakarą dar vieną OT sugadinau.. tai jis tokio ryškumo kaip vakar karsta.gif tai tad jei ryt, poryt nublanks, tai skaitysiu, kad buvo vakar teigiamas  4u.gif
Oh, tie 30 jautrumo OT  doh.gif

30 jeutrumo ir as dariausi pirmus bandymus, ir jie tikrai buvo aiskiai ryskus. Siaip geras dalykas yra 30 jautrumo, nemanykit, kad tai negerai schmoll.gif Kodel? tode, kad LH bangos gali siaip kilsteleti ir leistis, del ko jautrus testukai gali suklaidinti, ar cia jau O ar tik siaip LH banga.
Siaip labai gerai kontrolei pasidaryti dar kitos firmos tastuka, as naudoju tokius.
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 10, 22:58)
Ramina tai, kad kai kurioms ir 23 c.d. yra buvusi O  smile.gif  Na palauksiu kelias dieneles ir bus aišku  smile.gif

Na man ir 26 CD buvo O ax.gif

QUOTE(Ineza @ 2009 01 10, 23:09)
Sveikos mergaites..  4u.gif
Klausimukas: Jei abi OT juosteles vienodo ryskumo, tai ovuliacija ivyks per 24-36 valandas?  rolleyes.gif

pataisau, jau ir per 12 val gali ivykti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šios dienos mano OT... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 11, 13:07)
30 jeutrumo ir as dariausi pirmus bandymus, ir jie tikrai buvo aiskiai ryskus. Siaip geras dalykas yra 30 jautrumo, nemanykit, kad tai negerai  schmoll.gif Kodel? tode, kad LH bangos gali siaip kilsteleti ir leistis, del ko jautrus testukai gali suklaidinti, ar cia jau O ar tik siaip LH banga.
Siaip labai gerai kontrolei pasidaryti dar kitos firmos tastuka, as naudoju tokius.

Oi, va situos as kartu ir dariausi su tais paprastais OT. Tai 30 jautrumo ir sitie rode viska vienodai, tik kad 30 buvo tikrai blankus. Bet ta blanki butent atsirado, kai sitie kasetiniai rodo teigiama t.y. ryskesne uz kontroline. Tai taip suprasti, kad nebuvo O?
Atsakyti