Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(madi @ 2008 12 01, 00:01)
Galiu papasakot kaip man buvo: gavau eilinę OT siuntą, pradėjau naudot ir nustebau, kad net vaiduoklis visai neryškėja, praeitam cikle O buvo 19 d., o čia jokių požymių, jau susitaikiau su anovuliaciniu ciklu, ir 21 CD net akis tryniausi - teigiamas doh.gif  bigsmile.gif
Tik po to pamačiau, kad OT jautrumas 30, kai prieš tai turėjau 15 jautrumo, kuris kažkiek ryškėjo kasdien ax.gif
Įdedu palyginimui abiejų ciklų bandymus: 
...

Madi, mane labai apramino karsta.gif tavo šitos nuotraukos 4u.gif

Pas mane šiandien 19 c.d., o OT tik su neryškiais vaiduokliais..
aš pirmą mėnesį su tokiais (30 jautrumo) darausi, nes prieš porą mėnesių dariausi su kitokiais.. ten jaurtumo nebuvo nurodyta, bet vaiduokliai pakankamai ryškūs buvo beveik visą mėnesį.. Tai tada ramiai lauksiu O 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as cia naujoke. 4u.gif
Noriu paklausti, gal kas naudojate tokius testus. Nes as nerandu ju jautrumo. Gal galyte padeti?

OvuCard??? g.gif

Ovuliacijos testai, rinkinys (7 testai + 7 indeliai šlapimui) N7
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2009 01 07, 13:42)
Sveikos merginos, as cia naujoke.  4u.gif
Noriu paklausti, gal kas naudojate tokius testus. Nes as nerandu ju jautrumo. Gal galyte padeti?

OvuCard??? g.gif 

Ovuliacijos testai, rinkinys (7 testai + 7 indeliai šlapimui) N7

as juos naudojau...manau geri testukai..viena mergaite man sake (ne sitoj temoj) kad jie gana kokybiski ir nenusvaigsta...saip nzn ar jie jautrus ar ne.. rode man ir vaiduokliukus, paskui kai atejo O rode ryskesne testine juostele..zodziu man jie patiko smile.gif
Atsakyti
Na pagaliau pradėjo normaliai ryškėt OT smile.gif Rytoj, pasitestavus įdėsiu šio mėnesio eksperimentų foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 08, 20:39)
Na pagaliau pradėjo normaliai ryškėt OT  smile.gif Rytoj, pasitestavus įdėsiu šio mėnesio eksperimentų foto  4u.gif

O kokius testus geriau pasirinkti 15 ar 30 stiprumo uzsakinejant pas Grange? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2009 01 08, 19:55)
O kokius testus geriau pasirinkti 15 ar 30 stiprumo uzsakinejant pas Grange?  ax.gif  4u.gif

Net nežinau.. aš turėjau 30, bet kitą kartą rinkčiausi 15, nes su 30 rodo tik O dieną, o su 15 palaipsniui ryškėja.. man taip labiau patiktų 4u.gif
Atsakyti
Na štai mano žadėti OT.. kaip ir tikėjausi.. ryškėja, t.y. artėja O thumbup.gif
Jau buvau benuliūstanti.. nes prieš tai kai naudojau OT testukas buvo teigiamas 20 c.d., o šiandien jau 21, tai nieko irnesakyk.gif turbūt šį kartą bus porą dienų vėliau rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
bet cia dar nera pats ryskiausas, ir sakyciau teigiamu dar vadinti taip pat nelabai galima..
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 01 09, 13:48)
bet cia dar nera pats ryskiausas, ir sakyciau teigiamu dar vadinti taip pat nelabai galima..

Na taip, bet bent jau ryškėja, o ne stovi vietoje blankūs OT smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 09 sausio 2009 - 14:20
Šiandien OT blankesnis nei vakar doh.gif tai jau turbūt O nebus šį mėnesį.. eina sau.. kaip nervuoja cool.gif o aš taip tikėjausi šį mėnesį unsure.gif
Na, bet dar laiko turiu.. bet jei per artimiausias 3 dienas nebus teigiamo OT, tai deja, bet bus tuščias mėnuo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 10 sausio 2009 - 18:00
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 10, 18:57)
Šiandien OT blankesnis nei vakar doh.gif tai jau turbūt O nebus šį mėnesį.. eina sau.. kaip nervuoja  cool.gif o aš taip tikėjausi šį mėnesį  unsure.gif
Na, bet dar laiko turiu.. bet jei per artimiausias 3 dienas nebus teigiamo OT, tai deja, bet bus tuščias mėnuo  unsure.gif

doh.gif as prisipirkau OT bet nepaziurejau ka perku!!ir nusipirkau tuos nejautrius..ti itariu paziureti kas pas mane ten vyksta bus sudetinga.ir dar tiek daug turiu..
o negaejai praziopsoti?gal bt dar matuoji?
Atsakyti
QUOTE(odetule22 @ 2009 01 10, 20:30)
doh.gif as prisipirkau OT  bet nepaziurejau ka perku!!ir nusipirkau tuos nejautrius..ti itariu paziureti kas pas mane ten vyksta bus sudetinga.ir dar tiek daug turiu..
o negaejai praziopsoti?gal bt dar matuoji?

Odetul, atsiprašau, kad klausiu, bet... ar tu nebesilauki unsure.gif kas atsitiko ? unsure.gif

Pražiopsot O negalėjau, nes OT dariau sąžiningai kasdien. BT nematuoju.. sakau gal nuo rytojaus pradėt matuot, gal ką būtų galima suprasti g.gif
Pas mane tie 30 jautrumo doh.gif
Atsakyti