Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Baravyke @ 2008 12 10, 07:47)
As jau po O  drinks_cheers.gif 
Kadangi naudoju mazo jautrumo OT, tai LH pika reikia gaudyt. Praeita men kai darydavau 1 OT per para - nepagavau. O si cikla po 3 OT i diena - pagavau  bigsmile.gif Daba lauksiu  ax.gif

Arba O nebuvo ax.gif
Aš čia skundžiausi, kad nieko nerodo, o pasirodo nieko nevyko šį mėn doh.gif o ne nerodė.
Dabar jautresnius užsisakiau bigsmile.gif
Atsakyti
O kur jūs randat parašyta, kokio jautrumo jūsų testukai? Vakar varčiau varčiau, nu niekaip neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 12 10, 09:03)
O kur jūs randat parašyta, kokio jautrumo jūsų testukai? Vakar varčiau varčiau, nu niekaip neradau blush2.gif

Ant pakuotės, mažais skaičiukais 4u.gif arba 30 arba 15 rasi. Jei ką namie galėsiu tiksliau pasakyt kurioj vietoj ieškot - čia neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akytės @ 2008 12 10, 09:07)
Ant pakuotės, mažais skaičiukais  4u.gif arba 30 arba 15 rasi. Jei ką namie galėsiu tiksliau pasakyt kurioj vietoj ieškot - čia neturiu  ax.gif

Čia ant kiekvieno testuko pakuotės? Tai, kaip suprantu tas 30 yra ne toks jautrus, kaip 15, taip?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2008 12 10, 09:49)
Čia ant kiekvieno testuko pakuotės? Tai, kaip suprantu tas  30 yra ne toks jautrus, kaip 15, taip?

Taip ant kiekvienos.
Na bent aš taip suprantu smile.gif 30 ar 15 tai aptinka LH 30/15 vnt ( biggrin.gif ) koncentraciją ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akytės: 10 gruodžio 2008 - 10:16
Sveikos OT naudotojos 4u.gif
user posted image

user posted image

Paskutinis OT sviezia fotkintas, darytas 12 val
Atsakyti
Oksanik, viskas labai grazu, OT tikrai teigiami, kokie be gali buti. Siandien tau O (ivyko arba sianakt, arba ryte) thumbup.gif Dabar tik Jusu seimos ir Dievo valioje, kaip pradesit nauja zmoguti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 10 gruodžio 2008 - 21:54
QUOTE(NERA @ 2008 12 10, 09:49)
Čia ant kiekvieno testuko pakuotės? Tai, kaip suprantu tas  30 yra ne toks jautrus, kaip 15, taip?

Aš šį mėn per savo žioplumą vėl užsisakiau iš Ebay tuos 30 jautrumo doh.gif tai vėl reiks medžiot O cool.gif Bet jau praeitą ciklą turėjau, tai bent žinau, kad O būna kitą arba dar kitą dieną po pirmo teigiamo OT 4u.gif
Bet man žymiai labiau patinka 15 jautrumo, nes prie O artėji iš lėto ir matomai bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Tie 15 jautrumo tai gali ir klaidinti, nes ir LH bangas rodo kaip teigiamus doh.gif Is savo patirties galiu pasakyti, kad tie is ebay, kur 15 jautrumas labai neryskiai rodo (net kontroline juostele tokia isvesus), palyginus su amerikonisku OT (kasetes po 7 vnt supakuota, pavadinimo nepamenu). Tai as visad esant itarimui dar kontrolei pasidarau ir ta, va tada jau 100 prc galiu teikti, kad OT teigiamas (na 99.8 proc kad vyks O blush2.gif )
Atsakyti
Tai kur tie skaičiukai? Kol kas pas mane visi neigiami, matyt 30 jautrumas smile.gif
Atsakyti
sveikutes MERGYTES 4u.gif
PASIZIUREJAU KAD DAR LABAI DAUG TURIU OV. JUOSTELIU
15 JAUTRUMO TAIGI GEROS
GALECIAU PIGIAI KOKIU 80 PARDUOTI ax.gif
JEI SUSIDOMEJOT IR NORETUMET ISIGYT RASYKIT I AZ SUSITARSIM ax.gif
GALIOJA IKI 2010 06 MEN mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos...

si menesi pirma karta testuojuos su OT. naudoju tuos kasetinius, kur dezuteje po 7 vnt. iskilo toks klausimas: sestadieni buvo teigiamas..testine juostele buvo ryski ir biski ryskesne uz kontroline..ir jauciau kad buvo O..maude zona..po 4 dienu (t.y. siandien) pasidariau vel OT idomumo delei ir vel lygiai toks pats ryskus testukas..kodel cia taip? ar cia dar to hormono banga neatslugo ar cia antra O ar kas ?
Atsakyti