Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(Oksanik @ 2008 12 03, 19:14)
Dariau sian 14 val OT, tai palyginus su anksciau darytais praktiskai nieko nesimato tik viena kontroline blink.gif  g.gif O siandien jau 16 cd g.gif

o tu gal geri daug skysciu g.gif , nes siaip 2-3 val. nieko geriau negerti ir susilaikyti nuo siusiuko. gali buti ,kad anovuliacinis ciklas. man yra buve taip,galvojau ,kad kokie brokuoti, tada nubegau pasidariau progesterona 21 c.d.- 1,34 miu/l, o tai rodo kad ovuliacijos nebuvo. nenusimink, kita cikla tikrai bus viskas ciki. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2008 12 03, 17:31)
o tu gal geri daug skysciu g.gif , nes siaip 2-3 val. nieko geriau negerti ir susilaikyti nuo siusiuko. gali buti ,kad anovuliacinis ciklas. man yra buve taip,galvojau ,kad kokie brokuoti, tada nubegau pasidariau progesterona 21 c.d.- 1,34 miu/l, o tai rodo kad ovuliacijos nebuvo. nenusimink, kita cikla tikrai bus viskas ciki. 4u.gif

verysad.gif
Gal dar neatejo, nes zindau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte7 @ 2008 12 02, 22:04)
ir as turiu klausimuka pas kuria mergaite galima uzsisakyti  OT testuku?NET NEZINAU AR reikes kita cikla bet tikriausiai reikes ......na net nezinau, bet gal pas ka galima? biggrin.gif  4u.gif

kreipkis i grange mirksiukas.gif

QUOTE(kinrozyte @ 2008 12 03, 17:31)

Nu, cia tas 21 cd tai net nzn g.gif Pas mane O buvo, kad atejo 26 CD, taigi, as 21 cd net neiciau daryt to tyrimo.
Tai jei Oksanik tu dar maitini, ar pas tave ciklas jau susiregiliavo normaliai? Be to esu girdejusi, kad kaip tik zindymas ir yra geriausia naturali kontracepcija!
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 12 04, 15:56)
kreipkis i grange  mirksiukas.gif
Nu, cia tas 21 cd tai net nzn  g.gif Pas mane O buvo, kad atejo 26 CD, taigi, as 21 cd net neiciau daryt to tyrimo.
Tai jei Oksanik tu dar maitini, ar pas tave ciklas jau susiregiliavo normaliai? Be to esu girdejusi, kad kaip tik zindymas ir yra geriausia naturali kontracepcija!

Tai zindau reciau nei kas 4 valandas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 12 04, 19:14)
Tai zindau reciau nei kas 4 valandas blush2.gif

Kaip virš metų leliui tai gana dažnas žindymas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 12 05, 11:21)
Kaip virš metų leliui tai gana dažnas žindymas rolleyes.gif

nu cia jau priklauso nuo mamos ir vaikucio 4u.gif

Svarbiausia, kad su tokiu daznumu imanoma pastoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 12 05, 11:50)
nu cia jau priklauso nuo mamos ir vaikucio 4u.gif

Svarbiausia, kad su tokiu daznumu imanoma pastoti mirksiukas.gif

Mano lauktas teigiamas OT
user posted image
user posted image

Vakare bus dar, stebesiu kiek ilgai trunka vaisingos dienos cool.gif
Atsakyti
Oksanik , o tu naudoji OT is ebay? 30mIu jautrumo ar jautresnius? As irgi siuo metu pirma karta ebay'inius naudoju, tokie zali kaip tavo ir irgi vis nesulaukiu ryskios juosteles g.gif Net artejant O beveik nieko nerode...tik siandien 14 cd pradejo rysket... Ziuersiu ka vakare rodys, tikiuosi toki pat rysku rezultata pamatysiu kaip tavo thumbup.gif ir tikiuosi liko dar MB grikiu po vakar ND ax.gif reiks turbut siandien vakare ar rytoj ryte ND, kad uztrikrintai, nors MB gyd patare kad kokybiskiausi spermiukai kas 3 dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baravyke: 09 gruodžio 2008 - 12:37
Merginos, turiu klausima. Anksciau visada jausdavau/matydavau kada ovuliacija pas mane. Gleivingos baltos isskyros, aisku kaip ant delno. Pastaruosius pora menesiu isskyros dingo. Na jeigu ir yra, tai tokios nezymios, kad net nepasistebi. Su vyru planuojam vaikeli, bandau pastoti, taciau be jokiu rezultatu. Kaip manot, galbut cia kalta as? Galbut sutrikus hormonu pusiausvyra ar siaip kas ir todel ovuliacija tokia "neryski"?
Atsakyti
QUOTE(Martynule @ 2008 12 09, 15:08)
Merginos, turiu klausima. Anksciau visada jausdavau/matydavau kada ovuliacija pas mane. Gleivingos baltos isskyros, aisku kaip ant delno. Pastaruosius pora menesiu isskyros dingo. Na jeigu ir yra, tai tokios nezymios, kad net nepasistebi. Su vyru planuojam vaikeli, bandau pastoti, taciau be jokiu rezultatu. Kaip manot, galbut cia kalta as? Galbut sutrikus hormonu pusiausvyra ar siaip kas ir todel ovuliacija tokia "neryski"?

Tikrai nera ko pergyventi. Ta menesi kai pastojau,nebuvo ju gausiai,galvojau kad nera ovuliacijos. O pas tave jos neskaidrios?
Oksanik idomu ka rodys vakarinis OT? Bet pas tave ir kantrybe juos daryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2008 12 09, 18:39)
Tikrai nera ko pergyventi. Ta menesi kai pastojau,nebuvo ju gausiai,galvojau kad nera ovuliacijos. O pas tave jos neskaidrios?
Oksanik idomu ka rodys vakarinis OT? Bet pas tave ir kantrybe juos daryti thumbup.gif

Dariau, dariau....Ir pagaliau kantrybe pasiteisino thumbup.gif Baravyke, jei jau ryskeja tai greit sulauksi, mano jautriausias, paemiau, nes pabijojau kad MP maitinu ir gali uzslopinti hormonus blush2.gif

As pirkau is Granges mirksiukas.gif

Atsakyti
As jau po O drinks_cheers.gif
Kadangi naudoju mazo jautrumo OT, tai LH pika reikia gaudyt. Praeita men kai darydavau 1 OT per para - nepagavau. O si cikla po 3 OT i diena - pagavau bigsmile.gif Daba lauksiu ax.gif
Atsakyti