Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

QUOTE(madi @ 2008 11 30, 23:01)
Galiu papasakot kaip man buvo: gavau eilinę OT siuntą, pradėjau naudot ir nustebau, kad net vaiduoklis visai neryškėja, praeitam cikle O buvo 19 d., o čia jokių požymių, jau susitaikiau su anovuliaciniu ciklu, ir 21 CD net akis tryniausi - teigiamas doh.gif  bigsmile.gif
Tik po to pamačiau, kad OT jautrumas 30, kai prieš tai turėjau 15 jautrumo, kuris kažkiek ryškėjo kasdien ax.gif
Įdedu palyginimui abiejų ciklų bandymus: 

Ačiū 4u.gif taigi aš paėmiau mažiau jautrius, todėl pas mane kaip neigiama taip neigiama... na dar neprarandu vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akytės @ 2008 11 29, 13:10)
Aš jau susiparinau, kad jokios O pas mane nėra  doh.gif 16 CD ir nieko gero, nelabai ir ryškėja:

As irgi praeita cikla naudojau tuos mazesnio jautrumo OT is ebay. Sakyciau, numatoma O diena reiketu 2-3 kartus skirtinga valanda prasitestuot, kad pati pika pagaut, nes as matomai "ne tuom" valandom testavausi, tai ir neaptikau teigiamo, nors O ivyko ir as ja jauciau. Si cikla bandysiu po keleta testu daryt per diena.
Papildyta:
QUOTE(madi @ 2008 12 01, 00:01)
Įdedu palyginimui abiejų ciklų bandymus: 

thumbup.gif Aciu 4u.gif , man paciai buvo idomu koks realus skirtumas, tai labai matosi...
Vis gi as UZ mazesnio jautrumo OT. Tada bent nekyla klaidingu abejoniu/
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 12 01, 13:13)
As irgi praeita cikla naudojau tuos mazesnio jautrumo OT is ebay. Sakyciau, numatoma O diena reiketu 2-3 kartus skirtinga valanda prasitestuot, kad pati pika pagaut, nes as matomai "ne tuom" valandom testavausi, tai ir neaptikau teigiamo, nors O ivyko ir as ja jauciau. Si cikla bandysiu po keleta testu daryt per diena.
Papildyta:
thumbup.gif  Aciu  4u.gif , man paciai buvo idomu koks realus skirtumas, tai labai matosi...
Vis gi as UZ mazesnio jautrumo OT. Tada bent nekyla klaidingu abejoniu/

Nu jo doh.gif žiūrėsim ar rodys bent vaiduoklius šiandien... Aš ir taip jau daug šį mėn prigadinau, o kelis kart per dieną neturėčiau galimybės, juk iš pat ryto netinka... kitą kart jei imsiu, tai imsiu jautresnius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2008 11 30, 14:35)
O as sian 12 val pasidariau OT ir antra blanki, o veliau pasidariau su arboru testavimosi tai paparcius pamaiau, tada OT 14 val pasidariau ir ta antra juostele zymiai ryskesne bigsmile.gif
Gal O atplauke??

user posted image

fotkinau su filmavimo kamera, tai kokybe nekokia blush2.gif

Bet tikrai antras ryskesnis uz pirma...
KA manot??

niu sis OT pats ryskaiusias kol kas g.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif
Laukiam ir mes su vyru kada tie gandrai mus aplankys.
Istikimai matuoju BT, bet kazkaip pradejo streikuoti ciklas schmoll.gif , tai pagalvojau, kad reiketu ir OT kita menesiuka pasibandyti. rolleyes.gif
Klausimukas - kur dazniausiai perkat tuos testukus? Kadangi esu dar naujoke, daug ko nezinau 4u.gif , gal yra forume mergaite, is kurios galima nusipirkti pigiaus tuos testukus? Is anksto dekoju.
000054.gif
Atsakyti
user posted image
Ar 17 cd sulauksiu O??
Atsakyti
sveikutes. Oksanik nu lyg pas tave ir ryskeja,manau tikrai ateis tavo O. Tik ar manau tikslinga daryti 2 kartus i diena. Mano instrukcijoj parasyta,kad kiekviena diena tuo paciu laiku. Nes LH banga laikosi apie para.
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2008 12 02, 20:00)
sveikutes. Oksanik nu lyg pas tave ir ryskeja,manau tikrai ateis tavo O. Tik ar manau tikslinga daryti 2 kartus i diena. Mano instrukcijoj parasyta,kad kiekviena diena tuo paciu laiku. Nes LH banga laikosi apie para.

Nu aisku, kad neverta gadinti, bet as kaip uzvesta OT gadinimui doh.gif
Atsakyti
ir as turiu klausimuka pas kuria mergaite galima uzsisakyti OT testuku?NET NEZINAU AR reikes kita cikla bet tikriausiai reikes ......na net nezinau, bet gal pas ka galima? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2008 12 02, 21:00)
Tik ar manau tikslinga daryti 2 kartus i diena. Mano instrukcijoj parasyta,kad kiekviena diena tuo paciu laiku. Nes LH banga laikosi apie para.

Ne visoms LH banga laikosi vienodai..vienom ir kelias paras gali laikutis, o vat mano LH buna staigus..jei nebuciau pasidarius ne vakare, kaip iprastai, o vidury dienos, tai taip ir nepamatyciau teigiamo rezultato rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes. As jau antra menesi pataikau ant pacio LH piko( testine ryskiai ryskesne),taigi uzteko si menesi 1 testuko.Dar BT matuojuosi,kad suzinociau kada tiksliai ta ov. ivyksta. Penktadieni buvo OT teigiamas BT 36,4, sestadieni 36,5. O sekmadieni ir pirmadieni nesimatavau,nes pramigau, antradieni 36,7. Taigi ir vel nesuzinojau kada tiksliai. Kazkaip manau ,kad sekmadieni ivyko O.
Atsakyti
Dariau sian 14 val OT, tai palyginus su anksciau darytais praktiskai nieko nesimato tik viena kontroline blink.gif g.gif O siandien jau 16 cd g.gif
Atsakyti