Neprasileidzia Man pvz. O remiantis testais buvo sestadieni arba sekmadieni,o pasimylejom tik ketvirtadieni pries tai, nes savaitgaliui MB isvaziavo, ir uzteko to vieno kartelio o kai "varem" butent per tas vaisingas dienas kasdien, tai ir nieko nesigaudavo
QUOTE(Fleurette @ 2008 11 29, 15:32)
Akytės, o vat man toks klausimukas atsistojo: o tu BT matuoji, išskyras iš gimdos stebi? Nevertėtų vien pasikliauti OT, nes jie gali parodyti O kai ji jau bus prasidėjusi, o namų darbai prieš tai gali būti nedaryti ir tokiu būdu prarasta svarbi dienelė Nes geriausias laikas pastojimui - dvi dienos prieš O ir pati O diena. O BT grafikėlis tau aiškiai parodytų, ar pas tave vyksta O.
Aišku, toms, pas kurias O nevyksta ar sunkiai nustatoma pagal BT, OT labai svarbi priemonė.
Aišku, toms, pas kurias O nevyksta ar sunkiai nustatoma pagal BT, OT labai svarbi priemonė.
BT nematuoju, bandžiau bet nepatiko nesikeliu regulairiai... o gleives xm.. nu atkreipiu dėmesį kartais, net nežinau kaip ten tiksliai stebėt reiktų
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 29, 15:34)
Zinot ka man pasake gine ir drauges, kurios jau susilauke vaikuciu?Reguliarus lytiniai santykiai kas 2-3 dienas ir rezultatas bus zymiai geresnis, nei su tais OT
Čia tai faktas ir ND darom ne tik per vaisingas dienas, bet aš bendrai OT savęs pažinimui taip pat labai testuotis patinka ir yra proga ne tik prieš mmm
Sveikos merginos. Mums su vyru kazkaip nesigauna antras vaikelis. Juo labiau nori tuo nesiseka
QUOTE(Oksanik @ 2008 11 30, 15:35)
O as sian 12 val pasidariau OT ir antra blanki, o veliau pasidariau su arboru testavimosi tai paparcius pamaiau, tada OT 14 val pasidariau ir ta antra juostele zymiai ryskesne
Gal O atplauke??
fotkinau su filmavimo kamera, tai kokybe nekokia
Bet tikrai antras ryskesnis uz pirma...
KA manot??
Gal O atplauke??
KA manot??
Manau, kad dar ne pats ryskiausias, koks galetu buti
Jei negaila OT, tai dar pries miega pasidaryk ir butinai ryt ryte, manau teigiamas bus tik ryt. Sekmes
QUOTE(Oksanik @ 2008 11 30, 15:35)
O as sian 12 val pasidariau OT ir antra blanki, o veliau pasidariau su arboru testavimosi tai paparcius pamaiau, tada OT 14 val pasidariau ir ta antra juostele zymiai ryskesne
Gal O atplauke??
KA manot??
Gal O atplauke??
KA manot??
Sveika, taip, antras OT ryskesnis uz pirma. Bet dar cia ne ryskiausia. Testuokis toliau Turi buti testine juostele ryskesne uz kontoline arba abi juosteles vienodo ryskumo.
QUOTE(slyfka @ 2008 11 30, 16:27)
Manau, kad dar ne pats ryskiausias, koks galetu buti
Jei negaila OT, tai dar pries miega pasidaryk ir butinai ryt ryte, manau teigiamas bus tik ryt. Sekmes
Aciu uz ats, as irgi pagalvojau, kad ryt poryt jau turetu buti
O taigi ryte nepatartina darytis OT
QUOTE(ingi @ 2008 11 30, 16:31)
Sveika, taip, antras OT ryskesnis uz pirma. Bet dar cia ne ryskiausia. Testuokis toliau Turi buti testine juostele ryskesne uz kontoline arba abi juosteles vienodo ryskumo.
Laukiu tikro rezultato
mergytes paaiskinkit man neismaneliai , kuom skiriasi Ov testukai 15Miu/ML 30Miu/ML, kurie cia geresni?
QUOTE(Sigeita @ 2008 11 30, 21:20)
mergytes paaiskinkit man neismaneliai , kuom skiriasi Ov testukai 15Miu/ML 30Miu/ML, kurie cia geresni?
Skiriasi jautrumas, 15 jautresni, o 30 mažiau jautrūs
QUOTE(madi @ 2008 11 30, 21:29)
Skiriasi jautrumas, 15 jautresni, o 30 mažiau jautrūs
aciukas , na va prisipirkau nelabai jautriu dabar.... ir nemazai...
QUOTE(Sigeita @ 2008 11 30, 22:21)
aciukas , na va prisipirkau nelabai jautriu dabar.... ir nemazai...
Galiu papasakot kaip man buvo: gavau eilinę OT siuntą, pradėjau naudot ir nustebau, kad net vaiduoklis visai neryškėja, praeitam cikle O buvo 19 d., o čia jokių požymių, jau susitaikiau su anovuliaciniu ciklu, ir 21 CD net akis tryniausi - teigiamas
Tik po to pamačiau, kad OT jautrumas 30, kai prieš tai turėjau 15 jautrumo, kuris kažkiek ryškėjo kasdien
Įdedu palyginimui abiejų ciklų bandymus:
čia 30 jautrumo
o čia 15