Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

Tesiam toliau 4u.gif
1 tema cia

2 tema cia

LH vienkartinė ovuliacijos tyrimo juostelė yra puiki priemonė, galinti pagal šlapimą padėti nustatyti ovuliacijos laiką ir vaisingumo piką. Siuo vaisingumo laikotarpiu yra didžiausia galimybė pastoti.

Ovuliacijos juostelės patikimos. Jos niekuo nesiskiria nuo kasečių. Tyrimą geriausia atlikti kelias dienas is eilės tuo pačiu metu, bet geriau ne rytais. LH pradeda gausiai gaminti liuteinizuojantį hormoną (LH), kuris skatina su-brendusio kiausinėlio isėjimą is kiaušidės. Vienkartine ovuliacijos tyrimo juostele nu-statomas LH antplūdis slapime, rodantis, kad ovuliacijos galima laukti per ateinančias 24-36 valandas.
Suprantancios rusiskai galit pasiskaityti apieLH bangast.y. apie tai, kad OT gali buti teigiami net kelis kartus per cikla 4u.gif

Cia matosi, kaip nuo LH priklauso testukų nusidažymas. Kaip matos iš antro, teigiamas testukas gali būti kelias dienas (čia rodo net tris dienas - dvi vienodo ryškumo ir viena ryškesnė)
user posted image
user posted image
Va čia matos, kaip LH (juoda linija) šokinėja:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 05 lapkričio 2008 - 23:04
O kuo geriau pasitiketi ar BT ar OT ? nes pagal BT tai O buvo pries 2 dienas o va OT teigiamas siandiena tik g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifukas @ 2008 11 06, 17:18)
O kuo geriau pasitiketi ar BT ar OT ? nes  pagal BT tai O buvo pries 2 dienas  o va OT teigiamas siandiena tik  g.gif  g.gif

Aš darau abu, bet man vienodai parodė ax.gif Dar is vaisingas gleives stebiu, kas praeitą ciklą irgi sutapo. Manau, kad labiau patikimas OT, dar matuokis BT, juk gali po kelių dienų vėl pašokti temperatūra, BT turi parodyti O mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 11 06, 09:37)
Aš darau abu, bet man vienodai parodė ax.gif Dar is vaisingas gleives stebiu, kas praeitą ciklą irgi sutapo. Manau, kad labiau patikimas OT, dar matuokis BT, juk gali po kelių dienų vėl pašokti temperatūra, BT turi parodyti O mirksiukas.gif

Man gaunasi taip kad temp. pakilo pries 2 dienas o va OT II tik vakar ir siandiena ir dar leives buvo pries tai kaip kiausinio baltymas o siandiena tokios kitokios ir tempiasi. Tai man atrodo kad O siandiena g.gif
Atsakyti
Sveikos,
iskilo toks klausimas,ar gali OT testas rodyti vaiduokliuka nesant nestumui pries mmm ar tik nesciom taip rodo g.gif .Gal kuri bandete,parode vaiduokliuka ir sulauket mmm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 10 lapkričio 2008 - 09:35
O man tikriausiai mano uzpirktos OT partijos nebeprireiks blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 10, 10:31)
O man tikriausiai mano uzpirktos OT partijos nebeprireiks blush2.gif  wub.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 11 10, 11:21)
Sveikos,
iskilo toks klausimas,ar gali OT testas rodyti vaiduokliuka nesant nestumui pries mmm ar tik nesciom taip rodo  g.gif .Gal kuri bandete,parode vaiduokliuka ir sulauket mmm  g.gif

Labas. Gali rodyti ir nesant nestumui ir esant. Siaip esant nestumui turi abi intensyvaus ryskumo buti.
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2008 11 10, 10:50)
Labas. Gali rodyti ir nesant nestumui ir esant. Siaip esant nestumui turi abi intensyvaus ryskumo buti.

Kad buna intensyvaus ryskumo po nesulauktu mmm,tai maciau forume,bet va i domu kaip pries mmm g.gif
Atsakyti
as dariaus treciadieni OT buvo teigiami ir NT vaiduokliuka rode, mmm turejo vakar arba siandien buti. 3 NT dariaus penktadieni tai jokiu vaiduokliu nebuvo.
O NT nebandei daryti,kada tau mmm turetu buti?
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2008 11 10, 12:59)
as dariaus treciadieni OT buvo teigiami  ir NT vaiduokliuka rode, mmm turejo vakar arba siandien buti. 3 NT dariaus penktadieni tai jokiu vaiduokliu nebuvo.
O NT nebandei daryti,kada tau mmm turetu buti?

mmm turetu buti 14-15d,dariau NT,bet nieko neparode,o OT vaiduokliuka rodo g.gif,bet gal as cia tik isikalbu,nors pilva maudzia jau savaite,bet gal dar ir del kokiu kitu priezasciu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 10 lapkričio 2008 - 12:47
sveikutes, mergytes paziurekite man OV jau galima skaityt ir 10cd, ar dar per mazo ryskumo? deja elektroninio nepasidariau testuko tik 11cd. aciu.
user posted image
Atsakyti