QUOTE(Mirtyšė @ 2010 11 19, 10:53)
aciu uz atsakyma
vadinasi gamyba tokia pat, kaip ir i pakaitinta piena dedant naturalu parduotuveje pirkta jogurta ir tada siltai apvyniojus laikyti?
aj, dar proporcijos idomu....
vadinasi gamyba tokia pat, kaip ir i pakaitinta piena dedant naturalu parduotuveje pirkta jogurta ir tada siltai apvyniojus laikyti?
aj, dar proporcijos idomu....
Na, kiek pamenu, reikia nedaug, jei bakterijos geros, litrui tikrai ant šaukšto galiuko.
Papildyta:
QUOTE(laumar @ 2010 11 19, 12:11)
O kaip su minkymu šitos duonos, kaip supratau, nedaug ją čia reikia minkyt???
Na, aš minkau, ir netrumpai. Gaunasi sunki tešla, tai vis pridedu miltų, ir minkau, minkau, paskui jau visus sudėjus dar paminkau, ir tada į skardą. Gaunasi sunkoka duona, bet man iškyla, nesukrenta (prieš tai duonos sukrisdavo).