QUOTE(Saulužė @ 2009 11 20, 22:52)
Taip taip, bet yra ir natūralių, pvz. Dobilo
Aš šiandien pasidariau iš Dobilo pieno ir Dobilo jogurto,, bet nežinau dar ar gavosi, bijau tikrint
O priedus - vaisius, uogas, ar uogienę galima visą sumaišyt ir laikyt šaldytuve ar reik laikyt gryną ir kiekvieną kart pasidaryt tam kartui?
Visada savo jogurtą laikau puode, o su uogom taisau tik vienam kartui
QUOTE(Saulužė @ 2009 11 21, 00:17)
Mergaitės, aš permaišiau jogurtą ir supratau, kad jis per skystas,, tai ar galiu dar jį paraugint per nakt ar jau tik dėt į šaldytuvą ir bus toks jis
Vieną kartą kažkodėl ir man taip buvo, tai supykusi palikau per naktį apklojusi šiltai, ryte buvo jogurtas kaip priklauso. Šiaip kartais jogurtą aplamai palieku per visą naktį, viskas čiki
Papildyta:
QUOTE(Lelija555 @ 2009 11 09, 02:02)
Gaunam kasdien po 3 l pieno, tai jau nebežinojom ką su juo ir bedaryti. suraugindavom rūgpienį iš jo - varškę, nugriebdavom grietinę, o jai surūgus sviestą išsukdavau, bet kiek gi suvalgysi tų produktų
Radusi šitą skyrelį aptikau tikrai superinių dalykų
Sviestas ghi jau atvėsęs ir rytoj išmėginsiu skanindama pusrytinę košę
Kaip šaunu, kad jis taip ilgai galės išsilaikyti nesugedęs
Nebeteks sugedusio sviesto išmesti į šiukšiadėžę kas jau buvo ne kartą atsitikę
Artimiausiu metu gaminsiu jogurtą
Tikiuosi, kad pavyks ir patiks
labai sudomino sviestas, kaip jį galima pačiam iš grietinės išsukti????