QUOTE(linarija @ 2008 12 17, 16:56)
Ir aš noriu jogurto pasidaryti. Tik kaip tą temperatūrą gerai pataikyt
Taip ir darote kaip čia parašyta
ten pat
http://www.skaniai.l...minis-jogurtas/
komentaruose, sako, patikslina berods temperatura.
As su termometru matuoju( Senukuose pirkau, kai obuoliu sultis vakuoju, be jo neissiverciu).
Turi buti 43- 45 laipsniai.
Ir darau viska kaip recepte, tik pradzioje truputi vandens i puodo dugna ipilu( vos vos), uzverdu, o tada pilu jau piena. Kazkur buvau radus komentara, kad neprisvyla tada pienas.
Nu tikrai idealiai gaunasi, kerta visi, ausys linksta.
Gailiuosi, kad mazai trintu braskiu ir avieciu uzsisaldziau, nes pamaisau, kai nusibosta naturalus..
Dar, tiesa, kai palieku 7-8 valandom kambario temperaturoje, uzkloju ranksluosciu.