Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto produktų gamyba namuose

QUOTE(minte_7 @ 2009 02 10, 16:51)
Su išrūgomis gerai plauti veidą, rankas, kojas.
Taip pat esu dariusi muilą - vietoj vandens pyliau išrūgas.

Merginos, o kaip jūs muilą pačios darot? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kendal @ 2009 02 05, 17:42)
gazkodel galvoju, kad su kefyru bus rugsti varske, o man butent tas sladumas ir patinka. karta dariau pridejusi cili pipiru dziovintu smulkintu. Irgi skaniai isejo.

Aš varškę darau naminis rūgpienis + naminis pienas. Irgi gera gaunasi. Reiks dar su kefyru pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2009 07 07, 16:23)
Merginos, o kaip jūs muilą pačios darot?  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Galybe receptu placiajame internete! biggrin.gif Koki tik norit galit pasidaryti- pati maisyti chemines sudetis ir virti, pirkti muilo baze ar imti pagrindu jau padaryta muila+ prideti visko, ko sirdis geidzia ir virti. Nors as pvz.- jau kai tikrai nemazai ju pridarius, vis tik atradau savo receptus, savo proporcijas, savo mililitrus biggrin.gif ir t.t.- cia ateina manau su laiku visa tai.O pacioje pradzioje dariau lasas i laseli, ml i ml taip,kaip parasyta smile.gif
Beja, i muila vandens jau senai nebepilu- ilgu ieskojimu ir bandymu pasekme - geriausia yra pienas ( as naudoju Dobilo linijos eko.piena) arba kaip mineta cia buvo - isrugos. Skirtumas labai labai didelis ir akivaizdus!
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 liepos 2009 - 09:18
Vakar pabandžiau pasidaryti javainių. Gavosi tikrai labai skanūs. Taigi, dalinuosi receptu:

dėjau 500 ml dribsnių (maišiau ekologiškus miežinius, ruginius ir avižinius)
100 ml pinijų sėklų (dėjau ekologiškas, bet baisiai brangu gaunasi, galima bet kokių riešutų pasmulkinti)
100 ml rudojo cukraus (kitą kartą dėsiu mažiau, nes man per saldu)
viską sumaišiau, supyliau į skardą, išklotą kepimo popieriumi ir kepiau valandą orkaitėje (mano orkaitė dujinė, tai ties 1 padala, o elektrinėje turėtų būti 125 laipsniai). Vis pamaišydavau. O kai atvėso, įmaišiau dar 200 ml smulkiai pjaustytų ekologiškų džiovintų vaisių (datulių, slyvų, abrikosų, obuolių, razinų, figų). Galima dar ir sėlenų įmaišyti (prieš kepant).

Man labai skanu su natūraliu jogurtu, nes su pienu gan saldu.
Atsakyti
aš namie varške, jogurtą gaminuose. Ir taip daug ką pati darausi, o neperku mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri zinot kur galima gauti kanapiu seklu? 4u.gif man gydytojas prisake valgyt, kad svoris nors kiek padidetu. (dabar valgau viska, o jis vistiek vos ne ant issekimo ribos verysad.gif ) seke, kad zemaitijoj kaikur jas augina (leidzia, nes kulturos paveldas). bet gi nevazinesiu po kaimus klausinedama apie kanapes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 08 01, 12:20)
merginos, gal kuri zinot kur galima gauti kanapiu seklu?  4u.gif  man gydytojas prisake valgyt, kad svoris nors kiek padidetu. (dabar valgau viska, o jis vistiek vos ne ant issekimo ribos  verysad.gif  ) seke, kad zemaitijoj kaikur jas augina (leidzia, nes kulturos paveldas). bet gi nevazinesiu po kaimus klausinedama apie kanapes  doh.gif

O gal tiktų kanapių aliejus. Jo yra pirkti aliejų parduotuvėse.
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

Norėjau paklaust, gal kas bandėt daryti paprastus naminius ledus, vaisinius ar grietininius ax.gif mano mergytei 2.5 metukų, tai labai aktualus produktas biggrin.gif
Kažkaip neradau receptukų, o galėtume abi gamint ir nereiktų su visokiais priedais iš PC jų pirkt smile.gif
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2009 08 02, 15:05)
Labas mergaitės 4u.gif

Norėjau paklaust, gal kas bandėt daryti paprastus naminius ledus, vaisinius ar grietininius ax.gif  mano mergytei 2.5 metukų, tai labai aktualus produktas  biggrin.gif
Kažkaip neradau receptukų, o galėtume abi gamint ir nereiktų su visokiais priedais iš PC jų pirkt  smile.gif
Iš anksto dėkoju 4u.gif

Yra jiems visa tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Maria- @ 2009 08 02, 14:19)

Ačiukas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatelem @ 2009 08 02, 10:20)
O gal tiktų kanapių aliejus. Jo yra pirkti aliejų parduotuvėse.

apie kanapiu alieju zinau 4u.gif sakiau tam daktarui,bet jis pabreze, kad reikia ne aliejaus, o seklu doh.gif
Atsakyti
kanapiu seklu esu pirkusi prieskoniu parduotuveje, bet retai ju buna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 08 01, 12:20)
merginos, gal kuri zinot kur galima gauti kanapiu seklu?  4u.gif  man gydytojas prisake valgyt, kad svoris nors kiek padidetu. (dabar valgau viska, o jis vistiek vos ne ant issekimo ribos  verysad.gif  ) seke, kad zemaitijoj kaikur jas augina (leidzia, nes kulturos paveldas). bet gi nevazinesiu po kaimus klausinedama apie kanapes  doh.gif

va cia radau kanapiu seklu 4u.gif http://www.delona.lt...nieji,35,2.html
galima uzsisakyti internetu (labai puikus aptarnavimas smile.gif ), o Vilnietes gali ir vietoje parduotuveje nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti