QUOTE(minte_7 @ 2009 03 06, 21:24)
Aš turėjau omeny, kad geriau nevartoti šių aliejų:
GENETIŠKAI MODIFIKUOTI maisto produktai, esantys Lietuvos rinkoje
22 pavadinimų augaliniai aliejai:
Brolio, Lankų, Sodžiaus,Kolumbo, Tėviškės, Augalinis aliejus, Dolores, Maxima, Optima linija, Perla, Karolina, Žemaičio, Aukselis, Saulutė, Omili, Huilor, Oilio, Vitela, Luccija, Jasmine, Caroli, Zitos sojų aliejus.- tos žinios iš GMO konferencijos.
Aš pati naudoju pilstomą saulėgrąžų nerafinuotą. Pas mus Klaipėdoje yra specializuotos aliejaus parduotuvės. Ten didelis pasirinkimas. Jie tų parduotuvių tinklą turi ir kituose LT miestuose - Vilniuje, Panevėžyje.
O tas lydytas sviestas bulvytėms - tiesiog reiktų išbandyti, paragaut ir matysite ar patinka.
GENETIŠKAI MODIFIKUOTI maisto produktai, esantys Lietuvos rinkoje
22 pavadinimų augaliniai aliejai:
Brolio, Lankų, Sodžiaus,Kolumbo, Tėviškės, Augalinis aliejus, Dolores, Maxima, Optima linija, Perla, Karolina, Žemaičio, Aukselis, Saulutė, Omili, Huilor, Oilio, Vitela, Luccija, Jasmine, Caroli, Zitos sojų aliejus.- tos žinios iš GMO konferencijos.
Aš pati naudoju pilstomą saulėgrąžų nerafinuotą. Pas mus Klaipėdoje yra specializuotos aliejaus parduotuvės. Ten didelis pasirinkimas. Jie tų parduotuvių tinklą turi ir kituose LT miestuose - Vilniuje, Panevėžyje.
O tas lydytas sviestas bulvytėms - tiesiog reiktų išbandyti, paragaut ir matysite ar patinka.
Dekui moterys dabar tik po truputi zmones pradeda dometis ka valgo, skaitydami etiketes.As mamai koki 10 metu jau sakau skaityk ka valgai ir nepirk niekada jokiu pusfabrikaciu,Viena karta kaip privalgiau salotu is maximos tai taip susirgau,kad ne juokais sustreikavo mano skrandelis... Drauge sake,tos moterys kur jas daro net pirstines daznai keicia ,nes nuo daug visokiu E jos greitai plysta,lydosi.Na bent tai buvo pries kokius 3 metus.O drauge vireja sake kad restoranuose nuodoja kazkokius miltelius mesai suminkstinti ,kuriu galima nusipirkt ir parduotuvese. Siaubas kazkoks!!!Gerai ,kad as daug ka namuose gaminu.Ir is jusu nemazai visko ismokau aciu.Tai ka norejau pasakyti nesigundykim reklamom,jokiom.Gero produkto reklamuoti nereikia.Bukim,apsiskaite,protingi ir isrankus maisto produktam,del savo ir artimuju sveikatos.