Šiandien mušiau sviestą, bet nerealiai greitai susimušė ir labai jau nemažai jo gavosi. Galvoju, kad gavosi didysis sviestas. Labai idomu, ką ne taip padariau? Ar yra jums taip buvę?
QUOTE(Magira @ 2009 02 19, 20:00)
Sveikos ir as su klausimeliu.Kokius prieskonius galima det i saldu suri.Taip jis skanus ,bet kazko truksta.Ir manasis biski springsta burnoj..
nezinau apie koki tiksliai kalbi suri, bet mano mama daro saldini suri.
i puoda pila sviezu piena ir sudeda varske tada viskas verda, kazkuriuo metu ideda kiausiniu ir cukraus. Supila i surmaisi ir slegia vandenyje, kad visi riebaliukai neisbegtu nuo virimo priklauso koks jis bus, nes galima ir pusiau skysta arba kaip guma padaryti, tada man atrodo deda iskart ikoki indeli (nepamenu), nerealiai skanu
QUOTE(Maja_vilma @ 2009 02 23, 11:39)
nezinau apie koki tiksliai kalbi suri, bet mano mama daro saldini suri.
i puoda pila sviezu piena ir sudeda varske tada viskas verda, kazkuriuo metu ideda kiausiniu ir cukraus. Supila i surmaisi ir slegia vandenyje, kad visi riebaliukai neisbegtu nuo virimo priklauso koks jis bus, nes galima ir pusiau skysta arba kaip guma padaryti, tada man atrodo deda iskart ikoki indeli (nepamenu), nerealiai skanu
Aciu as dariau savos gamybos varske is pieno ir kefyro,o po to paslegiau.gavosi skanus,bet noreciau ir kitokio skanio pabandyt.
QUOTE(Magira @ 2009 02 23, 21:00)
Aciu as dariau savos gamybos varske is pieno ir kefyro,o po to paslegiau.gavosi skanus,bet noreciau ir kitokio skanio pabandyt.
cia viskas musu paciu ir pienas ir varske, kiausiniai.
Reikes paklausti, kaip tiksliai gamina pusiau tepama
Teta daro su zele gabaliukais ir nerealiai skanus, tik recepto nezinau
QUOTE(Eule @ 2009 02 08, 23:01)
Tinkamiausia temperatura jogurtinems bakterijoms daugintis yra +37 C Zemesnej temperaturoj procesas pailgeja, per didelej dalis bakteriju zuna
tikra tiesa, visa laika dedavau bakterijas( YC- 180) i 37-42- 43 laipsnius, bet viena karta idejau i 46 laipsnius ir nieko neisejo, 3 litrai iskeliavo i kanalizacija.
Siandien padariau suri is pieno,ipyliau truputi grietineles ir kefyro paslegiau tuose paciose pasukose ,tiesa dejau tik kmynu.Ziuresiu kas gausis.Parasysiu po poros dienu rezultata.
tiesa praeita karta ipyliau per mazai kefyro ,todel ir pasukos gavosi pieniskos. dabar apie 4l pieno pyliau 1l.kefyro ir sutrauke varske is karto.
Gero popiecio.
tiesa praeita karta ipyliau per mazai kefyro ,todel ir pasukos gavosi pieniskos. dabar apie 4l pieno pyliau 1l.kefyro ir sutrauke varske is karto.
Gero popiecio.
QUOTE(Magira @ 2009 02 25, 15:14)
Siandien padariau suri is pieno,ipyliau truputi grietineles ir kefyro paslegiau tuose paciose pasukose ,tiesa dejau tik kmynu.Ziuresiu kas gausis.Parasysiu po poros dienu rezultata.
Gero popiecio.
Gero popiecio.
Lauksim rezultatų beje kokio dydžio sūris gavosi?
Sveikos
www.sveikiproduktai.lt isigijau lydyta sviesta.ant pakuotes parasyta kad laikyuti ne saldytuve.bet ji pradarisu ar tai pat galima laikyti ne saldytuve?
dekoju uz pagalba
www.sveikiproduktai.lt isigijau lydyta sviesta.ant pakuotes parasyta kad laikyuti ne saldytuve.bet ji pradarisu ar tai pat galima laikyti ne saldytuve?
dekoju uz pagalba
QUOTE(Ugneta @ 2009 03 05, 10:49)
Sveikos
dekoju uz pagalba
dekoju uz pagalba
ar naudojat? ar patiko? ruošiuosi nusipirkti pabandyti
QUOTE(Ugneta @ 2009 03 05, 10:49)
Sveikos
dekoju uz pagalba
dekoju uz pagalba
Aš GHI sviestą laikau ne šaldytuve jau gal kokį mėnesį ir jam nieko neatsitiko
QUOTE(žemuogienė @ 2009 03 05, 13:05)
ar naudojat? ar patiko? ruošiuosi nusipirkti pabandyti
taip naudoju mazylei i kruopu kosytes,darzoviu troskinukus.laabai tikrai skaniai valgo ir man paciai skanu anksciau kruopu kosytes niekaip mazoji nevalge,nei saldintos tyrelem nei nesaldintos o su lydytub sviestuku tai pasicepsedama suvalgo.tikrai rekomeduociau ir vaikams ir suaugusiems
QUOTE(Tejyte @ 2009 03 05, 13:08)
Aš GHI sviestą laikau ne šaldytuve jau gal kokį mėnesį ir jam nieko neatsitiko
aciu,as tai pat laiaku ne saldytuve(nes jis kaip aliejus,o aliejaus juk saldytuve nelaikom) bet del visa ko pasitikslinu..
QUOTE(Ugneta @ 2009 03 05, 11:35)
taip naudoju mazylei i kruopu kosytes,darzoviu troskinukus.laabai tikrai skaniai valgo ir man paciai skanu anksciau kruopu kosytes niekaip mazoji nevalge,nei saldintos tyrelem nei nesaldintos o su lydytub sviestuku tai pasicepsedama suvalgo.tikrai rekomeduociau ir vaikams ir suaugusiems
aciu,as tai pat laiaku ne saldytuve(nes jis kaip aliejus,o aliejaus juk saldytuve nelaikom) bet del visa ko pasitikslinu..
O jis pas Jus skystas? Nes aš tai pati gaminausi, tai man gavosi kietas kai atvėso