Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto produktų gamyba namuose

Aciukas,sena pazystama 4u.gif
Rytoj bandysiu virt su kefyru rolleyes.gif
Atsakyti
Paskaiciau ir nusprendziau,kad rytoj taip pat bandysiu varske pasigaminti is pieno ir kefyro smile.gif
Nereikia net lyginti su jokiais Miau schmoll.gif karta daviau savo mazyliui ivertinti sia produkcija.Atsakymas buvo nemaloniu paberimu ir subjurusia savijauta.Islepe sveikuoliu vaikai.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daugiaziede: 07 vasario 2009 - 23:48
As irgi moterys jungiuosi prie jusu dar karta perskaitysiu visa foruma o veliau tai klausiu,nes turiu ir dabar klausimeliu...Vakar pameciau sia tema neisitraukiau i favorites tai siandien visa ryta sugaisau kol radau.Malonu kad yra tokiu idomiu ir reikalingu temu.aciu
Atsakyti
Sveikos sakykit ar raugintus agurkus galima uzraugti be vysniu lapu??
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 02 08, 14:41)
Sveikos  sakykit ar raugintus agurkus galima uzraugti be vysniu lapu??


Galima.
Atsakyti
QUOTE(Renatelem @ 2009 02 08, 13:28)

o kuo pakeisti as bandziau lauro lapais bet velaiu man pradejo puti.
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 02 08, 14:31)
o kuo pakeisti as bandziau lauro lapais bet velaiu man pradejo puti.


Krienų lapai tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 08 vasario 2009 - 18:56
QUOTE(Jolete @ 2009 02 08, 17:55)
Krienų lapai tinka.

Aciu bet ju dar sunkiau rasti ... ax.gif
Atsakyti
super geri patarimai aciu
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 02 08, 15:31)
o kuo pakeisti as bandziau lauro lapais bet velaiu man pradejo puti.



Dar galima pakeisti juodųjų serbentų lapais, bet šiuo momentu irgi sunku su jais.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 02 05, 18:19)
Ne, kefyras pilamas i piena vietoj tos ct.rugsties mirksiukas.gif Varske gaunasi is viso labai naturali ir saldi wub.gif
Is pradziu ir as su ct rugstim darydavau, kol pamoke mane ekologiniu ukiu seimininkes, tsakant, kaip is viso be priedu ir su ekoproduktais. thumbup.gif


Nuostabus receptas thumbup.gif sivakar pagaminau istabaus skonio varske smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daugiaziede: 08 vasario 2009 - 21:44
QUOTE(linarija @ 2008 12 18, 16:42)
O čia rašo, kad turi būt 30-40 laipsnių.  g.gif Paskaičiau ir ano recepto komentarus.  bigsmile.gif
Žodžiu pasidariau aš šitą jogurtą, reiks  įsigyt patogų termometrą. Gerai ten visas procecas vyksta  thumbup.gif

Tinkamiausia temperatura jogurtinems bakterijoms daugintis yra +37 C 4u.gif Zemesnej temperaturoj procesas pailgeja, per didelej dalis bakteriju zuna 4u.gif


QUOTE(rytorasa @ 2009 01 15, 16:49)
įdomu..  rolleyes.gif  O iš kvietinių rupių miltų kepti galima? Ir dar man nepatinka, kad sudėtyje yra mielių..  unsure.gif

O kaip jus iskepsite sviesia duona (cia buvo kalbama apie ciabata) be mieliu? smile.gif
Atsakyti