Aciukas,sena pazystama
Rytoj bandysiu virt su kefyru
As irgi moterys jungiuosi prie jusu dar karta perskaitysiu visa foruma o veliau tai klausiu,nes turiu ir dabar klausimeliu...Vakar pameciau sia tema neisitraukiau i favorites tai siandien visa ryta sugaisau kol radau.Malonu kad yra tokiu idomiu ir reikalingu temu.aciu
Sveikos sakykit ar raugintus agurkus galima uzraugti be vysniu lapu??
QUOTE(Magira @ 2009 02 08, 14:41)
Sveikos sakykit ar raugintus agurkus galima uzraugti be vysniu lapu??
Galima.
QUOTE(Renatelem @ 2009 02 08, 13:28)
Galima.
o kuo pakeisti as bandziau lauro lapais bet velaiu man pradejo puti.
QUOTE(Magira @ 2009 02 08, 14:31)
o kuo pakeisti as bandziau lauro lapais bet velaiu man pradejo puti.
Krienų lapai tinka.
QUOTE(Jolete @ 2009 02 08, 17:55)
Krienų lapai tinka.
Aciu bet ju dar sunkiau rasti ...
super geri patarimai aciu
QUOTE(Magira @ 2009 02 08, 15:31)
o kuo pakeisti as bandziau lauro lapais bet velaiu man pradejo puti.
Dar galima pakeisti juodųjų serbentų lapais, bet šiuo momentu irgi sunku su jais.
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 02 05, 18:19)
Ne, kefyras pilamas i piena vietoj tos ct.rugsties Varske gaunasi is viso labai naturali ir saldi
Is pradziu ir as su ct rugstim darydavau, kol pamoke mane ekologiniu ukiu seimininkes, tsakant, kaip is viso be priedu ir su ekoproduktais.
Is pradziu ir as su ct rugstim darydavau, kol pamoke mane ekologiniu ukiu seimininkes, tsakant, kaip is viso be priedu ir su ekoproduktais.
Nuostabus receptas sivakar pagaminau istabaus skonio varske
QUOTE(linarija @ 2008 12 18, 16:42)
O čia rašo, kad turi būt 30-40 laipsnių. Paskaičiau ir ano recepto komentarus.
Žodžiu pasidariau aš šitą jogurtą, reiks įsigyt patogų termometrą. Gerai ten visas procecas vyksta
Žodžiu pasidariau aš šitą jogurtą, reiks įsigyt patogų termometrą. Gerai ten visas procecas vyksta
Tinkamiausia temperatura jogurtinems bakterijoms daugintis yra +37 C Zemesnej temperaturoj procesas pailgeja, per didelej dalis bakteriju zuna
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 15, 16:49)
įdomu.. O iš kvietinių rupių miltų kepti galima? Ir dar man nepatinka, kad sudėtyje yra mielių..
O kaip jus iskepsite sviesia duona (cia buvo kalbama apie ciabata) be mieliu?