Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

Man irgi zymiai paprasciau visas dalis atskirai numegzti ir susiuti. Ir gaunasi graziai mirksiukas.gif su valu nepatiko, kazkaip jau labai ilgai mezgesi biggrin.gif Manau, nuo iprociu priklauso kokiu budu kas mezga. Kaip pirma karta kas ismoko, taip ir kitus greiciausiai megz
Atsakyti
QUOTE(komsugnatik @ 2008 11 20, 12:45)
Man irgi zymiai paprasciau visas dalis atskirai numegzti ir susiuti. Ir gaunasi graziai mirksiukas.gif su valu nepatiko, kazkaip jau labai ilgai mezgesi  biggrin.gif Manau, nuo iprociu priklauso kokiu budu kas mezga. Kaip pirma karta kas ismoko, taip ir kitus greiciausiai megz

Norejau rasyt, kad as neuzsiciklinu, bet kai gerai pagalvojau, tai kai ismokstu nauja bud, tai varau, kol neatsibosta lotuliukas.gif va isskaiciau viena metoda, kaip megzti kepure suauselemis, pries tai numezgus auseles ir dadedant kilpas ismegzt kapure. Jau trecia mezgu savo pupai. Tiesa, visu principas panasus, bet visos skiriasi. Bet tema apie reglana lotuliukas.gif Va, baigzsiu kepure, megsiu megztka be uzsegimo. Nusipirkau labai fainuciu kintanciu spalvu siulu (ismezgus gaunasi rastas), tai niezti rankos thumbup.gif
Atsakyti
Čia iš knygos Puiku megzti:

Reglanas

Iki tol, kol išplatėja man viskas aišku. O po to... apvaliuoju mezgimu mezgamas priekis ir nugara, t.y. tos dalys. O rankoves surenki ant žiogų... Arba atvirkščiai... ?

Tiesa, dabar yra pirkti tokių virbalų su valu, kurie skirti megzti rankovėms, pirštinėms, kojinėms - jų valas trumpas.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mergytes ar galit kas kuo paprastesne kalba paaiskint kaip megzt tas reglano rankoves bet mezgant prieki ir nugara atskirai unsure.gif
Atsakyti
Tai ką turiu apie reglaną (kokybė prastoka).

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alta @ 2008 11 26, 13:35)
Tai ką turiu apie reglaną (kokybė prastoka).

AČIŪ! thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Alta !!! 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
na kaip pradedanti mezgeja nelabai suprantu apraso knygose, pagal iskarpas. gal kuri mezgat ir galetumet iliustruoti kaip darbas atrodo pakopom blush2.gif
Atsakyti
Geriausiai turbut ir iliustruotu Altos ideti paveiksliukai is knygos. O kokie mezgimo zingsneliai, bandyk ziureti temos pradzioje. Gal bus aiskiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(komsugnatik @ 2008 12 02, 16:44)
Geriausiai turbut ir iliustruotu Altos ideti paveiksliukai is knygos. O kokie mezgimo zingsneliai, bandyk ziureti temos pradzioje. Gal bus aiskiau smile.gif

man tie paveiksliukai visai neaiškūs schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Tuomet gal konkreciau paklausk kas neaisku, bus lengviau patarti ir paaiskinti mirksiukas.gif
Atsakyti
uf karsta.gif nu va skaitau skaitau, bet jaučiu, kol nepradėsiu megzti, tol nieks nepataps aiškiau g.gif

o noriu numegzti dukriukui sarafaną-suknytę su reglano rankovėm ( dar niekad tokio nedariau ) unsure.gif
na net nežinau nuo ko pradėt blush2.gif tai man tada reik matuot dukriuko kaklą ir t.t., ane g.gif
Atsakyti