Man irgi zymiai paprasciau visas dalis atskirai numegzti ir susiuti. Ir gaunasi graziai su valu nepatiko, kazkaip jau labai ilgai mezgesi Manau, nuo iprociu priklauso kokiu budu kas mezga. Kaip pirma karta kas ismoko, taip ir kitus greiciausiai megz
QUOTE(komsugnatik @ 2008 11 20, 12:45)
Man irgi zymiai paprasciau visas dalis atskirai numegzti ir susiuti. Ir gaunasi graziai su valu nepatiko, kazkaip jau labai ilgai mezgesi Manau, nuo iprociu priklauso kokiu budu kas mezga. Kaip pirma karta kas ismoko, taip ir kitus greiciausiai megz
Norejau rasyt, kad as neuzsiciklinu, bet kai gerai pagalvojau, tai kai ismokstu nauja bud, tai varau, kol neatsibosta va isskaiciau viena metoda, kaip megzti kepure suauselemis, pries tai numezgus auseles ir dadedant kilpas ismegzt kapure. Jau trecia mezgu savo pupai. Tiesa, visu principas panasus, bet visos skiriasi. Bet tema apie reglana Va, baigzsiu kepure, megsiu megztka be uzsegimo. Nusipirkau labai fainuciu kintanciu spalvu siulu (ismezgus gaunasi rastas), tai niezti rankos
Čia iš knygos Puiku megzti:
Reglanas
Iki tol, kol išplatėja man viskas aišku. O po to... apvaliuoju mezgimu mezgamas priekis ir nugara, t.y. tos dalys. O rankoves surenki ant žiogų... Arba atvirkščiai... ?
Tiesa, dabar yra pirkti tokių virbalų su valu, kurie skirti megzti rankovėms, pirštinėms, kojinėms - jų valas trumpas.
Reglanas
Iki tol, kol išplatėja man viskas aišku. O po to... apvaliuoju mezgimu mezgamas priekis ir nugara, t.y. tos dalys. O rankoves surenki ant žiogų... Arba atvirkščiai... ?
Tiesa, dabar yra pirkti tokių virbalų su valu, kurie skirti megzti rankovėms, pirštinėms, kojinėms - jų valas trumpas.
Sveikutes
Mergytes ar galit kas kuo paprastesne kalba paaiskint kaip megzt tas reglano rankoves bet mezgant prieki ir nugara atskirai
Mergytes ar galit kas kuo paprastesne kalba paaiskint kaip megzt tas reglano rankoves bet mezgant prieki ir nugara atskirai
QUOTE(Alta @ 2008 11 26, 13:35)
Tai ką turiu apie reglaną (kokybė prastoka).
AČIŪ!
Aciu Alta !!!
na kaip pradedanti mezgeja nelabai suprantu apraso knygose, pagal iskarpas. gal kuri mezgat ir galetumet iliustruoti kaip darbas atrodo pakopom
Geriausiai turbut ir iliustruotu Altos ideti paveiksliukai is knygos. O kokie mezgimo zingsneliai, bandyk ziureti temos pradzioje. Gal bus aiskiau
QUOTE(komsugnatik @ 2008 12 02, 16:44)
Geriausiai turbut ir iliustruotu Altos ideti paveiksliukai is knygos. O kokie mezgimo zingsneliai, bandyk ziureti temos pradzioje. Gal bus aiskiau
man tie paveiksliukai visai neaiškūs
Tuomet gal konkreciau paklausk kas neaisku, bus lengviau patarti ir paaiskinti
uf nu va skaitau skaitau, bet jaučiu, kol nepradėsiu megzti, tol nieks nepataps aiškiau
o noriu numegzti dukriukui sarafaną-suknytę su reglano rankovėm ( dar niekad tokio nedariau )
na net nežinau nuo ko pradėt tai man tada reik matuot dukriuko kaklą ir t.t., ane
o noriu numegzti dukriukui sarafaną-suknytę su reglano rankovėm ( dar niekad tokio nedariau )
na net nežinau nuo ko pradėt tai man tada reik matuot dukriuko kaklą ir t.t., ane