Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

Gal kas galėtų pasakyti, kokio ilgio reglano linijos reikia naujagimio rūbeliams? Sėkmingai naudojausi šioje temoje pateikta lentele, bet pasirodo joje dydžiai tik nuo 80 verysad.gif , o man dabar reikia kokio 62. g.gif Aišku tiek ten to ir mezgimo, bet ardyti vis tiek nėra labai smagu, o pavyzdėlio kaip tyčia neturiu jokio - visas garderobas su statytomis rankovėmis, tai spėju, kad iš akies vargu ar labai pataikysiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 01 24, 20:02)
Gal kas galėtų pasakyti, kokio ilgio reglano linijos reikia naujagimio rūbeliams? Sėkmingai naudojausi šioje temoje pateikta lentele, bet pasirodo joje dydžiai tik nuo 80 verysad.gif , o man dabar reikia kokio 62. g.gif Aišku tiek ten to ir mezgimo, bet ardyti vis tiek nėra labai smagu, o pavyzdėlio kaip tyčia neturiu jokio - visas garderobas su statytomis rankovėmis, tai spėju, kad iš akies vargu ar labai pataikysiu. g.gif

turiu tokia lentele, gal kuo pades g.gif
Atsakyti
Labai noriu nusimegzti tokį modeliuką, bent jau su tokiu reglanu, gal kuri turit aiškesnę schemutę, kaip tą reglaną megzti g.gif
user posted image
Atsakyti
megztukas labai grazus, su pynem cia viskas aisku, bet kaip apskaiciuoti toki reglana nezinau. butu smagu ir man toki nusimegzt. kaip tik liemene baigiu ir net zaliu siuliuku turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krirma: 31 sausio 2010 - 18:33
Čia gal galima ir ratu nuo kaklo megzti, bet irgi nežinau kaip g.gif , aišku reglano jau nebus g.gif
Atsakyti
Reglaną galima megzti ir ratu nuo viršaus, bet aš tokią megzčiau nuo apačios. Čia reglaną reikėtų pradėti megzti nuo liemens ir nuleidinėti akis didesniais intervalais. Neabejoju, kad pasikapsčius, osinkoj būtų galima surasti - dar nesu mačius megzinio, kurio jos nemezgė.
Atsakyti
Skaičiau, skaičiau ir ką... aukštoji matematika man doh.gif Mano suvokimas per vaizdą daug geresnis, tai manau, reiks susirasti megztuka prieš akis ir pirmą sykį bandyti taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2010 01 31, 22:36)
Skaičiau, skaičiau ir ką... aukštoji matematika man  doh.gif Mano suvokimas per vaizdą daug geresnis, tai manau, reiks susirasti megztuka prieš akis ir pirmą sykį bandyti taip  ax.gif

nepykit, bet kur cia gali but aukstoji matematika - kas antroje eilute nuleisti po viena aki is kiekvienos mezginio dalies puses???
Atsakyti
Ir as, pagaliau, pasirodau su savo pirmu reglaniuku megztu pries pora menesiu. Mezgiau nuo virsaus zemyn. Labai patiko ir viskas pasirode labai paprasta. Tik kita karta , kai megziu,tai darysiu,kad priekis kaklo butu truputi zemiau nei nugaroj. Foto gal nelabai matosi reglanas smile.gif .
user posted image
Atsakyti
Gal kuri galite paaiškinti, kaip nert nuo apačio reglaną, nuo viršaus tai moku, bet nuo apačios doh.gif , gal kokią schemą turite išsisaugojusios 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti