Gal kas galėtų pasakyti, kokio ilgio reglano linijos reikia naujagimio rūbeliams? Sėkmingai naudojausi šioje temoje pateikta lentele, bet pasirodo joje dydžiai tik nuo 80 , o man dabar reikia kokio 62. Aišku tiek ten to ir mezgimo, bet ardyti vis tiek nėra labai smagu, o pavyzdėlio kaip tyčia neturiu jokio - visas garderobas su statytomis rankovėmis, tai spėju, kad iš akies vargu ar labai pataikysiu.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 01 24, 20:02)
Gal kas galėtų pasakyti, kokio ilgio reglano linijos reikia naujagimio rūbeliams? Sėkmingai naudojausi šioje temoje pateikta lentele, bet pasirodo joje dydžiai tik nuo 80 , o man dabar reikia kokio 62. Aišku tiek ten to ir mezgimo, bet ardyti vis tiek nėra labai smagu, o pavyzdėlio kaip tyčia neturiu jokio - visas garderobas su statytomis rankovėmis, tai spėju, kad iš akies vargu ar labai pataikysiu.
turiu tokia lentele, gal kuo pades
megztukas labai grazus, su pynem cia viskas aisku, bet kaip apskaiciuoti toki reglana nezinau. butu smagu ir man toki nusimegzt. kaip tik liemene baigiu ir net zaliu siuliuku turiu.
Čia gal galima ir ratu nuo kaklo megzti, bet irgi nežinau kaip , aišku reglano jau nebus
Skaičiau, skaičiau ir ką... aukštoji matematika man Mano suvokimas per vaizdą daug geresnis, tai manau, reiks susirasti megztuka prieš akis ir pirmą sykį bandyti taip
QUOTE(Anafora @ 2010 01 31, 22:36)
Skaičiau, skaičiau ir ką... aukštoji matematika man Mano suvokimas per vaizdą daug geresnis, tai manau, reiks susirasti megztuka prieš akis ir pirmą sykį bandyti taip
nepykit, bet kur cia gali but aukstoji matematika - kas antroje eilute nuleisti po viena aki is kiekvienos mezginio dalies puses???
Gal kuri galite paaiškinti, kaip nert nuo apačio reglaną, nuo viršaus tai moku, bet nuo apačios , gal kokią schemą turite išsisaugojusios
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.