Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

Kokio gražumo siūlai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 01 17, 20:48)
Pirmas mano megztas reglanas:

user posted image

user posted image

as is tu paciu siulu dukrytei irgi reglaniuka nuo virsaus be siuliu pries kelias dienas baigiau thumbup.gif
labai dailiai megsta pas Jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 01 17, 19:48)

user posted image

user posted image

labai tokia grazi nors ir paprasat ideja smile.gif saunuole tiesiog
Atsakyti
kaip jums gražiai visoms pavyksta thumbup.gif
lygtai, kažkur skaičiau, kad mezgant reglaną nuo viršaus, rankoves reikia ne kiekvienoj eilėj platint? ar tikrai? o jei mezgant kūdikiams, taip pat skirtingai platint rankoves nei priekį ir nugarą?
iš anksto ačiū už atsakymą ax.gif
Atsakyti
Gal dabar pavyko g.gif . Tik kokybė prasta blush2.gif

megztukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaika: 18 sausio 2010 - 16:17
QUOTE(nasata @ 2010 01 18, 14:07)
kaip jums gražiai visoms pavyksta  thumbup.gif
lygtai, kažkur skaičiau, kad mezgant reglaną nuo viršaus, rankoves reikia ne kiekvienoj eilėj platint? ar tikrai? o jei mezgant kūdikiams, taip pat skirtingai platint rankoves nei priekį ir nugarą?
iš anksto ačiū už atsakymą  ax.gif

platinu visiems vienodai,tiek sau,tiek kūdikiams - kas antroj eilėj 4 vietose po 2 akis užmetu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 18 sausio 2010 - 16:28
Sveikutes, al kas ali padeti??? verysad.gif labai noriu ismokti megzti reglano rankoves, bet ne velnio nesuprantu, nors info prisiskaiciau iki soties.. tai va kazkuri mamyte rase, kad galima megzti kitokiu budu, kuri ir bandau, numezgiau rankoves, prieki ir nugara iki pazastu, dabar noriu suimti viska ir megzti kaip viena "gabala", kaip kojine ar pirstine mezgam, bet va nezinau kaip suskaiciuoti akis siaurinimui, gal kuri mamyte gali paskaiciuoti ir paaiskinti 4u.gif priekis su nugara po 66akis, o rankoves po 56akis.. gal but galeciau siaurint kiekvienoj eileje keturiose vietose?? g.gif prasau padekit 4u.gif dekoju
Atsakyti
ziekit koks grozis...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Woblienė: 18 sausio 2010 - 19:15
QUOTE(simre @ 2010 01 17, 20:48)

O čia priekyje išmegztas krūtinės įsiuvas ar šiaip dėl dekoratyvumo?

QUOTE(nasata @ 2010 01 18, 15:07)
lygtai, kažkur skaičiau, kad mezgant reglaną nuo viršaus, rankoves reikia ne kiekvienoj eilėj platint? ar tikrai? ....... taip pat skirtingai platint rankoves nei priekį ir nugarą?

O kaip mezgat jūs? Aš turiu fabrikinius megztinius, kurių reglanas megztas nuo apačios. Juose nuo pažastų aukštyn rankovėse akys suimamos rečiau nei priekyje ir nugaroje. Tai gal ir mezgant nuo kaklo, reikia skirtingai pridėti? g.gif

Ir dar noriu paklausti kas mezga reglaną be siūlių: kokio ilgio pirkti virbalus su valu, ar užteks 80 cm,ar pirkti 100 cm ar 120cm (moteriai 38 dydžiui ploniems siūlams, virbalų Nr. 2,5). Nes valiniai virbalai brangūs ir noriu pataikyti. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2010 01 18, 21:23)
O čia  priekyje išmegztas krūtinės įsiuvas ar šiaip dėl dekoratyvumo?

Šiaip, jokios konkrečios paskirties tos skylutės neturi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 01 18, 21:57)
Šiaip, jokios konkrečios paskirties tos skylutės neturi smile.gif

aaa,aš jau spėjau susipainioti, maniau koks čia mandras reglanas per 8 vietas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(XVXVX @ 2010 01 18, 20:02)
Sveikutes, al kas ali padeti???  verysad.gif  labai noriu ismokti megzti reglano rankoves, bet ne velnio nesuprantu, nors info prisiskaiciau iki soties..  tai va kazkuri mamyte rase, kad galima megzti kitokiu budu, kuri ir bandau, numezgiau rankoves, prieki ir nugara iki pazastu, dabar noriu suimti viska ir megzti kaip viena "gabala", kaip kojine ar pirstine mezgam, bet va nezinau kaip suskaiciuoti akis siaurinimui, gal kuri mamyte gali paskaiciuoti ir paaiskinti  4u.gif  priekis su nugara po 66akis, o rankoves po 56akis.. gal but galeciau siaurint kiekvienoj eileje keturiose vietose?? g.gif  prasau padekit  4u.gif  dekoju

Pasiskaičiuokit, kiek akių turi būti prie kaklo, tada žinosit, kiek akių reikia nuleisti. Man paprastai rankoves daugiau reikia siaurint nei priekį ir nugarą.

QUOTE(Woblienė @ 2010 01 18, 20:15)
ziekit koks grozis...

Aha:)
Atsakyti