Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

bumbasi, labai daili suknutė smile.gif Aš visas irgi mezgu varpelio formos, kas 6 eilėj šonuose po 2 akis uždėdama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 13, 08:25)
Labai daili. Man labai graži varpelio forma mažoms suknytėms, net nepagalvočiau, kad čia netyčia taip išėjo biggrin.gif

Aciukas 4u.gif
Na apacia ardziau turbut tris kartus , vis kitaip primegzdavau.del rietimosi. tai ir gavosi kad mezgiau laisviau ir isplatejo apacia ax.gif bet kaip pirmas kartas visai nieko.Dabar su mergina renkames suknutes modeliuka koki megzt reiktu. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2010 01 13, 09:22)
bumbasi, labai daili suknutė smile.gif Aš visas irgi mezgu varpelio formos, kas 6 eilėj šonuose po 2 akis uždėdama smile.gif

As man rodos is pradziu kas 8 pridedavau paskui kas 6.Per siaurai ejo... blush2.gif
Atsakyti
bumbasi kokia dailutė suknutė ir modeliukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice_Touch @ 2010 01 11, 14:53)
Super thumbup.gif visai neatrodo, kad reglanas bigsmile.gif man atrdodo kaip isiutines rankovytes ax.gif

drinks_cheers.gif darbelis gražus, bet kad čia reglanas g.gif

bumbasi thumbup.gif šaunu ir tas kišeniukas liuks wub.gif

aš ir kaupiuos antram reglaniniam projektui rolleyes.gif
pirma buvo toks blush2.gif ( gal nelabai kas ir matos )
user posted image

ir po jo stop..... ilgam laikui , nes...... juk nemokėjau megzt apvaliai virbalais su valu , tad vienam šone gavosi sujungimas doh.gif
tai dabar vis mąstau kaip čia susigrabaliojus su valiniais virbalais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 13 sausio 2010 - 11:50
Dekui merginos 4u.gif
Su valiniais as pradedu megzt tik nuo pazastu kazkur, iki ju su penkiais virbalais mezgu,kitaip neiseina...
Kita suknute turbut su pynem megsiu , labai jau man grazu...Tik pirma reik pynes ismokt megzt blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 01 13, 12:49)
drinks_cheers.gif darbelis gražus, bet kad čia reglanas  g.gif

bumbasi  thumbup.gif šaunu  ir tas kišeniukas liuks  wub.gif

aš ir kaupiuos antram reglaniniam projektui  rolleyes.gif
pirma buvo toks  blush2.gif ( gal nelabai kas ir matos )

Labai graži suknytė. O jau pamaiva kokia wub.gif

QUOTE(bumbasi @ 2010 01 13, 14:38)
Dekui merginos 4u.gif
Su valiniais as pradedu megzt tik nuo pazastu kazkur, iki ju su penkiais virbalais mezgu,kitaip neiseina...
Kita suknute turbut su pynem megsiu , labai jau man grazu...Tik pirma reik pynes ismokt megzt blush2.gif  doh.gif

Nieko baisaus tos pynės. Yra daug baisesnių raštų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 13, 16:53)
Nieko baisaus tos pynės. Yra daug baisesnių raštų mirksiukas.gif

pynes labai bjauru megsti su 5 virbalais doh.gif t.y. kai mezgama vis ratu schmoll.gif daugiau niekad taip nemegsiu - siaubas kazkoks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 13 sausio 2010 - 16:53
Sveikos merginos.

Siandien pirma karta isgirdau apie reglana. Turiu nusiziurejusi toki modeli:

http://picasaweb.goo...feat=directlink

Gal galit pazerti kokiu patarimu? Nuo kur lengviau pradeti? nuo virsaus?
Man neaiskiausia ta dalis, kuris prasideda nuo rankoviu link kaklo.

Atsakyti
Man iskilo klausimas.Vat noreciau tokiom rankovytem megzt suknute,
user posted image
tik kaip paskui platint reglana? t.y. taip pat tik neuzdet akiu rankoviu pusej? gal supratot ka as cia norejau paklaust. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 01 13, 19:36)
tik kaip paskui platint reglana? t.y. taip pat tik neuzdet akiu rankoviu pusej? gal supratot ka as cia norejau paklaust. blush2.gif

teisingai galvojat, tik aš dar užmesčiau papildomų akių keletą po pažastytėm, čia lyg uždėta buvo matosi g.gif
Atsakyti
Laba. Paskaičiau temukę ir nusprendžiau pabandyt nunarpliot megztuką savo būsimajam ax.gif . Tai rodausi, kas gavosi. Šiaip mezgiau daugiau iš galvos, pasidėjus kitą megztuką vis matavau blush2.gif

Megztukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaika: 15 sausio 2010 - 19:34
Pirmas mano megztas reglanas:

user posted image

user posted image
Atsakyti