bumbasi, labai daili suknutė Aš visas irgi mezgu varpelio formos, kas 6 eilėj šonuose po 2 akis uždėdama
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 13, 08:25)
Labai daili. Man labai graži varpelio forma mažoms suknytėms, net nepagalvočiau, kad čia netyčia taip išėjo
Aciukas
Na apacia ardziau turbut tris kartus , vis kitaip primegzdavau.del rietimosi. tai ir gavosi kad mezgiau laisviau ir isplatejo apacia bet kaip pirmas kartas visai nieko.Dabar su mergina renkames suknutes modeliuka koki megzt reiktu.
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2010 01 13, 09:22)
bumbasi, labai daili suknutė Aš visas irgi mezgu varpelio formos, kas 6 eilėj šonuose po 2 akis uždėdama
As man rodos is pradziu kas 8 pridedavau paskui kas 6.Per siaurai ejo...
bumbasi kokia dailutė suknutė ir modeliukas
QUOTE(Ice_Touch @ 2010 01 11, 14:53)
Super visai neatrodo, kad reglanas man atrdodo kaip isiutines rankovytes
darbelis gražus, bet kad čia reglanas
bumbasi šaunu ir tas kišeniukas liuks
aš ir kaupiuos antram reglaniniam projektui
pirma buvo toks ( gal nelabai kas ir matos )
ir po jo stop..... ilgam laikui , nes...... juk nemokėjau megzt apvaliai virbalais su valu , tad vienam šone gavosi sujungimas
tai dabar vis mąstau kaip čia susigrabaliojus su valiniais virbalais
Dekui merginos
Su valiniais as pradedu megzt tik nuo pazastu kazkur, iki ju su penkiais virbalais mezgu,kitaip neiseina...
Kita suknute turbut su pynem megsiu , labai jau man grazu...Tik pirma reik pynes ismokt megzt
Su valiniais as pradedu megzt tik nuo pazastu kazkur, iki ju su penkiais virbalais mezgu,kitaip neiseina...
Kita suknute turbut su pynem megsiu , labai jau man grazu...Tik pirma reik pynes ismokt megzt
QUOTE(fishke @ 2010 01 13, 12:49)
darbelis gražus, bet kad čia reglanas
Labai graži suknytė. O jau pamaiva kokia
QUOTE(bumbasi @ 2010 01 13, 14:38)
Dekui merginos
Nieko baisaus tos pynės. Yra daug baisesnių raštų
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 13, 16:53)
Nieko baisaus tos pynės. Yra daug baisesnių raštų
pynes labai bjauru megsti su 5 virbalais t.y. kai mezgama vis ratu daugiau niekad taip nemegsiu - siaubas kazkoks
Sveikos merginos.
Siandien pirma karta isgirdau apie reglana. Turiu nusiziurejusi toki modeli:
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Gal galit pazerti kokiu patarimu? Nuo kur lengviau pradeti? nuo virsaus?
Man neaiskiausia ta dalis, kuris prasideda nuo rankoviu link kaklo.
Siandien pirma karta isgirdau apie reglana. Turiu nusiziurejusi toki modeli:
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Gal galit pazerti kokiu patarimu? Nuo kur lengviau pradeti? nuo virsaus?
Man neaiskiausia ta dalis, kuris prasideda nuo rankoviu link kaklo.
QUOTE(bumbasi @ 2010 01 13, 19:36)
tik kaip paskui platint reglana? t.y. taip pat tik neuzdet akiu rankoviu pusej? gal supratot ka as cia norejau paklaust.
teisingai galvojat, tik aš dar užmesčiau papildomų akių keletą po pažastytėm, čia lyg uždėta buvo matosi
Pirmas mano megztas reglanas: