Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(Ice_Touch @ 2010 01 10, 21:32)
Bandziau uzbaigti pagal sita buda g.gif nesigauna schmoll.gif  doh.gif nelabai suprantu ka reiskia perkelti akis blush2.gif ar ismegzti viena per kita? blush2.gif  g.gif

user posted image
user posted image
na gal dabar aiskiau bus su paveiksleliais mirksiukas.gif man sis budas pats geriausias ir krastas labai grazus o akytes graziau kai mezgi pagal rasta (gera arba bloga ir tada permeti pirmaja aki per antraja g.gif kazi ar as cia aiskiai
Papildyta:
dar vienas budas su vaseliu uzbaigti mirksiukas.gif
žiūrėti čia
Papildyta:
as numezgiau savo dukriukui reglanu liemene. Bet gavosi kad nugara per siaura doh.gif nors dejau akiu vienodai priekiui ir nugarai kaip cia buvo duoti skaiciavimai (20,14,20,14) unsure.gif nugara mezgiau su siule (tai dar +2 akys) - tai dabar primegsiu koki 10 akiu ir isiusiu "lopa" blush2.gif (paplates nugaryte, bus gerai) bet ka daryti su kita blogybe?... pradejau megsti nuo virsaus su tokiu neaukstu golfo kakliuku - tai gavosi taip kad kai ji lenkia galvyte i prieki darosi raukse po kaklu doh.gif Siaubas, o ne liemene blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2010 01 11, 06:59)
paprasciausiai per mazai palikai akuciu kaliukui g.gif

Tai kad taip galvyte lenda, tampri siaip ta apykakle unsure.gif Mezgiau 1 gera, kita isvirkscia akis. Taip sakau lyg viskas ir gerai, bet kad krastelis toks nekoks gaunasi. Jau galvoju su uzsegimu daryti apykakle g.gif bet ir ta pabandzius nepavyko doh.gif bet bandysiu kol ka nors sukurpsiu tongue.gif

Chera, aciu uz nuorodas 4u.gif Va tuo pirmuoju budu ir uzbaigiau. Krastelis gaunasi tikrai labai grazus drinks_cheers.gif bet galvyte vitiek netelpa doh.gif O del reglaniuko nieko negaliu patarti. Pati fdar tik pirma pabaigti bandau blush2.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti savo pirmu reglaniuku thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2010 01 11, 12:25)
Noriu pasigirti savo pirmu reglaniuku thumbup.gif

Super thumbup.gif visai neatrodo, kad reglanas bigsmile.gif man atrdodo kaip isiutines rankovytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 10, 13:53)
meda2006, aš ne į temą, bet kur gaunate tokių gražių vaikiškų sagučių? blush2.gif  wub.gif Meginukai tai tokie jaukūs, ne tas žodis, labai labai gražu smile.gif

PERKU RĖDOJE (REDOJE) V.KREVES PR. KAUNE. KOKIŲ TEN TIK NĖRA....
Atsakyti
QUOTE(meda2006 @ 2010 01 11, 16:28)
PERKU RĖDOJE (REDOJE) V.KREVES PR. KAUNE. KOKIŲ TEN TIK NĖRA....

oi,dėkui,užsiprašysiu mamos 4u.gif
Atsakyti
[quote=nasata,2010 01 02, 20:12]
Sveikutės
labai noriu suprasti, kaip megzti tas reglano rankoves, tik nelabai pavyksta, todėl prašau pagalbos blush2.gif , nes labai noriu savo būsimai mažumėlei numegzti tokiu principu ką nors..
naujagimiui, kaip suprantu geriau megzti su užsegimu priekyje megztuką, tik nesuprantu, kaip tą apykaklę padaryt priekyje gilesnę verysad.gif
aiškinama, kad priekio dalys iki galo neišmezgamos kelias eiles..kaip čia suprast? o tai kur tos neišmegztos akys dedamos? nukeliamos ant pagalbinio virbalo ar nuleidžiamos nesuprantu unsure.gif ir čia taip nebūtinai su užsegimu, bet ir be jo taip gilinama apykaklė, bet tai jeigu mezgu apvaliai, tai kaip su tais nedamezgimais ir grįžimais atgal?
nežinau, ar suprantamai paklausiau blush2.gif
bet gal kas padės blush2.gif
čia turiu omenyje mezgant nuo viršaus
Papildyta:
[quote=nikakatė,2009 11 13, 13:14]
Sveikos mamulės 4u.gif noriu mergytei savo megzti va tikį dalykėlį:

user posted image

na kažką tokio panašaus noriu numegzt
paskaičiavau 60a kakliukui, tai gal kas galėtų paaiškint, kaip megzt tokį megztuką reiktų?
Iš anksto labai dėkinga
[/quote]

niekas nenori man pagelbėti unsure.gif
gal tada galit papasakot, kaip taip gražiai išmezgat per šoną užsegimą? ir kaip išmezgat kilputes sagoms? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 01 12, 21:35)
bet tai jeigu mezgu apvaliai, tai kaip su tais nedamezgimais ir grįžimais atgal?
nežinau, ar suprantamai paklausiau  blush2.gif
bet gal kas padės  blush2.gif

Kiek aš suprantu, tokiu atveju iš pradžių mezgama ne apvaliai, o grįžtama atgal, kol palaipsniui išmezgamos visos paliktosios akys.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 01 12, 22:52)
Kiek aš suprantu, tokiu atveju iš pradžių mezgama ne apvaliai, o grįžtama atgal, kol palaipsniui išmezgamos visos paliktosios akys.

tai tada reiktu platinti ne 8 vietose po 1 aki, bet dar ir prie apykakles priekyje? g.gif tai 10 vietose?
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 01 12, 20:35)
gal tada galit papasakot, kaip taip gražiai išmezgat per šoną užsegimą?

nelabai supratau del gilinimosi, o uzsegimui reikia prideti dar trupuciuka akiu krastuose(2-5 priklausomai nuo siulu storio), kad mezgimo sonai dengtu vienas kita. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Na baigiau ir as savo mazosios reglanine suknute. Tik apaci gavos kazkokia platesne.Na bet tai pirmas rimtesnis darbas smile.gif Siryt isejo i darzeli pasipuosus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 01 13, 09:21)
Labas rytas.
Na baigiau ir as savo mazosios reglanine suknute. Tik apaci gavos kazkokia platesne.Na bet tai pirmas rimtesnis darbas smile.gif Siryt isejo i darzeli pasipuosus smile.gif

Labai daili. Man labai graži varpelio forma mažoms suknytėms, net nepagalvočiau, kad čia netyčia taip išėjo biggrin.gif
Atsakyti