Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

Reglanas nuo viršaus
user posted image
Atsakyti
Šuniuko schema
Atsakyti
Aš prieš megzdama visada pasiskaičiuoju akių ir eilių skaičių, kiek akių per kiek eilių reikia pridėti ir pan., nes kaip ir dauguma, labai nemėgstu ardyti. Jeigu koks darbas nesiseka ir namuose yra žaidžiančių su lėlėm, galima pirma išbandyt su lėlių drabužėliais. Darbelis nedidelis, o principą vis tiek galima išmokti.
[/quote]

Sunku paskaičiuoti, nes pavyzdėlį išploviau, ir jis padidėjo gerokai. Pabandžiau pasimatuoti, gal jau n... nebereiks ardyti lyg ir pataikysiu.
Atsakyti
Aš čia ne į temą blush2.gif norėčiau įdėti nuorodą i psl. iš kurio mezgu, bet nemoku, įkelti į šį psl. nei nuorodos, nei nuotraukos ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 07, 10:36)
Tą akių dalį, kurias reikės nuleisti, megzti pagrindo spalva, rašto ten nedaryti. Turiu modeliuką su panašiu raštu išsisaugojus:
user posted image

aciu labai, bandysiu kazkaip ismegst... jei pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(deiron @ 2010 01 08, 16:39)
Aš čia ne į temą blush2.gif  norėčiau įdėti nuorodą i psl. iš kurio mezgu, bet nemoku, įkelti į šį psl. nei nuorodos, nei nuotraukos ax.gif  blush2.gif

Neleidžia įkelti net paprasčiausio internetinio adreso? g.gif
Atsakyti
ax.gif As visada mezgu reglanu. langviausia man.... 4u.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
meda2006, aš ne į temą, bet kur gaunate tokių gražių vaikiškų sagučių? blush2.gif wub.gif Meginukai tai tokie jaukūs, ne tas žodis, labai labai gražu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As gal cia irgi biskiuka ne i tema blush2.gif kaip jus mezgat aukstus kaklus? Kaip juos uzbaigiat? Kai pabaigiau kakla megzti, niu netelpa klecko galvyte schmoll.gif doh.gif ardziau mezgiau, vel mezgiau ir vel ardziau... kol nesugadinau visai beardydama....o mezgiau tai nuo virsaus reglaniuku ir dabar nezinau kaip ta kakla pataisyti, kad nereiketu visko ardyti blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
aš tai nuo viršaus mezgu paprastą apykaklytę, o kai baigiu megzti tada atskirai mezgu arba primezgu surinkus akis tą statų kaklą...
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 10, 12:45)
aš tai nuo viršaus mezgu paprastą apykaklytę, o kai baigiu megzti tada atskirai mezgu arba primezgu surinkus akis tą statų kaklą...

Sita visa as suprantu, bet kaip pati krasteli pabaigos padaryti, kad galvyte tilptu? g.gif Nezinau kaip cia paaiskinti g.gif kai mezgi pabaigos eilute, sumezgi dvi akis, ta viena perkeli ant kairio virbalo ir vel sumezgi dvi akis, niu cia aisku turbut... bet va tada gaunasi, kad ta eilute paskutine nesitampo ir netelpa maziukes galvyte schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice_Touch @ 2010 01 10, 14:05)
Sita visa as suprantu, bet kaip pati krasteli pabaigos padaryti, kad galvyte tilptu? g.gif Nezinau kaip cia paaiskinti g.gif kai mezgi pabaigos eilute, sumezgi dvi akis, ta viena perkeli ant kairio virbalo ir vel sumezgi dvi akis, niu cia aisku turbut... bet va tada gaunasi, kad ta eilute paskutine nesitampo ir netelpa maziukes galvyte schmoll.gif  doh.gif

pabandyk laisviau sumesginet , istempk akis. arba uzbaik su siulu ir adata tada tikrai bus laisva ir tilps galva:)
Atsakyti