Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(bumbasi @ 2010 01 06, 16:58)
Paskutinis megztukas nerealus.
Man tai beda su kaklu gavos. Kol neapmegztas tol galva normaliai lenda.o kai apmezgiau, nors akiu ir nesutraukiau tai nebeikisa mazoji galvos. doh.gif Apneriau su vaseliu , bet negrazu man. Ka patartumet. Nes suknele reglanu baigta, tik kaklas ramybes neduoda doh.gif  blush2.gif

Galima surinkus daugiau akių numegzti kraštą ir jį atlenkus pripeltakiuoti, tada nesumažės kakliuko apimtis.
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2010 01 06, 21:13)
Galima surinkus daugiau akių numegzti kraštą ir jį atlenkus pripeltakiuoti, tada nesumažės kakliuko apimtis.

Taip ir dariau tik rinkau ne daugiau akiu o tiek pat. aciu reiks pamegint. jei bepaslinksiu dar karta ardyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2010 01 06, 11:19)
mamytes,
patarkit kaip ismegsti rasta reglanu va sita, kad graziai gautusi?
pirmas is kaires: http://public.fotki....-is-kaires.html

Tą akių dalį, kurias reikės nuleisti, megzti pagrindo spalva, rašto ten nedaryti. Turiu modeliuką su panašiu raštu išsisaugojus:
user posted image
Atsakyti
patiko man reglanas biggrin.gif , kitas projektas irgi "reglaninis "

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2010 01 07, 14:02)
patiko man reglanas biggrin.gif , kitas projektas irgi "reglaninis "
thumbup.gif
Atsakyti
nu tas megzstukas su suniukais (baltas su raudonu,juodais ciuciukais) wub.gif wub.gif wub.gif .
Kiek jam laiko reikia nunarplioti? ax.gif
Atsakyti
Panele Prym, gal paišėtės šuniukų schemutes? Nerandu tokių, o reiktų mano "šunomanėms" mažoms biggrin.gif
Atsakyti
na kaip jūs greitai mezgate? o aš vis vargstu su tom reglano rankovėm, vis mezgu ir ardau ir vėl iš naujo.
Labai gražiai numegzta suknutė Vigilytės
Atsakyti
Aš tai ne ardau, o megzdama matuoju vis... Neteko ardyti dar smile.gif
Atsakyti
Gal būt, gerom akim ir man pavyktu, bet terliojuos su kiauraraščiu : g.gif
Atsakyti
QUOTE(deiron @ 2010 01 07, 23:28)
<<<kaip jūs greitai mezgate? o aš vis vargstu su tom reglano rankovėm, vis mezgu ir ardau ir vėl iš naujo.

<<<šiaip tai reikėjo ir man nuo pažastų permegzti, bet lengviau numegzti kitą nei ardyti, suknutė tokia kiek striuka gavosi, greitai išaugs, bet nieko turim daug mažesnių puseserių,kurios eilėje laukia išaugtinių mezginių cool.gif
<<<ačiū 4u.gif

vakar su vyresne dukra jau išsirinkom siūlus kitam mezginiui, bus juodas, trumpas, užsegamas megztukas, bandysiu be siūlių šonuose megzti (jei planai eigoje nepasikeis, kas labaaaai dažnai nutinka blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vigilyte: 08 sausio 2010 - 08:18
QUOTE(kemppinele @ 2010 01 07, 22:34)
nu tas megzstukas su suniukais (baltas su raudonu,juodais ciuciukais) wub.gif  wub.gif  wub.gif  .
Kiek jam laiko reikia nunarplioti? ax.gif

Ačiu 4u.gif Tiksliai nepasakysiu, nes aš dažniausiai po kelis iš karto mezgu. Jeigu būčiau vien prie jo sėdėjus, tai poros dienų maždaug.

QUOTE(Čili @ 2010 01 07, 23:06)
Panele Prym, gal paišėtės šuniukų schemutes? Nerandu tokių, o reiktų mano "šunomanėms" mažoms biggrin.gif

Atrodo, nebeturiu, bet dar paieškosiu, nes matau, kad pageidavimų yra ax.gif
"Paišiau" su Exceliu, tokiai schemai nė specialios programos nereikėjo tongue.gif

QUOTE(deiron @ 2010 01 08, 00:28)
na kaip jūs greitai mezgate? o aš vis vargstu su tom reglano rankovėm, vis mezgu ir ardau ir vėl iš naujo.

Aš prieš megzdama visada pasiskaičiuoju akių ir eilių skaičių, kiek akių per kiek eilių reikia pridėti ir pan., nes kaip ir dauguma, labai nemėgstu ardyti. Jeigu koks darbas nesiseka ir namuose yra žaidžiančių su lėlėm, galima pirma išbandyt su lėlių drabužėliais. Darbelis nedidelis, o principą vis tiek galima išmokti.
Atsakyti