Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(deiron @ 2009 12 30, 01:17)
Bet pas mane kiaurarštis, turiu grįžti blogosiomis iš blogos pusės, vat čia man nedaeina

nu tai gerojoj pusėj tai turi būti gerosios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 12 30, 09:47)
nu tai gerojoj pusėj tai turi būti gerosios mirksiukas.gif

Gal būt neaiškiai parašiau, bet aš noriu megzti apvaliai. Nesuprantu kaip mezgant apvaliai grįžti iš mezginio blogosios pusės, turiu daryti vieną susiuvimą?
Visoms mezgėjėlėms linksmų švenčių
Atsakyti
QUOTE(deiron @ 2009 12 31, 12:26)
Gal būt neaiškiai parašiau, bet aš noriu megzti apvaliai. Nesuprantu kaip mezgant apvaliai grįžti iš mezginio blogosios pusės, turiu daryti vieną susiuvimą?
Visoms mezgėjėlėms linksmų švenčių

tai apvaliai mezgant ratu visada gerojoje pusėje būsit g.gif Tai įsivaizduokit,kad kas antrą eilę, kai reikia blogomis išmegzti, taip ir mezgat, tik viską gerosiom darykit smile.gif

Niekur grįžti nereikia, mezgat tiesiog ratu viena kryptimi, kaip čia paaiškinti mastau.gif Jei įsivaizduojat spiralę, tai tokia sistema ir megzkit, tik vietoj blogų eilių viską gerosiomis mezgat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 31 gruodžio 2009 - 16:04
Dar turiu tokią lentelę mezginio akių ir reglano linijos skaičiuoklę.
Jei kam įdomu - ji čia
[/quote]

gal galit kas nors imesti ta skaiciuokle, nes pagal sita nuoroda neatsidaro
Aciu
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 01 01, 22:45)
gal galit kas nors imesti ta skaiciuokle, nes pagal sita nuoroda neatsidaro
Aciu

viskas atsidaro, bet reikia paspausti download/atsisiusti
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2010 01 02, 00:12)
viskas atsidaro, bet reikia paspausti download/atsisiusti

aciu labai labai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės
labai noriu suprasti, kaip megzti tas reglano rankoves, tik nelabai pavyksta, todėl prašau pagalbos blush2.gif , nes labai noriu savo būsimai mažumėlei numegzti tokiu principu ką nors..
naujagimiui, kaip suprantu geriau megzti su užsegimu priekyje megztuką, tik nesuprantu, kaip tą apykaklę padaryt priekyje gilesnę verysad.gif
aiškinama, kad priekio dalys iki galo neišmezgamos kelias eiles..kaip čia suprast? o tai kur tos neišmegztos akys dedamos? nukeliamos ant pagalbinio virbalo ar nuleidžiamos nesuprantu unsure.gif ir čia taip nebūtinai su užsegimu, bet ir be jo taip gilinama apykaklė, bet tai jeigu mezgu apvaliai, tai kaip su tais nedamezgimais ir grįžimais atgal?
nežinau, ar suprantamai paklausiau blush2.gif
bet gal kas padės blush2.gif
čia turiu omenyje mezgant nuo viršaus
Papildyta:
[quote=nikakatė,2009 11 13, 13:14]
Sveikos mamulės 4u.gif noriu mergytei savo megzti va tikį dalykėlį:

user posted image

na kažką tokio panašaus noriu numegzt
paskaičiavau 60a kakliukui, tai gal kas galėtų paaiškint, kaip megzt tokį megztuką reiktų?
Iš anksto labai dėkinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nasata: 02 sausio 2010 - 19:05
QUOTE(driftas @ 2008 11 06, 13:03)
Aš reglaną mezgu nuo viršaus žemyn. Tada matuojuosi ant savęs ar vaiko (priklausomai kam mezgu) pagal faktą.  ax.gif
Papildyta:

Dar turiu tokią lentelę mezginio akių ir reglano linijos skaičiuoklę.
Jei kam įdomu - ji čia

Taip supratau, kad pirmam puslapi skaiciuojasi centimetrai iki pazastu, o antram jau nuo pazastu g.gif O kaip rankoves apskaiciuot?

Ir gal turi panasia lentele kur galima butu apskaiciuot akis megztukui su issimamom rankovem?
Labai jau patiko sita lentele wub.gif nes iki siol vis bijau pradet reglana megzti, o sita lentute paskatino mane pasiryzimui smile.gif
Atsakyti
mamytes,
patarkit kaip ismegsti rasta reglanu va sita, kad graziai gautusi?
pirmas is kaires: http://public.fotki....-is-kaires.html
Atsakyti
Reglanas nuo viršaus:
user posted image
Atsakyti
Paskutinis megztukas nerealus.
Man tai beda su kaklu gavos. Kol neapmegztas tol galva normaliai lenda.o kai apmezgiau, nors akiu ir nesutraukiau tai nebeikisa mazoji galvos. doh.gif Apneriau su vaseliu , bet negrazu man. Ka patartumet. Nes suknele reglanu baigta, tik kaklas ramybes neduoda doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 01 06, 16:58)
Paskutinis megztukas nerealus.
Man tai beda su kaklu gavos. Kol neapmegztas tol galva normaliai lenda.o kai apmezgiau, nors akiu ir nesutraukiau tai nebeikisa mazoji galvos. doh.gif Apneriau su vaseliu , bet negrazu man. Ka patartumet. Nes suknele reglanu baigta, tik kaklas ramybes neduoda doh.gif  blush2.gif

Ačiu ax.gif
Arba daugiau akių dėkit arba praardykit siūlę ant peties, jei tokių yra, ir padarykit su sagutėm.
Atsakyti