Jau numezgiau iki tos vietos kur reikia daryti rankovytes,bet nesusigaudau nei kiek kaip apskaičiuoti ir kas kiek po kiek nuleisdinėti pažastis,kaip po to tas ranovytes reiks numegzti.Net panašaus nieko neradau.Gal galit padėti. Atsisiunčiau tą programėle kur apskaičiuoja,bet pas mane kažkokios programos tikriausiai nėra,nes neatidaro
QUOTE(asarele54 @ 2009 12 16, 22:30)
Jau numezgiau iki tos vietos kur reikia daryti rankovytes,bet nesusigaudau nei kiek kaip apskaičiuoti ir kas kiek po kiek nuleisdinėti pažastis,kaip po to tas ranovytes reiks numegzti.Net panašaus nieko neradau.Gal galit padėti. Atsisiunčiau tą programėle kur apskaičiuoja,bet pas mane kažkokios programos tikriausiai nėra,nes neatidaro
o čia tikrai reglanas , man atrodo lyg nuleistais pečiais
Aš tai nenusimanau,bet man pasakė,kad reglanas dėl to ir klausiu pas jus patarimo
QUOTE(asarele54 @ 2009 12 17, 11:27)
Aš tai nenusimanau,bet man pasakė,kad reglanas dėl to ir klausiu pas jus patarimo
man atrodo,kad ne reglanas, o jei jis, tai ties pažastimis iš abiejų pusių kas antroj eilėj po 2 akis nuleisti, sumoj po 8 gaunasi, gražus kampas reglano gaunasi
Labai ačiū
O kai rankovytes pradėsiu megzti,tai reikės po 2 akytes pridedinėti kas antroj eilėje?
O iš karto reikia kokias 5 akis sumegzti,tada jau kas antra po 2?
O kai rankovytes pradėsiu megzti,tai reikės po 2 akytes pridedinėti kas antroj eilėje?
[quote=ruci,2009 12 15, 14:43]
Gražu.
Nukopijavau, tik sagų dar trūksta
Sakyk, bet matau (O GAL KLYSTU) KAD TAVO MEZGINELIS NEUZSIKEICIA UZSEGUS?
O SAKYK AR LABAI TAMPRIAI MEZGEI, NES AS PANASIA KOPIJAVAU, MEZGIAU LABAI LAISVAI TAI PRIEKYJE MEZGINYS NEISLAIKO FORMOS , NORIU ZINOTI KAIP MEGZTI KITA KARTA, NES BANDYSIU VEL LABAI JAU GRAZUS MODELIUKAS
Papildyta:
mANO REGLANAS NIEKO NERA PATOGIAU KAIP REGLANAS, NET SAU SUKNELEJE PANAUDOJAU
Gražu.
Nukopijavau, tik sagų dar trūksta
O SAKYK AR LABAI TAMPRIAI MEZGEI, NES AS PANASIA KOPIJAVAU, MEZGIAU LABAI LAISVAI TAI PRIEKYJE MEZGINYS NEISLAIKO FORMOS , NORIU ZINOTI KAIP MEGZTI KITA KARTA, NES BANDYSIU VEL LABAI JAU GRAZUS MODELIUKAS
Papildyta:
mANO REGLANAS NIEKO NERA PATOGIAU KAIP REGLANAS, NET SAU SUKNELEJE PANAUDOJAU
QUOTE(asarele54 @ 2009 12 17, 21:22)
Labai ačiū
taip.
Tai žiūrėsi kiek tau reiks pradinių akių, kad apykaklė gautųsi reikiamo platumo..
Labai ačiū už pagalbą
QUOTE(meda2006 @ 2009 12 18, 09:49)
Hm... Turėjo užsikeisti, bet blogai priekio akių kiekį paskaičiavau, tai gavos, kad užsikeičia labai nedaug O SAKYK AR LABAI TAMPRIAI MEZGEI, NES AS PANASIA KOPIJAVAU, MEZGIAU LABAI LAISVAI TAI PRIEKYJE MEZGINYS NEISLAIKO FORMOS , NORIU ZINOTI KAIP MEGZTI KITA KARTA, NES BANDYSIU VEL LABAI JAU GRAZUS MODELIUKAS
O dėl tamprumo, tai net nežinau, ką pasakyti... Nėra labai skysta, nėra per kieta - viduriukas
gal juokingai paklausiu, numezgiau nugara, priekį ir rankoves iki pažastų, surinkau ant virbalo su valu, bet niekaip nesuprantu mezgant apvaliai, kaip man daryti mezginio blogąją pusę( kaip grįžti). Suprantu jei mezginys su užsegimu, tai mezgi pirmyn atgal, o jei nėra užsegimo kaip grižti? Kaip suprantu vienoj vietoj turiu susiūti.
QUOTE(deiron @ 2009 12 30, 00:53)
gal juokingai paklausiu, numezgiau nugara, priekį ir rankoves iki pažastų, surinkau ant virbalo su valu, bet niekaip nesuprantu mezgant apvaliai, kaip man daryti mezginio blogąją pusę( kaip grįžti). Suprantu jei mezginys su užsegimu, tai mezgi pirmyn atgal, o jei nėra užsegimo kaip grižti? Kaip suprantu vienoj vietoj turiu susiūti.
O tu virtoj grįžimo paprastai vien gerosiom akim eilę išmegzk
QUOTE(Rzivilele @ 2009 12 30, 01:01)
O tu virtoj grįžimo paprastai vien gerosiom akim eilę išmegzk
Bet pas mane kiaurarštis, turiu grįžti blogosiomis iš blogos pusės, vat čia man nedaeina