Aga, ir kas ten per "driezas" po ranka kaba?
QUOTE(Vigilyte @ 2009 12 14, 16:57)
pirmasis mano reglanas
Super, labai dailu ir labai tinka monekenei
Čili Paskelbta Vakar, 10:39
Pasirodysiu paskutinę suknytę, reglanas nuo viršaus
Pasirodysiu paskutinę suknytę, reglanas nuo viršaus
Labai miela suknytė
Praeive, atsiprašau, kad anksčiau nepagyriau, labai graži suknytė
ačiū visoms už kamplimientus tsakant , čia vyriausiai dukrai numezgiau, kai vidurinėlė pamatė ir pasimatavo , tai buvau priversta lėkti į siūlų parduotuvę kosminiu greičiu ir pirkti siūlus jai, bus tiesa ne tunika, o suknutė aukštu kaklu, bet mezgimo principas taks pat
nuo apačios , ties pažastimis surinkau viską (priekį, rankoves ir nugarą) ant virbalų su valu ir nuiminėjau kiekvienoje eilėje (iš geros pusės) po vieną akutę (tiek nuo rankovės tiek nuo priekio arba nugaros) ten kur susieina rankovė su priekiu arba nugara, t.y. kiekviena eilė sumažėdavo 8 akutėmis, taip gražiai ir nusiaurėjo į viršų iki kaklo
ant sieno aplikacija
pati stebiuosi, kad sugebėjau įtikti, bo monekienkai 15 metų ir nuspėti ar bus gražu praktiškai neįmanoma
QUOTE(deiron @ 2009 12 14, 22:42)
Labai gražu
O gal galėtumėt paiškinti reglanas nuo viršaus ar nuo apačios megztas, ir jei nesunku paaiškinkit po kiek akių kaip čia daryta, na jau visą savaitę vargstu su tuo reglanu, mezgu nuo apačios
O gal galėtumėt paiškinti reglanas nuo viršaus ar nuo apačios megztas, ir jei nesunku paaiškinkit po kiek akių kaip čia daryta, na jau visą savaitę vargstu su tuo reglanu, mezgu nuo apačios
nuo apačios , ties pažastimis surinkau viską (priekį, rankoves ir nugarą) ant virbalų su valu ir nuiminėjau kiekvienoje eilėje (iš geros pusės) po vieną akutę (tiek nuo rankovės tiek nuo priekio arba nugaros) ten kur susieina rankovė su priekiu arba nugara, t.y. kiekviena eilė sumažėdavo 8 akutėmis, taip gražiai ir nusiaurėjo į viršų iki kaklo
QUOTE(sunnyday @ 2009 12 14, 22:50)
Aga, ir kas ten per "driezas" po ranka kaba?
ant sieno aplikacija
QUOTE(acte @ 2009 12 14, 23:15)
Super, labai dailu ir labai tinka monekenei :
pati stebiuosi, kad sugebėjau įtikti, bo monekienkai 15 metų ir nuspėti ar bus gražu praktiškai neįmanoma
QUOTE(Vigilyte @ 2009 12 14, 15:57)
pirmasis mano reglanas
pasirodom ir mes. galima nešioti kaip vasarinę bliuskutę ir kaip liemenę viršus nertas vašeliu, bet atrodo kaip reglanas
ir nugara
ir nugara
QUOTE(Linjus @ 2009 12 15, 08:34)
pasirodom ir mes. galima nešioti kaip vasarinę bliuskutę ir kaip liemenę viršus nertas vašeliu, bet atrodo kaip reglanas
ir nugara
ir nugara
labai simpotna bliuzelė ir modeliukas (ir gimdėm mes tą pačią dieną ...
)
Ar kas nors naudojatės ta pirmam psl. įdėta skaičiuokle? Nelabai man aišku su tuo reglano skaičiavimu...
QUOTE(Linjus @ 2009 12 15, 08:34)
pasirodom ir mes. galima nešioti kaip vasarinę bliuskutę ir kaip liemenę viršus nertas vašeliu, bet atrodo kaip reglanas <{POST_SNAPBACK}>
Gražu.Nukopijavau, tik sagų dar trūksta
QUOTE(ruci @ 2009 12 15, 14:43)
Nukopijavau, tik sagų dar trūksta
Jėga, labai labai gera kopija, geresnė už orginalą
Linjus, labai orginaliai ir puikiai tinka mergytei uogytei
ruci,super
QUOTE(Čili @ 2009 12 14, 10:39)
labai suknyte. sirdeles labai pagyvina. darbelis. saunuole
Papildyta:
QUOTE(Vigilyte @ 2009 12 14, 16:57)
nu, tikrai nesitiki, kad pirmas reglanas sauni mezgeja esi
Linjus, ruci, verti pagyrimo darbai, pritrukau zodziu
QUOTE(praeive @ 2009 12 16, 12:34)
tikrai pirmas, aš vis kažkaip statytom rankovėm viską mezgu , bet labai patiko reglanas, taip, kad pirmas bet ne paskutinis