Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(praeive @ 2009 12 12, 14:29)
sveikos 4u.gif
mergaites, man su anglu sunkoka, ar galit padet del sito megztuko?

http://knitty.com/IS...PATThelena.html

kaip pradet? cia gi nuo virsaus? o tas krastelis ripsiuku ar is karto mezgamas, ar baigus mezgini surenkamos akutes krastelio ir tik tada aplink visa? skaitau, skaitau, ten apie kazkokius zymeklius raso, nieko nekertu  doh.gif

nuo viršaus jis pradedamas, aš ripsiuką iškart dariau,nerinkinėjau akių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 12, 17:18)
nuo viršaus jis pradedamas, aš ripsiuką iškart dariau,nerinkinėjau akių smile.gif

o tai cia is pradziu uzsidet akuciu tik nugarytei ir rankovytems ir ripsiuku tris eilutes pamegzt, o paskui pradet reglano linija ir automatiskai plates priekis? taip supratau? ar ne?

aciu.
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2009 12 12, 16:31)
o tai cia is pradziu uzsidet akuciu tik nugarytei ir rankovytems ir ripsiuku tris eilutes pamegzt, o paskui pradet reglano linija ir automatiskai plates priekis? taip supratau? ar ne?

aciu.

užmeti tiek akių kiek reiks aplink kakliuką iš viso, pamezgus ripsu kelias eiles tada jau 4 vietose platini reglanu, tik teisingai pasiskaičiuok kaip dalinti priekinėms dalytėms,rankovėms ir nugarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 12, 18:12)
užmeti tiek akių kiek reiks aplink kakliuką iš viso, pamezgus ripsu kelias eiles tada jau 4 vietose platini reglanu, tik teisingai pasiskaičiuok kaip dalinti priekinėms dalytėms,rankovėms ir nugarai smile.gif

tai va man ir neaisku del priekio. pagal nuotrauka tai kaklas trikampiu eina, taip iseitu, kad pirmoj eilej ten vos pora akuciu reiktu priekiui:hm ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2009 12 12, 17:17)
tai va man ir neaisku del priekio. pagal nuotrauka tai kaklas trikampiu eina, taip iseitu, kad pirmoj eilej ten vos pora akuciu reiktu priekiui:hm ar kaip?

och doh.gif suklaidinau aš tave, nes tik pirmą foto temačiau anąkart, tą kur iš nugaros doh.gif biggrin.gif Dabar žemyn akį mestelėjau, nugi ripsiukas megztas surinkus akis g.gif

Bet šiaip megzta nuo viršaus, tas "place marker" kiek aš įsivaizduoju tai vietos kurios bus platinimo vietomis g.gif

Pradinės akys turėtų būti tokios: priekinei dalytei 3 akys + rankovytei 4 akys + nugarytei 24 akys + rankovytei 4 akys + priekinei dalytei 3 akys (Ten skliausteliuose parašyta kiek dėti vietoj jų jei dydis didesnis megztuko).

Tada jau lieka platinimas g.gif

Pataisykit jei kas iššifruosit kitaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 12, 22:56)

labai aciu. man kazkaip panasiai ir atrode, tik del to ripsiuko abejojau rolleyes.gif atleisk, kad ilgai kankinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2009 12 12, 22:09)
atleisk, kad ilgai kankinau  ax.gif

nekankinai irnesakyk.gif Man labai į temą kaip tik dabar tas reglanas, nes su suknelėm reglaninėm kamuojuosi biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodysiu paskutinę suknytę, reglanas nuo viršaus blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 14, 09:39)
Pasirodysiu paskutinę suknytę, reglanas nuo viršaus blush2.gif <{POST_SNAPBACK}>
Puiku wub.gif
Atsakyti

pirmasis mano reglanas blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 14, 10:39)
Pasirodysiu paskutinę suknytę, reglanas nuo viršaus blush2.gif

user posted image

nu super!!! as tokia pacia tik rausva ir be pyniu bandau pagamint blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vigilyte @ 2009 12 14, 16:57)

labai dailus, kaip su masina megsta atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2009 12 14, 16:57)

user posted image

user posted image

Labai gražu thumbup.gif
O gal galėtumėt paiškinti reglanas nuo viršaus ar nuo apačios megztas, ir jei nesunku paaiškinkit po kiek akių kaip čia daryta, na jau visą savaitę vargstu su tuo reglanu, mezgu nuo apačios
Atsakyti