Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(Paguodos giesme @ 2009 12 01, 16:23)
Labai grazus knopkos darbelis...  4u.gif sakykit o kaip jus rankovytes siaurinate megzdamos nuo virsaus,... ir dar merginos gal ne i tema, bet va mezgiau megztuka 4 geros 2 blogos akys.. ir uzbaigus mezgini apacia susigarbanojo... gal zinote kodel..?  blink.gif  verysad.gif

o ka tu turi galvoje sakydama susigarbanavo? ar tiesiog susitrauke?
gal del per laisvai uzbaigta eilute? pabandyk su adata uzbaigti...
Atsakyti
QUOTE(Paguodos giesme @ 2009 12 01, 16:23)
sakykit o kaip jus rankovytes siaurinate megzdamos nuo virsaus,...

Pas mane megztukas be siuliu, t.y. ir kuna ir rankovytes ratu mezgiau, tai rankoves siaurinau taip: ties vidurine pazasties akim is vienos ir is kitos puses sumegzdavau kartu po 2 akis kazkur kas 10 eile, t.y. gaudavosi, kad nuleisdavau po 2 akis. Na is esmes tas pats, kai mezgant paprastai, tik tiek, kad tos neleidinejamos akys iseina salia viena kitos. Nu jauciu aisku, kad nieko neaisku doh.gif O va del garbanojimo tai nezinau, bet gal perlaisvai uzbaigei mezgini g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Knopka*: 01 gruodžio 2009 - 16:35
QUOTE(*Knopka* @ 2009 12 01, 17:32)
Pas mane megztukas be siuliu, t.y. ir kuna ir rankovytes ratu mezgiau, tai rankoves siaurinau taip: ties vidurine pazasties akim is vienos ir is kitos puses sumegzdavau kartu po 2 akis kazkur kas 10 eile, t.y. gaudavosi, kad nuleisdavau po 2 akis. Na is esmes tas pats, kai mezgant paprastai, tik tiek, kad tos neleidinejamos akys iseina salia viena kitos. Nu jauciu aisku, kad nieko neaisku  doh.gif  O va del garbanojimo tai nezinau, bet gal perlaisvai uzbaigei mezgini  g.gif

as irgi mezgu be siuliu megztukus, apvaliai, tik va su uzbaigimu nervas ima... o metodo su adata nemoku.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paguodos giesme @ 2009 12 02, 08:50)
as irgi mezgu be siuliu megztukus, apvaliai, tik va su uzbaigimu nervas ima... o metodo su adata nemoku.. verysad.gif

kad nesigarbanotų aš apačią ripsu mezgu... Kaip suknytė ta kur įkėliau foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 02, 11:06)
kad nesigarbanotų aš apačią ripsu mezgu... Kaip suknytė ta kur įkėliau foto smile.gif

man ripso apacia gadintu visa modeliuka... verysad.gif nes visas megztinis eina 4 geros 2 blogos.... taip ir schemoje ir paveiksliuke yra...... reiks bandyti ieskoti info apie ta mezginio uzbaigima adata, gal tai koks stebuklas bus... ir isgelbes mano megztuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paguodos giesme @ 2009 12 02, 10:48)
man ripso apacia gadintu visa modeliuka...  verysad.gif nes visas megztinis eina 4 geros 2 blogos.... taip ir schemoje ir paveiksliuke yra...... reiks bandyti ieskoti info apie ta mezginio uzbaigima adata, gal tai koks stebuklas bus... ir isgelbes mano megztuka  blush2.gif

kad apacia butu tokia kiap mezginys , siulas uzbaigiant turi buti kaip mezgant ta prasme tos 4 geros tai ir siulas turi taip buti o kai blogos siulas is kitos puses nu nemoku paaiskinti doh.gif
man gaunasi visada gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2009 12 02, 12:09)
kad apacia butu tokia kiap mezginys , siulas uzbaigiant turi buti kaip mezgant ta prasme tos 4 geros tai ir siulas turi taip buti o kai blogos siulas is kitos puses nu nemoku paaiskinti  doh.gif
man gaunasi visada gerai  mirksiukas.gif

Supratau ka pasakete, bandysiu ir as taip blush2.gif aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paguodos giesme @ 2009 12 02, 11:14)
Supratau ka pasakete, bandysiu ir as taip  blush2.gif aciu  blush2.gif

prasom parasyti kas gausis po mano tokio issamaus paaiskinimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberčiukas @ 2009 12 02, 14:17)
prasom parasyti kas gausis po mano tokio issamaus paaiskinimo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha butinai, ir imesiu vakare savo megztinuku foto... jau 2 turiu pavarius su ta super reglano be siuliu technika.... dabar zadu ir vyrui nunarplioti tik reik ismokti ta apacia gerai padaryti butent tam rastui tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Knopka* @ 2009 12 01, 17:32)
Pas mane megztukas be siuliu, t.y. ir kuna ir rankovytes ratu mezgiau, tai rankoves siaurinau taip: ties vidurine pazasties akim is vienos ir is kitos puses sumegzdavau kartu po 2 akis kazkur kas 10 eile, t.y. gaudavosi, kad nuleisdavau po 2 akis. Na is esmes tas pats, kai mezgant paprastai, tik tiek, kad tos neleidinejamos akys iseina salia viena kitos. Nu jauciu aišku , kad nieko neaisku  doh.gif 

Megztukas kelia susižavėjimą. thumbup.gif Aš irgi jau svajoju apie tokio reglano mezgimą nuo viršaus ir be siūlių. Čia man rodos aukštasis pilotažas. Gal vistik megzti kol apskritai įvaldysiu reglaną iš apačios ir su siūlėmis? O jau po to kai atsiras supratimas, tada imtis šitos gudrybės? Ką mano reglano virtuozės? Nes pati reglano dar nesu mezgusi, bet jis mane žavi. Laukiu patarimo.
Ar gerai supratau, kad toje vietoje kur galėtų būti siūlė, mezgama visada geroji akis, o prieš ją ir po jos sumezgamos 2 akys į vieną? Ar gal suimama 2 kartus po 2 akis ir tarp jų nėra išmezgama geroji? Va prisipirkau virbalų su valu ir bandysiu megzti apvaliai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 02 gruodžio 2009 - 15:53
QUOTE(Letune @ 2009 12 02, 15:52)
Megztukas kelia susižavėjimą.  thumbup.gif  Aš irgi jau svajoju apie tokio reglano mezgimą nuo viršaus ir be siūlių. Čia man rodos aukštasis pilotažas. Gal vistik megzti kol apskritai įvaldysiu reglaną iš apačios ir su siūlėmis? O jau po to kai atsiras supratimas, tada imtis šitos gudrybės? Ką mano reglano  virtuozės? Nes pati reglano dar nesu mezgusi, bet jis mane žavi. Laukiu patarimo.

Man daug sunkiau megzti iš atskirų dalių nei besiūlius nuo viršaus.. blush2.gif
Atsakyti
gal kuri turit nuotraukyčių ar šiaip kažkokį tai išsamų pasakojimą rolleyes.gif kaip užbaigti mezginį adata, man kažko tai ne labai gaunasi sad.gif nes gražiausiai būtų mano nuomone taip užbaigti mezginį pradėtą nuo viršaus
ačiū kas pasidalins savo patirtimi wub.gif
Atsakyti