Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 11 27, 22:35)
g.gif Tai kad pagrindinis klasikinio reglano privalumas ir yra tas, kad jungti nieko nereikia - rankovės mezgamos kartu su priekiu ir/ar nugara (nesvarbu nuo viršaus ar nuo apačios).

tokiu atveju as padariau negerai doh.gif g.gif numezgiau prieki ir nugara iki virsaus, o dabar zadu megzti rankovytes ir susiuti. tai kazin kaip cia man bus? susirupinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2009 11 28, 00:28)
tokiu atveju as padariau negerai  doh.gif  g.gif numezgiau prieki ir nugara iki virsaus, o dabar zadu megzti rankovytes ir susiuti. tai kazin kaip cia man bus? susirupinau  g.gif

Nesirūpink, jei mezgei pagal iškarpą susiūsi ir viskas bus ok mirksiukas.gif

O čia mano vyresnėliui, būtinai su mašina turėjo būti blush2.gif ax.gif
user posted image user posted image user posted image
Šįkart irgi siūta, nes labai jau daug painiavos su spalvom būtų buvę doh.gif

Čili, labai daili suknytė wub.gif wub.gif wub.gif

jolaBarak, jei jau radai temą, gal paskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo acte: 28 lapkričio 2009 - 00:38
QUOTE(Čili @ 2009 11 27, 12:19)
sveikutės, na va, aš irgi baigiau savo merginai suknutę reglanu nuo viršaus thumbup.gif  Mezgiau be iškarpos, nemėgstu aš jų, tai vis primatuodavau smile.gif
įkelsiu pasirodyti, nors dar neplauta blush2.gif  biggrin.gif

labai wub.gif
as tai nevisada skalbiu mezginius ax.gif jei ne baltas ir padoriai atrodo, tai tik garine laidyne pereinu ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2009 11 29, 12:31)
labai  wub.gif
as tai nevisada skalbiu mezginius  ax.gif jei ne baltas ir padoriai atrodo, tai tik garine laidyne pereinu ir viskas...

na gal akys ne tokios lygios kol neskalbta atrodo.. unsure.gif Dar draugė įkalbino numegzti kišenytę kokią ant jos, o raištelį keisiu į megztą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 29, 13:32)
na gal akys ne tokios lygios kol neskalbta atrodo.. unsure.gif Dar draugė įkalbino numegzti kišenytę kokią ant jos, o raištelį keisiu į megztą biggrin.gif

Suknyte labai labai daili, bet man irgi, jei atvirai, tas atlasinis raistukas nesiderina visiskai blush2.gif Megztas butu geriausia, o as daryciau isvis be raistuko.

Siaip puiki ideja sventei, iskart kalediskai nuteikia ta bambordava spalvyte 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2009 11 29, 18:31)
Suknyte labai labai daili, bet man irgi, jei atvirai, tas atlasinis raistukas nesiderina visiskai  blush2.gif 

kad aš beveik žodis žodin tą patį aukščiau parašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2008 11 05, 22:03)
Aš reglaną mezgu nuo viršaus žemyn. Tada matuojuosi ant savęs ar vaiko (priklausomai kam mezgu) pagal faktą.  ax.gif
Papildyta:

Dar turiu tokią lentelę mezginio akių ir reglano linijos skaičiuoklę.
Jei kam įdomu - ji čia

Na labai nemalonu tokiai zioplai pasirodyti, bet gal kas kokia nuorodele idetu, kaip visgi tiksliau ta reglana nuo kaklo megzsti. Dariau nuo apacios bet kai su siutomis siulemis tai vaizdas neblogas bet netobulas, labai noreciau pabandyt nuo virsaus bet nerandu tikslaus aprasymo nors tu ka, o atrodo visos zino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davaida @ 2009 11 30, 12:38)
Na labai nemalonu tokiai zioplai pasirodyti, bet gal kas kokia nuorodele idetu, kaip visgi tiksliau ta reglana nuo kaklo megzsti. Dariau nuo apacios bet kai su siutomis siulemis tai vaizdas neblogas bet netobulas, labai noreciau pabandyt nuo virsaus bet nerandu tikslaus aprasymo nors tu ka, o atrodo visos zino biggrin.gif

Paskaityk nuo pradžios temą, nepamenu kuriam psl, bet kažkur iš pirmų merginos smulkiai papasakojo, kaip megzt nuo viršaus. Aš išmokau, tikrai lengva, tik reik imt ir bandyt, nes kol skaitai atrodo labai sudėtinga, o pabandžius puikiai gaunasi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū dar kartą nepatingėjusioms papasakot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2009 11 29, 23:35)
Paskaityk nuo pradžios temą, nepamenu kuriam psl, bet kažkur iš pirmų merginos smulkiai papasakojo, kaip megzt nuo viršaus. Aš išmokau, tikrai lengva, tik reik imt ir bandyt, nes kol skaitai atrodo labai sudėtinga, o pabandžius puikiai gaunasi  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Ačiū dar kartą nepatingėjusioms papasakot  4u.gif

Na tai va as labai noreciau to detalaus aprasymo, tiesa sakant visko neperskaiciau, nu bet niekaip nerandu pradzioje, gal kur senoje temoje. Geda ir tiek, reiks daugiau laiko skirti kada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davaida @ 2009 11 30, 12:42)
Na tai va as labai noreciau to detalaus aprasymo, tiesa sakant visko neperskaiciau, nu bet niekaip nerandu pradzioje, gal kur senoje temoje. Geda ir tiek, reiks daugiau laiko skirti kada blush2.gif

aš šioje temoje perskaičiau kažkur ir išmėginau wink.gif Buvo parašyta formulytė kiek akių palikti visoms pusėms, po kiek pridėti akių ir t.. Jei nerasi, na tada vakare parašysiu tau až, jei ką,kreipkis wink.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ikelsiu ir cia savo darbuka, kadangi megzta yra reglanu ax.gif

Cia is priekio:

user posted image

O cia nugaryte:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Knopka*: 01 gruodžio 2009 - 16:15
Labai grazus knopkos darbelis... 4u.gif sakykit o kaip jus rankovytes siaurinate megzdamos nuo virsaus,... ir dar merginos gal ne i tema, bet va mezgiau megztuka 4 geros 2 blogos akys.. ir uzbaigus mezgini apacia susigarbanojo... gal zinote kodel..? blink.gif verysad.gif
Atsakyti