Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(delfinyte @ 2009 11 19, 23:21)

va maniske kopija:) as numezgiau prieki parastai, o velaiu krasteli kur tos skyluts, ten surinkau akis ir su plonesniu siuliuku rudu numezgiau juostuke, kad gautusi dvigubas, ryt pabandysiu paieskot, gal netycia nuotaukyte yra atsegto, bet nepazadu

Čia tai geras. Kad taip į kiekvieną klausimą kas atsakytų su gatavom iliustracijom biggrin.gif Labai fainas megztukas thumbup.gif

QUOTE(acte @ 2009 11 20, 01:54)
Dėl pynutės reglano linijoj žinau kaip nuo viršaus ir mezgant be siūlių padaryt, nes man taip labiausiai patinka:

Labai dailutis.

Tunikutė su reglano rankovytėmis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 11 23, 11:17)
Labai dailutis.

Ačiū 4u.gif
Tunikutė super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 11 23, 11:17)

as mezgu labai panasu, tik niekaip nerandu schemutes kaip ta reglana graziai ismegzti. jei gali, pagelbek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2009 11 23, 12:43)
as mezgu labai panasu, tik niekaip nerandu schemutes kaip ta reglana graziai ismegzti. jei gali, pagelbek  smile.gif

Aš pirmiausia nusimezgiau priekį, nugarą ir abi rankovytes iki pažastėlių, suvėriau viską ant vieno virbalo, pasiskaičiavau, kiek reikia akių kaklui ir nuleidinėjau atitinkamą skaičių. O pati juostelė, tai 2 sumegztos, 2 geros, dvi sumegztos. Galėjau pynutę daryt, bet kazkaip nepagalvojau. O akis tai jau pagal savo mezginį reikia skaičiuoti. Nežinau, ar kuo pagelbės, gal reglano asės geriau paaiškins:)
Atsakyti
Panele Prym labai grazi tiunika bigsmile.gif gal butu galima priekiuko shemute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2009 11 23, 12:10)
Tunikutė super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiu aciuks.gif

QUOTE(ausrine261 @ 2009 11 23, 22:02)
Panele Prym labai grazi tiunika bigsmile.gif gal butu galima priekiuko shemute  ax.gif

Ačiu aciuks.gif Kad čia paprastos pynės, viską iš galvos mezgiau.
Atsakyti
Man irgi labai graži panelės Prym tunika wub.gif
O kaip taip gražiai kaklą išformuot? Čia užbaigiant megzta papildomai akių nugaroj? g.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir man pavyko reglanas thumbup.gif Aisku is antro karto ir po daug ardymo bei skaiciavimo.Ilgiausiai uztruko kol dasuto kaip kas doh.gif blush2.gif Na o darba jau mezgu i apacia suknute. Ziuresim kas gausis man cia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 11 26, 23:22)
Na pagaliau ir man pavyko reglanas thumbup.gif Aisku is antro karto ir po daug ardymo bei skaiciavimo.Ilgiausiai uztruko kol dasuto kaip kas doh.gif  blush2.gif Na o darba jau mezgu i apacia suknute. Ziuresim kas gausis man cia. ax.gif

as bandau pagal iskarpa, nes tas skaiciavimas kaip aukstasis pilotazas biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės, na va, aš irgi baigiau savo merginai suknutę reglanu nuo viršaus thumbup.gif Mezgiau be iškarpos, nemėgstu aš jų, tai vis primatuodavau smile.gif
įkelsiu pasirodyti, nors dar neplauta blush2.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 27 lapkričio 2009 - 16:04
sveikutes, is tiesu labai grazus modeliukai , norejau paklausti, kaip tokias rankoves sujungiat?
Atsakyti
QUOTE(jolaBarak @ 2009 11 27, 21:37)
sveikutes, is tiesu labai grazus modeliukai , norejau paklausti, kaip tokias rankoves sujungiat?

g.gif Tai kad pagrindinis klasikinio reglano privalumas ir yra tas, kad jungti nieko nereikia - rankovės mezgamos kartu su priekiu ir/ar nugara (nesvarbu nuo viršaus ar nuo apačios).
Atsakyti