Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(mamucis @ 2009 11 15, 16:36)
Nuo pazastu platinau kas sestoj eilej krastuose pridedama po viena aki, bet mezgiau prieki ir nugara kaip atskiras detales. Jei mezgi apvaliai, tai as siulyciau irgi platinti maziausiai kas 6 eiles (gal daryciau net kas 8-9), kad gautusi varpelio formos.

Dėkui, kol labai neįsibėgėjau taip ir padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 11 14, 20:47)
Aš tai tuos kraštelius primegzčiau pabaigoje surinkusi ant virbalo kraštines akis.

Dekui smalsute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 11 15, 15:19)
Šiaip tai net patartina, kad priekis būtų truputėlį platesnis nei nugara mirksiukas.gif (tik ne atvirkščiai).

Aha, bet tai radau šone kaip tik tas gal tris nesumegztas akis kur man trūko, tai teko pusę išardyti, kad broką ištaisyti doh.gif , tai vėl mezgu ir apie reglaną galvoju, kaip čia bus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, bandysiu ir as reglana. jei kils klausimu, tikiuosi jusu pagalbos. kai bus baigta, pazadu pasirodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 15, 09:05)
sveikos,

kas mezgėte reglanu nuo viršaus suknelę ar sarafaniuką kokį, nuo pažastų žemyn kiek maždaug platinot? Labai jau man išplatėjo pridedant kas 3 eilėj po 4 akis g.gif

O as nuo apacios mezgu,man toks pat klausmas iskilo rolleyes.gif 2,8m. dukriukui,kas kelinta eilute mazinti geriau butu?Ir po kelias akis?As galvoju taip:pirma nuimti,antra ismegzti,trecia su ketvirta sumegzti unsure.gif Man labai grazu kai matosi tokia maza pynute lyg,bet nzn kaip daryti g.gif
Atsakyti
sveikos, darbstuolytes 4u.gif
patarkit prasau, sita sukniuka nuo virsaus ar nuo apacios pradet? g.gif

user posted image

ziuriu ziuriu ir lyg matau pynutes reglano linijoj, tai turbut nuo apacios geriau. bandysiu su valu. labai jau norisi be siuliu. ar bandet reglano linija su pynutem? kaip sekesi? gal turit aprasyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2009 11 18, 23:01)
sveikos, darbstuolytes 4u.gif
patarkit prasau, sita sukniuka nuo virsaus ar nuo apacios pradet? g.gif

user posted image

ziuriu ziuriu ir lyg matau pynutes reglano linijoj, tai turbut nuo apacios geriau. bandysiu su valu. labai jau norisi be siuliu. ar bandet reglano linija su pynutem? kaip sekesi? gal turit aprasyma  ax.gif

jei nori be siuliu, tai tada nuo virsaus pradek. o pynutes reglanuj nemiso, ismezgi pinute, o poto didini akiu skaiciu
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 11 19, 00:10)
jei nori be siuliu, tai tada nuo virsaus pradek. o pynutes reglanuj nemiso, ismezgi pinute, o poto didini akiu skaiciu

Man kaip tik dar lengviau pynute megzt reglano liniją- visada žinai kad prieš ir po pynutės akių reik daryt užmetimus,nebereik niekaip žymėti, kuri akis yra ta linija. čia mezgant nuo viršaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2009 11 18, 23:01)
patarkit prasau, sita sukniuka nuo virsaus ar nuo apacios pradet? g.gif <{POST_SNAPBACK}>
Aš megzčiau nuo viršaus. Tos pynės reglano linijoje nieko nekeičia, tik reikia nepamiršti jas padaryti, kas man dažniausiai nutinka. Aš esu mezgus bolero su pynėmis reglano linojoj.
Štai linija:
user posted image
Atsakyti
aciu aciuks.gif , mergaites, supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo praeive: 19 lapkričio 2009 - 13:48
QUOTE(Čili @ 2009 11 15, 10:05)
sveikos,

kas mezgėte reglanu nuo viršaus suknelę ar sarafaniuką kokį, nuo pažastų žemyn kiek maždaug platinot? Labai jau man išplatėjo pridedant kas 3 eilėj po 4 akis g.gif

As pirma karta mezgiau reglanu liemene tokia ilgesne nuo virsaus,tai kas antra eile dejau vis po 8 akis ir man labai gerai gavosi... Gal kad siuliukai neperstoriausi buvo... Nors atrode kad ziauriai isplatejo,bet siulyciau matuoti pagal koki sena megztinuka ir tada viskas bus aisku...
Labai patiko man toks mezgimas, bet adata truputi vistiek teko pasidarbuoti,nes pazastyse skyles liko... bet cia tik baika buvo... Ir viskas pavyko is pirmo karto be jokiu ardymu...
Atsakyti
QUOTE(pipsė @ 2009 11 19, 14:25)
As pirma karta mezgiau reglanu liemene tokia ilgesne nuo virsaus,tai kas antra eile dejau vis po 8 akis ir man labai gerai gavosi... Gal kad siuliukai neperstoriausi buvo... Nors atrode kad ziauriai isplatejo,bet siulyciau matuoti pagal koki sena megztinuka ir tada viskas bus aisku... 
Labai patiko man toks mezgimas, bet adata truputi vistiek teko pasidarbuoti,nes pazastyse skyles liko... bet cia tik baika buvo... Ir viskas pavyko is pirmo karto be jokiu ardymu...

vat man irgi žiūriu liko skylės pažastyse g.gif Kaip be jų padaryt kažin? Stipriau pritraukti siūlą ar kaip unsure.gif Aš jau į pabaigą visai su suknele thumbup.gif
Atsakyti