Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(juokiukas @ 2009 11 12, 15:18)
sveikos  ziurekit pradejau megsti megstuka savo dukrytei metuku laiko ir tingiu ten skaiciuoti kiek ten ko reikia tiksliau nelabai ir suprantu tai uzsidejau kaklui 60akiu ir pradejau megsti kazi ar nebus per daug ar per mazai kas yra mezge panasaus amziaus siulai nei stori nei ploni blush2.gif

Vis gi, kaip ir kitos, siulyciau apskaiciuot nusimezgus bent maziuka pavyzduka, kad nereiketu ardyt paskui. Saviskiam (2m. 2 men) dabar pradejau megztuka, tai 50 akiu rinkau, bet siuliukai nera ploni, sakyciau net gi labiau tokie storesni, jei pagal etikete ziuret, tai skirti megzti 6 Nr. virbaliukais.
Atsakyti
Sveikos mamulės 4u.gif noriu mergytei savo megzti va tikį dalykėlį:

user posted image

Suprantu kad cia megzta mašina, bet jug įmanoma, būtų pabandyt g.gif norejau paklaust geriau nuo viršaus megzt ar nuo apačios?
Ir dar kaip tuos kraštelius taip išmegzt ar tiesiog po to prisiūt, atskirai numezgus...
Kraštelius turėjau priekyte kur sagutės susisega, kaip reikia megzt kad taip gautųsi, na nemoku net paklaust blush2.gif tiktiausiai supratot ax.gif
labai dėkoju už pagalbą iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikakatė: 13 lapkričio 2009 - 12:17
labai reikalinga Jūsų pagalba unsure.gif mezgu reglanu megztuka 3metų berniukui (dovanų), aišku vaikiuko šalia neturiu, gal galit kuri pagelbėti ir pasakyti kiek megzti reglaną (kokio ilgio matuojant stačiai I)?
gal kuri turit kokia išmatavimų lentelę ar galit pamatuoti turinčios tokio amžiaus vaikiuką, būčiau labai labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 11 13, 14:26)
labai reikalinga Jūsų pagalba unsure.gif mezgu reglanu megztuka 3metų berniukui (dovanų), aišku vaikiuko šalia neturiu, gal galit kuri pagelbėti ir pasakyti kiek megzti reglaną (kokio ilgio matuojant stačiai I)?
gal kuri turit kokia išmatavimų lentelę ar galit pamatuoti turinčios tokio amžiaus vaikiuką, būčiau labai labai dėkinga

Čia turiu pora megztukų, a)2m, cool.gif 4m dydis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
labai tau aciu ACTE 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikakatė @ 2009 11 13, 13:14)
Ir dar kaip tuos kraštelius taip išmegzt ar tiesiog po to prisiūt, atskirai numezgus...
Kraštelius turėjau priekyte kur sagutės susisega, kaip reikia megzt kad taip gautųsi, na nemoku net paklaust  blush2.gif tiktiausiai supratot  ax.gif

Aš tai tuos kraštelius primegzčiau pabaigoje surinkusi ant virbalo kraštines akis.
Atsakyti
Perskaičiau visą temą nuo pradžios iki galo, bet vis tiek man neaišku su tuo reglanu blush2.gif
Aš mezgu suknelę 6metų mergytei,ant vieno virbalo priekį ir nugarą, mezgu nuo apačios, suknelė dabar į viršų siaurėja ir liko vienai pusei 73 akys , o kitai 75 akys. Ar čia dabar laba blogai jau gausis? unsure.gif
Pagal kitą suknelę pasiskaičiavau kad statmenai reglanas tyrėtų būti 13 cm, kas pagal mano mezginį atitinka 20 eilių (o gal 40, aš pagal šoną skačiavau). Gal galit konkrečiai su mano skaičiukais patarti, kaip man pradėti megzti tą reglaną nes labai jau man rūpi kaip tai galėčiau padaryti.
O beje rankovių dar neturiu, ar galėsiu jas kažkaip vėliau numegzti?
Labai laukiu jūsų pagalbos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikė: 14 lapkričio 2009 - 20:28
Pagal skaičiuoklę man gaunasi kad eilės 42,7
akys 14.6
santykis 3
Ir turiu akis sumegzti kas 3-je eilėje.
Tai čia man kas trečioje gerų akių eilėje nuimti po vieną akį.
O kaip po to man neramu, kaip rankoves reikės megzti ir dar bijau kas per siaura šešiametei nebūtų g.gif
Vis dar laukiu pagalbos bigsmile.gif nors jau aiškėja kažkas bigsmile.gif
Atsakyti
Bet man vis neramu tongue.gif ir dėl to dar, kad per siauras viršus ties pažastim, nes visą suknelę mezgiau viena eilė gera kita išv. o ties krūtine pakeičiau raštą viena akis gera kitas bloga ir dėl to labai susiaurėjo, einu dabar ardyti blink.gif
Atsakyti
sveikos,

kas mezgėte reglanu nuo viršaus suknelę ar sarafaniuką kokį, nuo pažastų žemyn kiek maždaug platinot? Labai jau man išplatėjo pridedant kas 3 eilėj po 4 akis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2009 11 14, 21:00)
Aš mezgu suknelę 6metų mergytei,ant vieno virbalo priekį ir nugarą,  mezgu nuo apačios, suknelė dabar į viršų siaurėja ir liko vienai pusei 73 akys , o kitai 75 akys. Ar čia dabar laba blogai jau gausis? unsure.gif

Šiaip tai net patartina, kad priekis būtų truputėlį platesnis nei nugara mirksiukas.gif (tik ne atvirkščiai).
Atsakyti

QUOTE(Čili @ 2009 11 15, 10:05)
sveikos,

kas mezgėte reglanu nuo viršaus suknelę ar sarafaniuką kokį, nuo pažastų žemyn kiek maždaug platinot? Labai jau man išplatėjo pridedant kas 3 eilėj po 4 akis g.gif

Nuo pazastu platinau kas sestoj eilej krastuose pridedama po viena aki, bet mezgiau prieki ir nugara kaip atskiras detales. Jei mezgi apvaliai, tai as siulyciau irgi platinti maziausiai kas 6 eiles (gal daryciau net kas 8-9), kad gautusi varpelio formos.
Atsakyti