Pabandysiu ir aš padaryt tokias rankoves.
QUOTE(driftas @ 2008 11 06, 12:03)
va čia tai superinis daiktas Ačiū labai
QUOTE(zaniatja @ 2008 11 06, 18:27)
As reglana mezgu nuo kaklo. Esu bandziusi viena karta ir nuo apacios, bet kazkaip man geriau gaunasi nuo kaklo. Turiu keleta numegztu megztuku, fotiko batarkes kai pakrausiu, nufotografuosiu, tada ir parasysiu, kaip darau as, gal kam pravers
Baisiai laukiu aprasymo ir foto
QUOTE(mamucis @ 2008 11 12, 20:40)
Oi kaip gražu.
Aš pažiūrėjau, kad prie dabartinio mano rašto reglanas netiks. Tai bandysiu kai MV meksiu megztinį.
O man taip patiko tokiu budu megzti Visu pirma, kad kazkaip lengva atitaikyti dydi, rankoviu ilgi. Visu antra-siuti reikia minimaliai, nes man pats slyksciausias darbas graziai susiuti mezgini. Mano atveju siuvau tik rankovytes Mezgiau nuo kakliuko, tada kai ismezgiau reglana, prieki ir nugara surinkau ant ziogu, o numezgiau rankovytes. Tada vienu istisu gabalu ismezgiau prieki ir nugara. Siaip galima visai be siuliu numegzti, jei rankoves megzti 5 virbalais, bet as labai nemegztu 5 virbalais Ir siaip kazkaip labai patogu, lengva primatuot su zilkiniais virbaliukais ant modeliuko. Dabar turbut mazajai tik taip ir megsiu
Aš irgi nuo kaklo mėgstu megzti, kad apdailos ten minimum reikia. Jau geriau kokį 16 megztinių numegsiu nei vieną susiūsiu Yra buvę, kad taip ir išauga drabužėlį, o jis dar mėtosi nesusiūtas.
O rankoves taip ir mezgu su 5 virbalais...
QUOTE(driftas @ 2008 11 13, 20:04)
Aš irgi nuo kaklo mėgstu megzti, kad apdailos ten minimum reikia. Jau geriau kokį 16 megztinių numegsiu nei vieną susiūsiu Yra buvę, kad taip ir išauga drabužėlį, o jis dar mėtosi nesusiūtas.
O pagal kokią iškarpą nuo kaklo mezgate? Kaip apskaičiuojate, po kiek platinti? papasakokit truputi plačiau, jei nesunku?
QUOTE(varveklis @ 2008 11 13, 20:48)
O pagal kokią iškarpą nuo kaklo mezgate? Kaip apskaičiuojate, po kiek platinti? papasakokit truputi plačiau, jei nesunku?
nu as irgi neisivaizduoju, kaip galima nuo virsaus megzt, man atrodo nerealus dalykas...net iskarpos tokios nesu macius
QUOTE(emiliuks @ 2008 11 13, 22:03)
nu as irgi neisivaizduoju, kaip galima nuo virsaus megzt, man atrodo nerealus dalykas...net iskarpos tokios nesu macius
Aš tai sąlyginai įsivaizduoju, mezgi mezgi nuo kaklo vis platindama žemyn, iki pečių, tada žemyn iki pažasties kaip platėjančią rankovę ar kepurę ir tada kažkaip surenki rankovių akis ant siūlo ar, kaip rašė, žiogelių, o juosmenį virbalais mezgi toliau kaip vamzdį, tada rankas. (sudėtingai skamba ) Tik tiek ir įsivaizduoju, bet kaip konkrečiai platinama neįkertu.