Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(ruci @ 2009 11 05, 20:30)
Man gaunas 115 a., nes
8,5 cm yra 20 a.,
49 cm yra x a.

x=49*20/8.5=115 a.

Aciu. Siaip pasimeciau del to akiu skaiciaus, nes pavyzdziuoe kaip jas apskaiciuoti visur yra po 70 -90 akiu, o cia vaikui tiiek daug... doh.gif Nu bandysim ir ziuresim as gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 11 05, 20:46)
Aciu. Siaip pasimeciau del to akiu skaiciaus, nes pavyzdziuoe kaip jas apskaiciuoti visur yra po 70 -90 akiu, o cia vaikui  tiiek daug... doh.gif Nu bandysim ir ziuresim as gausis  ax.gif

tavo siuliukai gal labai labai ploni, nes pakankamai daug akiu,
as mezgiau su nr 2 virbalais ir man gavosi apie 66 akis kaklui... tik mano vaikiukas mazesnis ir apie kakla apie 26cm (uzsagstomas megztukas)
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 11 05, 21:25)
tavo siuliukai gal labai labai ploni, nes pakankamai daug akiu,
as mezgiau su nr 2 virbalais ir man gavosi apie 66 akis kaklui... tik mano vaikiukas mazesnis ir apie kakla apie 26cm (uzsagstomas megztukas)

Tai kad ne... Vat tas ir idomiausia ... siulai pusvlne o virbalai 4 numerio. na megzsiu dar viena pavyzduka, ziuresim kas cia gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 11 05, 22:43)
Tai kad ne... Vat tas ir idomiausia ... siulai pusvlne o virbalai 4 numerio. na megzsiu dar viena pavyzduka, ziuresim kas cia gausis g.gif

Mano nuomone 116akiu kaklui super daug doh.gif sakyciau kokiu 50-60reiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 11 05, 19:37)
Prasau pagalbos blush2.gif
Noriu apsiskaiciuot kiek reik akiu uzmest kaklui. Apsiskaiciavau, bet atrodo kad per daug ... g.gif
Vaiko galvos apimtis 49 cm. Pavyzduka nusineriau is 20 akiu , kuris yra 8,5 cm plocio. Apskaiciavau kad reiktu apie 118 akiu kaklui. Ar taip? Padekit ... O tai nepradesiu niekda sarafaniuko blush2.gif  :4u:Tai kad ne... Vat tas ir idomiausia ... siulai pusvlne o virbalai 4 numerio. na megzsiu dar viena pavyzduka, ziuresim kas cia gausis

Pagal pavyzduką viskas teisingai, tik turėtumėt matuot kakliuką, ne galvytę mirksiukas.gif mezginys pasitemps, kai rengsit, juk ir pavyzduką matavot neištemptą? pabandykit pamatuot kokį turimą megztuką ar maikutę, koks kakliuko plotis.
O 118 akių tikrai perdaug, kaip tik dabar mezgu vyrui kepurę, 120akių 3,5nr virbalais mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki, gal kuri mamyte, jei nesunku aisku, pakonsultuotu del mezgimo reglanu per skaipa, nes ir su laikeliu ne kas, o vajau numezgiau dukriukui megstukeli iki pazastu, turiu ir pavyzduka. Jei kuri sutinka pamacyt, isanksto aciu ir laukiu zinutes i mano a.z 4u.gif
Papildyta:
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
[/quote]

syai koks modeliukas, tik mezgu ratu be susegimo, nuo apacios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo St.Rasa: 08 lapkričio 2009 - 15:41
Štai kaip man išėjo mezgant reglanu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalm: 09 lapkričio 2009 - 12:40
Na pabandziau megzt reglana. Kazkas panasaus gaunas...
Tik vat kaip ant valinio virbalo megzzt isvien be siules? gal is pradziu megzti ant keturiu virbalu ir paskui ant valinio pereinat?
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 11 09, 13:39)
Štai kaip man išėjo mezgant reglanu ax.gif <{POST_SNAPBACK}>
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 11 09, 14:40)
Na pabandziau megzt reglana. Kazkas panasaus gaunas...
Tik vat kaip ant valinio virbalo megzzt isvien be siules? gal is pradziu megzti ant keturiu virbalu ir paskui ant valinio pereinat?

Pirma reikia ant keturiu virbalu, galima ir ant triju, jei mazai akiu yra, cia kaip kam patogiau. as kai serveteles mezgu ant valinio pereinu kai ant keturiu virbalu pasidaro mazoka vietos tongue.gif tik reikia zinoti kuri akis yra pirmoji, as tai kazkaip savaime matau, kitos mergaites pasizymi, pvz, prie tos akies pririsa koki spalvota siuleli
Atsakyti
cry.gif Nu vargelis man su tuo reglanu rezganciai ji pirma kart. Suprantu, profes pasakys - "nieko lengviau ner"... nu bet man , kad ir kiek beskaiciavau tas akis, matavau tuos aukscius, skaiciavau pagal reglano skaiciuokle.... Nu ardau ir ardau.
Patikslinkit, moterytes, kuri mezget 92 dydzio megztuka... Ar nuleidinet reikia kas 2 eile? (3,5 mm virbalai, vidutinio storumo siulai)
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2009 11 10, 09:53)
cry.gif Nu vargelis man su tuo reglanu rezganciai ji pirma kart. Suprantu, profes pasakys - "nieko lengviau ner"... nu bet man , kad ir kiek beskaiciavau tas akis, matavau tuos aukscius, skaiciavau pagal reglano skaiciuokle.... Nu ardau ir ardau.
Patikslinkit, moterytes, kuri mezget 92 dydzio megztuka... Ar nuleidinet reikia kas 2 eile? (3,5 mm virbalai, vidutinio storumo siulai)

Aš mezgiau nuo viršaus pagal šioje temoje rastą bene paprasčiausią aprašymą (tos forumietės (bijau suklysti dėl nick'o blush2.gif ), kuri įdėjo reglano linijos ilgių lentelę thumbup.gif ), tai dideliam mano nustebimui tikrai ardyti neteko visai, nors pradėjusi maniau tik pabandyti.
Mano megztukas 86 dydžio - akis pridėjinėjau kas 2 eilėje (mezgiau 2 virbalais, taigi akis pridėjinėjau kiekvienoje gerosios pusės eilėje). Tik virbalai deja be numerio (senobiniai tokie blush2.gif ).
Atsakyti