Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(kvartetas @ 2009 10 15, 17:08)
nzn kur beklausti. mezgu stai toki salmuka savo dukrytei pagal pamokele.

jei ne paslaptis pagal kokia pamokele? blush2.gif nes pati rezgu samuka, bet nesu atenkinta rezultatu
Atsakyti
http://www.supermama...?...74369&st=84 va cia yra ta pamokele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 15 spalio 2009 - 19:27
Sveikos, ekspertes smile.gif
as visai nemoksele esu doh.gif bet mezgu savo kudikeliui megztuka. noriu padaryt rankoves reglanu, kad kuo maziau ten prisirangotu pazastyse.
megztukas bus uzsagstomas. apsimeciau 147 akis (cia bus mazdaug 50 cm. sunku suskaiciuot kai ant vieno virbalo mezginys yra) po 4 akis - priekyje susegimui.
tai vat ir taip pavariau 16 cm i auksti. speju nuo cia turetu jungtis rankoves.
rankoves planuoju megsti atskirai 5 virbalais. tipo kad kur islenda rankyte plotis butu 5 cm (t.y. is viso 10 cm) , o prie pazasties jau isplatetu i 7 cm ploti (t.y. 14 cm per visa rankyte). o cia logiskai sugalvojau?
ir tada kaip man viska sujungti? nesuprantu as tu isskaiciavimu sad.gif visur skaiciuojama ant suaugusiu ir dar plius neuzsagstomi megztiniai doh.gif
pagal mano susigalvojima megztinukas is viso galetu buti 23 cm. t.y. kad prijungus rankoves man reikia dar 7 cm i auksti pamegzti. o kiek cm palikti kaklui as isvis negalvojau ir nezinau..
ar galetu kas nors man ka nors patarti? unsure.gif
Atsakyti
Atidela, tai kad nuo apačios mezgant nereikia nieko skaičiuot. Dalink apatinę dalį į 2 lygias dalis ir ten pridėsi rankovę. Rankovė jau turi būti pamegzta, o vat kokio ilgio tai aš supratimo neturiu.. o tada jau ratu viską kartu varai, kas antroj eilėj ties reglano linija viso suimdama 8nias akis (kiekvienai linijai po 2). Na, ir mezgi kiek tau atrodo reikia kaklui - nepataikysi, galėsi paardyt ar damegzt. Skaičiuot tikrai nebūtina smile.gif

Tik va, man atrodo kad labai nepatogu pradžioj kol rankovės primezgamos g.gif reikėjo gal nuo kaklo pradėt unsure.gif
Atsakyti
Atidela, čia yra dydžiai vaikiukams, mezgiau pagal juos, gavosi liuks mirksiukas.gif
user posted image
Dar iš kitur:
user posted image user posted image user posted image
ir neužsagstomas:
user posted image user posted image user posted image user posted image
Ir dar vienas:
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2008 11 06, 12:03)
Aš reglaną mezgu nuo viršaus žemyn. Tada matuojuosi ant savęs ar vaiko (priklausomai kam mezgu) pagal faktą.  ax.gif
Papildyta:

Dar turiu tokią lentelę mezginio akių ir reglano linijos skaičiuoklę.
Jei kam įdomu - ji čia

Gal kas galit pakartotinai idėti skaičiuoklę, nes šios neatidaro verysad.gif,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalm: 02 lapkričio 2009 - 15:47
QUOTE(kristinalm @ 2009 11 02, 16:40)

Man atidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 11 02, 14:40)

Man veikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2009 11 02, 18:11)
Man atidaro  g.gif

QUOTE(Coccinela @ 2009 11 02, 18:11)
Man veikia  4u.gif

blush2.gif ir man jau atidarė rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu ir as ismokt reglanu megzt rankoves... Kolkas nieko nesuprantu doh.gif blush2.gif Visur ieskau visko, visa tema perskaiciau, ir dar sita kitur radau
http://img329.images...reglanasbr6.jpg
Pagal si pavyzdi turbut ir as suprasiu kaip ka daryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 04 lapkričio 2009 - 22:19
Prasau pagalbos blush2.gif
Noriu apsiskaiciuot kiek reik akiu uzmest kaklui. Apsiskaiciavau, bet atrodo kad per daug ... g.gif
Vaiko galvos apimtis 49 cm. Pavyzduka nusineriau is 20 akiu , kuris yra 8,5 cm plocio. Apskaiciavau kad reiktu apie 118 akiu kaklui. Ar taip? Padekit ... O tai nepradesiu niekda sarafaniuko blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 11 05, 19:37)
Prasau pagalbos blush2.gif
Noriu apsiskaiciuot kiek reik akiu uzmest kaklui. Apsiskaiciavau, bet atrodo kad per daug ... g.gif
Vaiko galvos apimtis 49 cm. Pavyzduka nusineriau is 20 akiu , kuris yra 8,5 cm plocio. Apskaiciavau kad reiktu apie 118 akiu kaklui. Ar taip? Padekit ... O tai nepradesiu niekda sarafaniuko blush2.gif  4u.gif
Man gaunas 115 a., nes
8,5 cm yra 20 a.,
49 cm yra x a.

x=49*20/8.5=115 a.
Atsakyti