Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(ruci @ 2009 09 28, 19:31)
Kadangi nori daryti normalų reglaną su gilesniu kaklo išėmimu priekyje, tuomet siūlyčiau kaklo nemegzti, o jį megzti baigus megztinį, t.y. užbaigus mezginį surinkti akis ir tuomet megzti aukštą "golfo" kaklą.
Dabar dėl akių priedėjimo kaip čia tau paaiškinti g.gif
Na, tarkim, kad tavo nugara 20 akių, rankovės 12 akių, o priekis irgi 15 akių. Reglano linijai imi 2 akis. Tai tada gali akis uždėti šitaip:
16 akių, o tada kiekvienoje sekančioje eilėje iš abiejų pusių 2 2 4 4 4 2 2 2 2 2 7
Paryškintai pažymėjau reglano eilutę, ar kaip ją vadinti, t.y. tas akis ties kuriomis pridedamos papildomos akys.

ok, apskaičiavau, kad kaklui reikia 76akių. Dalinu po 26 priekiui ir nugarai ir po 12 rankovėms.
Mezgu kakliuko kažkiek 4 virbalais? ir tuomet ties būsimom reglano linijom primetu po porą akių ties kiekvienos dalies pradžia/pabaiga po vieną akį?
rato metu užsimeta 8 akys. ir taip kas antrą ratą? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 09 28, 20:57)
ok, apskaičiavau, kad kaklui reikia 76 akių. Dalinu po 26 priekiui ir nugarai ir po 12 rankovėms.
Mezgu kakliuko kažkiek 4 virbalais? ir tuomet ties būsimom reglano linijom primetu po porą akių ties kiekvienos dalies pradžia/pabaiga po vieną akį?
rato metu užsimeta 8 akys. ir taip kas antrą ratą?  unsure.gif
Teisingai, kad rato metu užsimeta papildomos 8 akys. Tik va dėl mezgimo ant 4 virbalų aš negaliu padėti, nes visada mezgu 2 virbalais (arba su viena siūle arba su užsegimu), bet manau, kad įmanoma megzti ir su 4 virbalais, tik dabar vyksta mastymas, ar kas antrą ratą uždėti reglano akis ar kiekviename... g.gif Gal kuri kita dar gali pakomentuoti? 4u.gif
Atsakyti
Mezgant ratu reik megzti kas antrą ratą pridedant. Vienu ratu uždedi, kitu - išmezgi uždėtas.
Dabar kaip tik mezgu savo pirmąjį reglaną ir nuo viršaus bigsmile.gif na, vienas kaifas - paprasčiau jau tikrai nebūna bigsmile.gif
Tik aišku jau ardžiau ne vieną kartą... lotuliukas.gif

Sakykit, jei reglano linija per ilga - kas tada būna? Nes suėmiau jau rankoves, pamezgiau pilva ir apvilkusi matuot nusprendžiau, kad per visur per ankšta g.gif BET: nužiūrėjau lentelėj, kad 104 vaikui siūloma 15cm reglano linija, o aš tai jau virš 16 numezgiau ir tai dar man maža..
Tai išardžiau ir bandau dar labiau liniją ilgint, ale neramu kas būtų jei perilginčiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 28 rugsėjo 2009 - 21:48
QUOTE(Coccinela @ 2009 09 28, 22:45)
Sakykit, jei reglano linija per ilga - kas tada būna? Nes suėmiau jau rankoves, pamezgiau pilva ir apvilkusi matuot nusprendžiau, kad per visur per ankšta  g.gif BET: nužiūrėjau lentelėj, kad 104 vaikui siūloma 15cm reglano linija, o aš tai jau virš 16 numezgiau ir tai dar man maža..
Tai išardžiau ir bandau dar labiau liniją ilgint, ale neramu kas būtų jei perilginčiau  unsure.gif

Manau, kad jei per ilga linija, bus plačios rankovės, na kabos ties pažastimis, ar kaip čia paaiškint... g.gif
Aš mezgiau tik susagstomus, bet labai smagiai 4u.gif be jokių siūlių.
Atsakyti
Mano mezginukai, reglanas be jokių siūlių:
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2009 09 28, 23:56)
thumbup.gif
Atsakyti

koks grazus pirmasis megztukas wub.gif zinoma abu grazus, saunuole 4u.gif
Atsakyti
user posted image user posted image

štai šitie grožiai ir buvo mano pirmojo reglano įkvėlėjai wub.gif tik aš nesiryžau kažko ypatingo megst. ir tai... nuo apačios mezgant keikiausi ir ardžiau, o galiausiai išvis iįardžiau ir padėjau siūlus laukt geresnių laikų. o va nuo viršaus iš pirmo karto gavosi... super, nėr siūlių ir mergytei mano visai patinka biggrin.gif
Atsakyti
ruci, E_rika, Marti ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif už gerus žodžius ax.gif
Atsakyti
mano paskutinis reglaniukas iš nugaros smile.gif kitaip nesifotografavo manekenė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimmi @ 2009 09 30, 23:14)
mano paskutinis reglaniukas iš nugaros smile.gif kitaip nesifotografavo manekenė

blink.gif eik tu sau blink.gif nu fantastika biggrin.gif

Papasakok koks čia kaklas? tokį aš ir įsivaizduoju megzt, na riestą smile.gif tai gerojoj pusėj visos akys blogosios? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 01 spalio 2009 - 07:50
QUOTE(rimmi @ 2009 10 01, 00:14)
Gražu thumbup.gif
Atsakyti