Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

Viliuteee, fantastika wub.gif
Melete, man tas "grybų grybas" patiko mirksiukas.gif
Ačiū visoms už pagyras aciuks.gif notworthy.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 14 rugsėjo 2009 - 16:04
Viliuteee, pasakiska thumbup.gif
Atsakyti
Kazi, kodel megztini imanoma numegzti per 4 dienas, o paprastuti salika is 40 akiu mezgu jau ketvirta diena, ir jo tik 20 cm yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Įkvėpimo matyt nėra biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif aga, įkvėpimo šalikui biggrin.gif Tas dar nebaigtas, o jau du mezginiai minty... lotuliukas.gif Apykaklė reglanu, ir kepša biggrin.gif Aišku čia kepurė ne į temą, (kaip ir šalikas), bet apie juos daugiau ir nešnekesiu biggrin.gif
Atsakyti
o msn toks įkvėpimas reglanui atsirado... noriu suknelę dar savo damutei numegst, bet dabar kepurėms afganistaniečiams užsiėmus, tai savo vaiką apleidau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dukrytei numezgiau sarafaniuką-suknelę:
user posted image
Iš arčiau:
user posted image
Atsakyti
4u.gif Jungiuosi ax.gif
Noriu sūnui numegzti megztinį reglanu nuo viršaus paaukštintu kaklu.
Esu mezgus reglanu rodos įprastai biggrin.gif 4 dalys - susiuvi smile.gif bet gi galima nesiūt pasirodo bigsmile.gif kaip būtų gera, jei suprasčiau sistemą ax.gif šiaip kiek skaičiau, tai tik siutas ėmė biggrin.gif nes iš ties niekur nieko nesupratau doh.gif na bet va narplioju pavyzdį, bandysiu skaičiuoti, gal kas ir pavyks...
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 09 28, 15:11)
4u.gif Jungiuosi  ax.gif
Noriu sūnui numegzti megztinį reglanu nuo viršaus paaukštintu kaklu.
Esu mezgus reglanu rodos įprastai biggrin.gif 4 dalys - susiuvi smile.gif bet gi galima nesiūt pasirodo  bigsmile.gif  kaip būtų gera, jei suprasčiau sistemą  ax.gif šiaip kiek skaičiau, tai tik siutas ėmė biggrin.gif nes iš ties niekur nieko nesupratau  doh.gif na bet va narplioju pavyzdį, bandysiu skaičiuoti, gal kas ir pavyks...

violence,man irgi tas pat doh.gif Mezgiau-ardziau,mezgiau-ardziau...Dabar pradejau nuo apacios,gal pavyks kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2009 09 28, 17:54)
violence,man irgi tas pat  doh.gif  Mezgiau-ardziau,mezgiau-ardziau...Dabar pradejau nuo apacios,gal pavyks kas  unsure.gif
Man tai nieko paprasčiau nei reglanas nuo viršaus nėra, tik apsiskaičiuoti yra gan sunkoka... Bet kadangi aš mėgstu matematiką, tai darausi tokius skaičiavimus, kuriuos aprašius, jus supainiočiau dar labiau, tai nerašysiu, gerai? mirksiukas.gif
*finy*, violence, papasakok plačiau, kas konkrečiai nesigavo...
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 09 28, 17:36)
Man tai nieko paprasčiau nei reglanas nuo viršaus nėra, tik apsiskaičiuoti yra gan sunkoka... Bet kadangi aš mėgstu matematiką, tai darausi tokius skaičiavimus, kuriuos aprašius, jus supainiočiau dar labiau, tai nerašysiu, gerai?  mirksiukas.gif
*finy*, violence, papasakok plačiau, kas konkrečiai nesigavo...

aš tikiu, kad tai yra gan paprasta kai perkandi biggrin.gif
mano noras nuo viršaus, aukštintu kaklu numegzti megztinį berniukui 5-6 ir priekinėj dalyje išmegzti paveikslėlį...

Tai aš turiu dabar ratu megzti paaukštintą kaklą ir tada pridėti akis rankovėm, nugarai ir priekiui?
aš niekaip nesuvokiu kaip akis pridėti smile.gif ir kaip padaryti gilesnį kaklą priekį nei nugaroj... unsure.gif
aš vizijos nematau doh.gif apskaičiuoti kaip ir aišku, reglano aukštis irgi man aišku daugmaž, juk pamatuojamas eigoje reikalas biggrin.gif na bet va tas akių pridėjimas ir pati reglano linija unsure.gif nemataui akyse kaip tai padaroma, o kai skaitau paaiškinimus jie man nesuprantama kalba parašyta lotuliukas.gif pati nežinau kaip sugebėčiau kalbėti mezgimo kalba lotuliukas.gif rodos imi ir mezgi, ką čia pasakoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 09 28, 19:23)
mano noras nuo viršaus, aukštintu kaklu numegzti megztinį berniukui 5-6 ir priekinėj dalyje išmegzti paveikslėlį...

Kadangi nori daryti normalų reglaną su gilesniu kaklo išėmimu priekyje, tuomet siūlyčiau kaklo nemegzti, o jį megzti baigus megztinį, t.y. užbaigus mezginį surinkti akis ir tuomet megzti aukštą "golfo" kaklą.
Dabar dėl akių priedėjimo kaip čia tau paaiškinti g.gif
Na, tarkim, kad tavo nugara 20 akių, rankovės 12 akių, o priekis irgi 15 akių. Reglano linijai imi 2 akis. Tai tada gali akis uždėti šitaip:
16 akių, o tada kiekvienoje sekančioje eilėje iš abiejų pusių 2 2 4 4 4 2 2 2 2 2 7
Paryškintai pažymėjau reglano eilutę, ar kaip ją vadinti, t.y. tas akis ties kuriomis pridedamos papildomos akys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 28 rugsėjo 2009 - 19:43