Viliuteee, fantastika
Melete, man tas "grybų grybas" patiko
Ačiū visoms už pagyras
Įkvėpimo matyt nėra
o msn toks įkvėpimas reglanui atsirado... noriu suknelę dar savo damutei numegst, bet dabar kepurėms afganistaniečiams užsiėmus, tai savo vaiką apleidau
Dukrytei numezgiau sarafaniuką-suknelę:
Iš arčiau:
Iš arčiau:
Jungiuosi
Noriu sūnui numegzti megztinį reglanu nuo viršaus paaukštintu kaklu.
Esu mezgus reglanu rodos įprastai 4 dalys - susiuvi bet gi galima nesiūt pasirodo kaip būtų gera, jei suprasčiau sistemą šiaip kiek skaičiau, tai tik siutas ėmė nes iš ties niekur nieko nesupratau na bet va narplioju pavyzdį, bandysiu skaičiuoti, gal kas ir pavyks...
Esu mezgus reglanu rodos įprastai 4 dalys - susiuvi bet gi galima nesiūt pasirodo kaip būtų gera, jei suprasčiau sistemą šiaip kiek skaičiau, tai tik siutas ėmė nes iš ties niekur nieko nesupratau na bet va narplioju pavyzdį, bandysiu skaičiuoti, gal kas ir pavyks...
QUOTE(violence @ 2009 09 28, 15:11)
Jungiuosi
violence,man irgi tas pat Mezgiau-ardziau,mezgiau-ardziau...Dabar pradejau nuo apacios,gal pavyks kas
QUOTE(*finy* @ 2009 09 28, 17:54)
violence,man irgi tas pat Mezgiau-ardziau,mezgiau-ardziau...Dabar pradejau nuo apacios,gal pavyks kas
Man tai nieko paprasčiau nei reglanas nuo viršaus nėra, tik apsiskaičiuoti yra gan sunkoka... Bet kadangi aš mėgstu matematiką, tai darausi tokius skaičiavimus, kuriuos aprašius, jus supainiočiau dar labiau, tai nerašysiu, gerai? *finy*, violence, papasakok plačiau, kas konkrečiai nesigavo...
QUOTE(ruci @ 2009 09 28, 17:36)
Man tai nieko paprasčiau nei reglanas nuo viršaus nėra, tik apsiskaičiuoti yra gan sunkoka... Bet kadangi aš mėgstu matematiką, tai darausi tokius skaičiavimus, kuriuos aprašius, jus supainiočiau dar labiau, tai nerašysiu, gerai?
*finy*, violence, papasakok plačiau, kas konkrečiai nesigavo...
*finy*, violence, papasakok plačiau, kas konkrečiai nesigavo...
aš tikiu, kad tai yra gan paprasta kai perkandi
mano noras nuo viršaus, aukštintu kaklu numegzti megztinį berniukui 5-6 ir priekinėj dalyje išmegzti paveikslėlį...
Tai aš turiu dabar ratu megzti paaukštintą kaklą ir tada pridėti akis rankovėm, nugarai ir priekiui?
aš niekaip nesuvokiu kaip akis pridėti ir kaip padaryti gilesnį kaklą priekį nei nugaroj...
aš vizijos nematau apskaičiuoti kaip ir aišku, reglano aukštis irgi man aišku daugmaž, juk pamatuojamas eigoje reikalas na bet va tas akių pridėjimas ir pati reglano linija nemataui akyse kaip tai padaroma, o kai skaitau paaiškinimus jie man nesuprantama kalba parašyta pati nežinau kaip sugebėčiau kalbėti mezgimo kalba rodos imi ir mezgi, ką čia pasakoti
QUOTE(violence @ 2009 09 28, 19:23)
mano noras nuo viršaus, aukštintu kaklu numegzti megztinį berniukui 5-6 ir priekinėj dalyje išmegzti paveikslėlį...
Kadangi nori daryti normalų reglaną su gilesniu kaklo išėmimu priekyje, tuomet siūlyčiau kaklo nemegzti, o jį megzti baigus megztinį, t.y. užbaigus mezginį surinkti akis ir tuomet megzti aukštą "golfo" kaklą.
Dabar dėl akių priedėjimo kaip čia tau paaiškinti
Na, tarkim, kad tavo nugara 20 akių, rankovės 12 akių, o priekis irgi 15 akių. Reglano linijai imi 2 akis. Tai tada gali akis uždėti šitaip:
16 akių, o tada kiekvienoje sekančioje eilėje iš abiejų pusių 2 2 4 4 4 2 2 2 2 2 7
Paryškintai pažymėjau reglano eilutę, ar kaip ją vadinti, t.y. tas akis ties kuriomis pridedamos papildomos akys.