Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(Marti @ 2009 08 30, 19:22)
reglanas lyg neblogas gavosi, o va dėl pažastėlių tai turbūt ir negerai... tik aš nuo apačios mezgiau...
bet labiausiai kalnierius nervija... nu bet gal netyčia ką ir sugalvosiu sad.gif

o darei takeli reglano? jei taip, tai kaip? girdejau kad is apscios mezgant irgi daromas. Dabar kaip tik mezgu nuo apacios megztuka. Apie 20 eiliu nugaros per si vakara nuvariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 08 31, 01:17)
o darei takeli reglano? jei taip, tai kaip? girdejau kad is apscios mezgant irgi daromas. Dabar kaip tik mezgu nuo apacios megztuka. Apie 20 eiliu nugaros per si vakara nuvariau ax.gif

dariau. pati tokį bet kokį susigalvojau, kad labai į akis nekristų... iš kraštų suėmiau akis, o per vidurį mažutę dviejų akių pynutę dariau. šiaip visai gražiai atrodė.
Tik jau išardžiau vakar supykus doh.gif megsiu iš naujo visą viršų. Iki pažastų išardžiau, dar rankoves gal paplatinsiu, nes čia mano bėda, visad kaip silkės gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marti: 31 rugpjūčio 2009 - 07:42
mano pirmasis reglano megzto is virsaus blynas user posted image
Atsakyti
Pirma karta mezgiau reglana, vis issisukdavau (kazkaip labai sudetingai man jis atrode) Pasirodo nera taip baisu kaip atrodo, nors nesu iki galo patenkinta rezultatu...
user posted image
Atsakyti
anksčiau ir man sudėtingas be galo atrodė, o dabar paprastu būdu tingiu skaičiuot, reglanu patogiau
Atsakyti
nors man atrodo kad reglanas storais siulais mezgant lengviau daryti.... Dabar mezgu moherinuka, kur originale rankovytes reglanines, bet man kazkaip norisi paprastai jas istatyt.....
Atsakyti
QUOTE(sigridaU @ 2009 09 07, 12:10)
mano pirmasis reglano megzto is virsaus blynas user posted image

labai man šitas blynas patinka 4u.gif

Ligvita, o tu kodėl nepatenkinta? Iš nuotraukos atrodo lyg ankštokas per petukus, ar ne ten bėda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agute: 07 rugsėjo 2009 - 18:02
ne, cia stulpeliai sutraukia, todel taip atrodo smile.gif Negraziai nusileido reglanas, susiuvus ne taip atrodo kaip norejau...
Atsakyti
nu va... mezgiau, ardžiau, iš naujo mezgiau...
gavosi va kas:
user posted image
paspaudus ant nuotraukos, ji padidėja.
Atsakyti
[quote=Marti,2009 09 12, 09:26]
gavosi va kas:
labai grazus megztukas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
[quote=sigridaU,2009 09 12, 10:28]
[quote=Marti,2009 09 12, 09:26]
gavosi va kas:
labai grazus megztukas gavosi thumbup.gif
[/quote]
ačiū ax.gif jau buvau prakeikus ir reglaną ir visus pasaulio siūlus doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
o as pabaigusi kakla tris savo reglanus ikelsiu jusu teismui ax.gif
Atsakyti