Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(sigridaU @ 2009 08 25, 00:05)
Didelis ACIU rimmi uz issamu paaiskinima kaip megzti reglana nuo virsaus 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nėra už ką. Svarbiausia, kad išeina, o tai labai džiugina smile.gif
Atsakyti
pasiskaičiau ir kaip ir į pabaigą megztukas dukrytei... bet nauja bėda sad.gif kaip padaryti kakliuko apdailą ar kalnieriuką kokį? mano megztukas su užsegimu priekyje... nežinau kaip kalnieriuką padaryt? nevisai čia reglanas, bet daugiau patyrusios mezgėjėlės padėkit help.gif help.gif help.gif jau savaitė stovi nebaigtas megztukas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2009 08 28, 10:00)
pasiskaičiau ir kaip ir į pabaigą megztukas dukrytei... bet nauja bėda sad.gif kaip padaryti kakliuko apdailą ar kalnieriuką kokį? mano megztukas su užsegimu priekyje... nežinau kaip kalnieriuką padaryt? nevisai čia reglanas, bet daugiau patyrusios mezgėjėlės padėkit help.gif  help.gif  help.gif jau savaitė stovi nebaigtas megztukas sad.gif

Žiūrint kokio to kalnieriuko ar apdailos norisi, jei kalnieriuko tokio kaip kad marškinių būna tada aš surenku akis kaklo linijos ir mezgu, o kad gražiai būtų priekyje pridedu po akį prieš pirmą ir prieš paskutinę akį (ja megzdama blogoj pusėj persuku, tada skylutės nebūna),gal čia aiškiai surašiau blush2.gif , na aš darau taip, gal kas kitaip, būtų labai įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 28 rugpjūčio 2009 - 11:20
pamiršau parašyt, kad mano kaklas va toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2009 08 28, 12:21)
pamiršau parašyt, kad mano kaklas va toks:
user posted image

apnerk vezlio zyngsneliu arba kokiu banguotu rasteliu arba kokia juostele sugarbanavus prisiuk (atlasini kaspineli)
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 08 28, 13:27)
apnerk vezlio zyngsneliu arba kokiu banguotu rasteliu arba kokia juostele sugarbanavus prisiuk (atlasini kaspineli)

o ačiū 4u.gif . liuks mintis. reiks taip ir padaryt smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif paatostogavau, ir toliau mezgu.
Kaip megzti megztuka, kurio priekis apvaletu? Akis nuleidineti, ar kaip g.gif
(Ten kaip 3- io puslapio apacioje drifto megztas megztukas mergaitei)
Atsakyti
Turiu įtarimą, kad čia bus mano pirmas ir paskutinis reglanas sad.gif jau tokį grypą pripjoviau, kad gėda ir į tvartą vaiką su tokiu megztiniu leist verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2009 08 29, 18:28)
Turiu įtarimą, kad čia bus mano pirmas ir paskutinis reglanas sad.gif jau tokį grypą pripjoviau, kad gėda ir į tvartą vaiką su tokiu megztiniu leist verysad.gif

parodyk. Kai matosi, tai ir ka nors nuspresti galima. Gal visai ne grybas pasirodys. As su savo pirmu vaikisku irgi pridirbau... Ardyt po to iki pazastu reikejo, bet istaisiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 08 29, 22:03)
parodyk. Kai matosi, tai ir ka nors nuspresti galima. Gal visai ne grybas pasirodys. As su savo pirmu vaikisku irgi pridirbau... Ardyt po to iki pazastu reikejo, bet istaisiau ax.gif

dar sagučių neįsiuvau... ir manekenė nenorėjo fotografuotis.. nu bet va kaip gavosi, gal matysis sad.gif
siaubas... ardyt gaila, bet jaučiu, kad teks sad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2009 08 29, 23:07)
dar sagučių neįsiuvau...

kad as nesuprantu kas negerai. Labai graziai atrodo ax.gif Nebent reglano takelis nesigavo grazus, ar per anksti atskyrei rankoves (per pazastytes anksta). Bet cia nesimato. Jei kas del kalnieriaus; siuciau tada viena saga per viduri.
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 08 30, 10:29)
kad as nesuprantu kas negerai. Labai graziai atrodo ax.gif  Nebent reglano takelis nesigavo grazus, ar per anksti atskyrei rankoves (per pazastytes anksta). Bet cia nesimato. Jei kas del kalnieriaus; siuciau tada viena saga per viduri.

reglanas lyg neblogas gavosi, o va dėl pažastėlių tai turbūt ir negerai... tik aš nuo apačios mezgiau...
bet labiausiai kalnierius nervija... nu bet gal netyčia ką ir sugalvosiu sad.gif
Atsakyti