Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(delfinyte @ 2009 04 22, 14:28)
vat cia kaip... o as visiskai kitaip galvojau... gyveni ir mokais smile.gif
aciu 4u.gif

Nėra už ką 4u.gif Svarbu numegzti teisingo ilgio reglano "siūlę"
Atsakyti
sveikos mezgijeles.ar kuri nors esat nerusi su reglano rankovemis?mergaitei neriu svarkeli,ir reikia deti reglano rankoves,bet neisivaizduoju kaip.
Atsakyti
Toj vietoj, kur turi būti siūlė, sunerkite po kelis stulpelius, kokiu 3-5.
Atsakyti
O ziurekit, mezgant bliuskute is mocheriniu siulu reglanas irgi tinka, taip? Kaip ten taisyklingiau atitaikyt? g.gif As matot savamoksle esu. blush2.gif
Atsakyti
Tinka, o atitaikyti, tai kaip mezgant iš bet kokių kitų siūlų.
Atsakyti
Labas,

o kur jus randates? Kokiam mieste? Spalvu turime visokiausiu, pagal auksti, tai butu krumine, kitaip - parko roze, ju ziedai yra labai stambus, kekiniai. Zydi iki pat salnu.
Atsakyti
QUOTE(lewa @ 2009 05 14, 14:15)
Labas,

o kur jus randates? Kokiam mieste? Spalvu turime visokiausiu, pagal auksti, tai butu krumine, kitaip  - parko roze, ju ziedai yra labai stambus, kekiniai. Zydi iki pat salnu.

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lewa @ 2009 05 14, 14:15)
Labas,

o kur jus randates? Kokiam mieste? Spalvu turime visokiausiu, pagal auksti, tai butu krumine, kitaip  - parko roze, ju ziedai yra labai stambus, kekiniai. Zydi iki pat salnu.

net atsiverčiau psl.pradžią, kad temos pavadinimą pažiūrėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles,
nutariau ir as savo bambyzui numegsti megstuka.Esu megeja,o ir atejus krizei visai smagus uzsiemimas prie televizoriaus.
Mezgu 2 virlais nuo apacios (nes nuo virsaus ar su valu man aukstasis pilotazas) Su skaiciavimais lyg viskas ir aisku,bet nesuprantu kaip ir kiek akiu reikia sumegzt galuose,nes kiek ziurejau yra ir su skylutem ir nuo krasto po trys geras akis palikta, ar ten isvirksias jas daryt? Gal turit kokiu rastu koks galetu buti tas siaurinimas? Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,rasau dar karta.
turiu pirktini megztuka pagal kuri noriu numegsti reglano rankoves savo maziui.Gal gali kuri nors pakomentuoti kaip jas megzti.

http://picasaweb.goo...IjBk_KX-PfBvQE#

nes as nelabai suprantu ar cia trys sumegztos kartu ar dvi sumegztos trecia uzkelta. Jei kuri supranta kaip cia padaryta,labai prasau pakomentuot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuliuk @ 2009 06 25, 18:40)
Sveikos mezgejeles,
nutariau ir as savo bambyzui numegsti megstuka.Esu megeja,o ir atejus krizei visai smagus uzsiemimas prie televizoriaus.
Mezgu 2 virlais nuo apacios (nes nuo virsaus ar su valu man aukstasis pilotazas) Su skaiciavimais lyg viskas ir aisku,bet nesuprantu kaip ir kiek akiu reikia sumegzt galuose,nes kiek ziurejau yra ir su skylutem ir nuo krasto po trys geras akis palikta, ar ten isvirksias jas daryt? Gal turit kokiu rastu koks galetu buti tas siaurinimas? Busiu labai dekinga  4u.gif

Pats paprasčiausiais būdas - nuleisti kraštuose po vieną akį. Taip pat galima sumegzti po 2-3 akis arba nuleisti pynute. Va kaip čia, jeigu eis įžiūrėt:
user posted image

QUOTE(Vikuliuk @ 2009 06 26, 12:56)
Sveikos,rasau dar karta.
turiu pirktini megztuka pagal kuri noriu numegsti reglano rankoves savo maziui.Gal gali kuri nors pakomentuoti kaip jas megzti.

http://picasaweb.goo...IjBk_KX-PfBvQE#
nes as nelabai suprantu ar cia trys sumegztos kartu ar dvi sumegztos trecia uzkelta. Jei kuri supranta kaip cia padaryta,labai prasau pakomentuot.  4u.gif

Čia sumegztos 3 akys geruoju permetimu, tai yra, 2 sumegztos, o trečia - per jas abi.
Atsakyti
Čia sumegztos 3 akys geruoju permetimu, tai yra, 2 sumegztos, o trečia - per jas abi.

Aciu labai,nes ir taip bandziau ir kitaip,bet dabar jau zinau kur klaida dariau.
O tas megztukas su pynem,tai nerealus,baigsiu maziui,megsiu sau toki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikuliuk: 26 birželio 2009 - 12:54