Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

oi, kaip man gražu reglanas. Aš vat sau pradėjau begzt liemenę, labai noriu reglaną padaryt, bet va niekaip nesuprantu, ir aprašymus jūsų skaičiau, bet niekaip... verysad.gif . o gal kas turit iš žurnalo ar knygos kokį nors aprašymą, būčiau labai dėkinga. Netgi žinau, kad yra keli variantai mezgimo, labai noriu išmokt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evatam @ 2009 02 12, 14:11)
Labai gražūs jūsų mezginukai  wub.gif
Noriu ir aš numegzti dukrytei megztuką nuo viršaus be siūlių, bet niekaip neišeina. Kaip jūs mezgat ar virbalais su valu ar su 5 virbalais? Reglaną pradedu suprasti, bet pati pradžia neišeina  blush2.gif

po pietų įkelsiu iš knygos,jei anksčiau niekas nepadės
Atsakyti
po pietų įkelsiu iš knygos,jei anksčiau niekas nepadės

oi laiksiu lauksiu, kol kas niekas nepadėjo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mėzgejėlės 4u.gif
Tykiuosi manęs iš čia neišvarysit nes noriu nunarpliot šuniukui kombinezoną su reglano rankovytėm .Viską perskaičiau nuo iki taigi bandysiu mirksiukas.gif Dar pasitikslinsiu akis reikia pridėt mezgant geroje pusėję kiekvienoje eilėje g.gif o jeigu mezgat apvaliai tada kaip g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 03 03, 11:03)
Sveikos mėzgejėlės 4u.gif
Tykiuosi manęs iš čia neišvarysit nes noriu nunarpliot  šuniukui kombinezoną su reglano rankovytėm .Viską perskaičiau nuo iki taigi bandysiu  mirksiukas.gif  Dar pasitikslinsiu akis reikia pridėt  mezgant geroje pusėję kiekvienoje eilėje  g.gif o jeigu mezgat apvaliai tada kaip g.gif

taip pat gerojoje pusėje kas antrą eilę.
Atsakyti
Sveikos. cia mano pirmas reglaniukas megztas. noreciau, kad pasakytumet man jo trukumus, ka pastebit. nes pvz man tai kliuna kazko kaklas, noretus, kad testusi per ji reglanas. ar nebutina taip?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2009 03 02, 09:02)
oi, kaip man gražu reglanas. Aš vat sau pradėjau begzt liemenę, labai noriu reglaną padaryt, bet va niekaip nesuprantu, ir aprašymus jūsų skaičiau, bet niekaip... verysad.gif . o gal kas turit iš žurnalo ar knygos kokį nors aprašymą, būčiau labai dėkinga. Netgi žinau, kad yra keli variantai mezgimo, labai noriu išmokt ax.gif

as irgi noreciau ismokti ir nieko nesuprantu pagal aprasymus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2009 03 08, 14:41)
Sveikos. cia mano pirmas reglaniukas megztas. noreciau, kad pasakytumet man jo trukumus, ka pastebit. nes pvz man tai kliuna kazko kaklas, noretus, kad testusi per ji reglanas. ar nebutina taip?
user posted image

labai gražus ir kruopstusdarbukas, o sagų perpus mažiau dėčiau. Saviškei 5 buvau įsiuvus į pirmąjį megstuką ir tai perdaug man buvo doh.gif
Atsakyti
Sveikos, as visad megztukus mezgu reglanu, bet visada nuo apacios ir su siulem. dabar jau suzinojau, kad galima ir kitaip 4u.gif tai susiruosiau megzti nuo virsau ir iskilo klausimelis: kai numezgu visa reglano linija iki pazastu, kaip uzsideti tas kelias akis po pazastimi (kai mezgama nuo apacios priejus pazasti, nuleidziamos kelios akys, o tada nuleidinejama reglanu) ?
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2009 04 22, 10:02)
Sveikos, as visad megztukus mezgu reglanu, bet visada nuo apacios ir su siulem. dabar jau suzinojau, kad galima ir kitaip 4u.gif  tai susiruosiau megzti nuo virsau ir iskilo klausimelis: kai numezgu visa reglano linija iki pazastu, kaip uzsideti tas kelias akis po pazastimi (kai mezgama nuo apacios priejus pazasti, nuleidziamos kelios akys, o tada nuleidinejama reglanu) ?

Šiaip mezgant nuo viršaus nereikia papildomai uždėti akių ties pažastimi, nes nėra siūlių, o be to išmezgama reglano siūlė tokia, kad pločio užtenka ir rankovei ir megztiniui.
Atsakyti
Aš tai reglaną mezgu nuo apačios, o toje vietoje kai reikia pradėti nuleidinėti akis, suveriu ant vieno virbalo (čia kai megztinis priekyje susagstomas) ir numezgu reglaną be siūlių, belieka tik susiūti rankovės ir šonai.
Atsakyti
QUOTE(rimmi @ 2009 04 22, 12:11)
Šiaip mezgant nuo viršaus nereikia papildomai uždėti akių ties pažastimi, nes nėra siūlių, o be to išmezgama reglano siūlė tokia, kad pločio užtenka ir rankovei ir megztiniui.

vat cia kaip... o as visiskai kitaip galvojau... gyveni ir mokais smile.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti