Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

QUOTE(fishke @ 2009 02 04, 15:15)
pagaliau pabaigiau aš savo pirmą reglaninę sukniukę dukriukui  thumbup.gif  fotkijau fotkijau ir baterijom atia  doh.gif

nu va, rodaus, tik foto baisinga, matyt fotikas paskutines dienas skaičiuoja doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 02 06, 10:12)
nu va, rodaus, tik foto baisinga, matyt fotikas paskutines dienas skaičiuoja  doh.gif
Jau gyriau, bet wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
radau nebloga puslapiuka (skaitancioms rusiskai) apie reglana - http://picasaweb.goo...i201011/hYaFZC#

gal praves kam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 02 06, 11:12)
nu va, rodaus, tik foto baisinga, matyt fotikas paskutines dienas skaičiuoja  doh.gif

fishke, tikrai thumbup.gif super wub.gif
o kaip mezgei? nuo virsaus/apacios? nelabai matosi nuotraukoje su siulem ar be?
Atsakyti
ačiū blush2.gif

mezgiau nuo viršaus, tik va - nemokėjau apvaliai varyt, tai gavos su viena siūle doh.gif lotuliukas.gif ale ir taip gerai pirmam kartui cool.gif
Atsakyti
Sveikutės,
dar vienas mano reglaniukas. Megztas nuo apačios, dviem atskirais gabalais, viršuje sujungtas, per reglaną viena siūlė:
user posted image
o štai kaip "džiūgauja" modeliukas doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
bėgu dar į suknelių temą pasirodyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agute @ 2009 02 10, 16:44)
Sveikutės,
dar vienas mano reglaniukas. Megztas nuo apačios, dviem atskirais gabalais, viršuje sujungtas, per reglaną viena siūlė:

Labai gražu. Man toks spalvų derinys super truper smile.gif
Atsakyti

Uzvedziau reglaniuku tema, tai imetu irodyma, kad tikrai man pagelbejot cool.gif

user posted image

user posted image

Siaip turiu siuo budu ir daugiau mezginuku, bet PC kazko streikuoja, nenori is fotiko nuotrauku paimt doh.gif
Atsakyti

Sveikutės, labai gražūs jūsų visų mezginiai su reglaniukais. Aš taip pat rodausi megztuką berniukui, kurį jau esu rodžiusi dalimis. Ilgai vargau, kol išvargau. Be to, daug kur dar ir prikibt galima. Na, tikiuosi, kitas reglaniukas pavyks geriau.

user posted image
Papildyta:

user posted image
Atsakyti
Labai gražūs jūsų mezginukai wub.gif
Noriu ir aš numegzti dukrytei megztuką nuo viršaus be siūlių, bet niekaip neišeina. Kaip jūs mezgat ar virbalais su valu ar su 5 virbalais? Reglaną pradedu suprasti, bet pati pradžia neišeina blush2.gif
Atsakyti
labutis,
as pas jus naujoke ax.gif tai va, skaiciau skaiciau kaip tas reglano rankoves megzt, bet niekaip nesupratau g.gif tai susprendziau megzti viska atskirai ir berods pavyko bigsmile.gif

idedu savo darbeli 4u.gif

http://public.fotki....i/p1000627.html

Atsakyti
QUOTE(Evatam @ 2009 02 12, 14:11)
Labai gražūs jūsų mezginukai  wub.gif
Noriu ir aš numegzti dukrytei megztuką nuo viršaus be siūlių, bet niekaip neišeina. Kaip jūs mezgat ar virbalais su valu ar su 5 virbalais? Reglaną pradedu suprasti, bet pati pradžia neišeina  blush2.gif

Priklausomai nuo akių kiekio renkuosi kuo megzti: jei akių nedaug - iš pradžių mezgu 5 virbalais, jei daug - virbalais su valu. Nors man labiau patinka virbalai su valu, nes tuomet visos akys lygios. O mezgant penkiais virbalais, man kažkaip išsitampo pirmoji akis ant kiekvieno virbalo ir būna "didesnė" smile.gif
Atsakyti