Įkraunama...
Įkraunama...

Reglano rankovės

Na va kaip smagu, kad tema atgijo thumbup.gif

QUOTE(rimmi @ 2008 11 24, 02:38)
Čia iš knygos Puiku megzti:

Reglanas

Tiesa, dabar yra pirkti tokių virbalų su valu, kurie skirti megzti rankovėms, pirštinėms, kojinėms - jų valas trumpas.

Gal kas patarsit kur neseiai pirkote virbalus su trumpu valu?
Atsakyti
nu ir as prisiskaiciau apie reglana karsta.gif po svenciu reikes bandyt visa informacija sudoroti ir suvirskinti essen.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2008 12 10, 19:17)
Na va kaip smagu, kad tema atgijo  thumbup.gif
Gal kas patarsit kur neseiai pirkote virbalus su trumpu valu?

Atsiprašau, kad tik dabar pamačiau žinutę 4u.gif Aš pirkau Vilniuje CUP'e penktame aukšte... atrodo "Geros akys" vadinasi... ten pastoviai užeinu, o dėl pavadinimo nesu tikra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimmi: 15 gruodžio 2008 - 12:40
QUOTE(komsugnatik @ 2008 12 08, 15:05)
Kiek nuleisti ir kiek eilu ismegzti priklauso nuo mezginio tankumo

Nu va su jūsų pagalba nunarpliojau tokią suknytę megztuką
user posted image ax.gif
Atsakyti
laurinute, grazu thumbup.gif o papauosimas, tiesiog dvigubai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(komsugnatik @ 2008 12 17, 14:39)
laurinute, grazu  thumbup.gif o papauosimas, tiesiog dvigubai  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
Baltas reglanas, mokyklėlės karnavalui smile.gif modeliukas fotkinasi tik prie eglės doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Laba diena, esu naujoke mezgime dar tik mezgu paprastucius megztukus bet labai noreciau nusimegzti su reglano rankovem bet nieko nesuprantu paskaitinejau foruma bet vistiek neaisku gal kas turi detalu aprasyma ar schemute tokiom kaip as nemoksom ax.gif
Atsakyti
sveikos, na mezgu nemažai ir reglano rankovės, tai pačios smagiausios mirksiukas.gif
ypač patogios vaikučiams, bet mano kad ir paaugę, vistiek labai patogu. megzti tikrai nera sunku. Aš mezgu nuo apačios į viršų. Gal kam patogiau kitaip, bet taip manau lengviau.O čia modeliukas user posted image
Atsakyti
sveikos mezgejeles.. noreciau ir as jusu pagalbos... mezgu kazka panasaus i sia liemene.
user posted image
cia kaip matau irgi reglano rankovikes idetos..
Mezgu su valu ..viska is vienos dalies..
Tai dabar kai primegziu iki pazasties, man pasiskaiciuot kiek mazdaug palikti akiu paciai rankoves skylei, t.y. uzbaigti ta vieta, kur pati rankove bus, o paskui kitoj eilej uzsimesti jau akis paciam rankoves reglanui?
Nzn ar as cia aiskiai parasiau.. bet daug maz isivaiduoju kaip turetu atrodyti mano mezginys
Atsakyti
is virsaus mezgi ar is apacios?
Atsakyti
vargstu nuo viršus,pasimatavau tai dar trūksta iki pažasties truputuko cool.gif ir smagu ir baugu unsure.gif kas bus priiėjus tą nelemtą pažastį cool.gif
Atsakyti