Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į JAV be vizos

Sveiki 4u.gif
gal kas gali patarti - kur Majamyje apsistot, kad butu patogu paturistaut? biggrin.gif Paziurejau Majamio map`a, tai jezus marija - niekaip nesuprasi kur ten centras ar kazkas tokio blink.gif busim tik kelias dienas ten, tai nesinori pataikyt ant viesbucio, kuris kokiam tai sone ar pan...a gal ten visur centras? biggrin.gif
dekui uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
Pasvarstymui.
Klausimas is paraiskos:
"Ar Jūs buvote areštuotas ar nuteistas už teisių pažeidimą ar moralės normas pažeidžiantį nusikaltimą, ar smurtą, susijusį su reglamentuojamomis medžiagomis; arba buvote areštuotas ar nuteistas už du ar daugiau nusikaltimų, įkalinimas už kuriuos viso truko penkerius metus ar ilgiau; arba nelegaliai prekiavote reglamentuojamomis medžiagomis; arba siekiate atvykti dalyvauti moralės normas pažeidžiančioje arba nusikalstamoje veikloje?"

Kaip i si klausima turetu atsakyt 1988 metais uz chuliganizma teistas zmogus? Logiskai mastant, turetu atsakyt "taip" (meluot gi negalima smile.gif ).
O bet taciau...Paziurekit, kokia paskutine klausimo dalis...Tai jei i si klausima atsakysi "taip", kokia galimybe kad leidimas bus patvirtintas?? mano galva - nuline.

Jei atsakys "ne" - ar neteks grizti atgalios tik nuvykus, bo gal ten kazkur kazkas uzmatys, kad buvo pateikti melagingi duomenys?

Kaip jum atrodo?

Atsakyti
Taip teks keisti pasa smile.gif
Nes parasyta informacijoje, kad jei keiciasi paso duomenys privaloma pildyti is naujo anketa smile.gif
Beto siulyciau nerizikuoti ir neskristi su netinanciu pagal ju reikalavimus pasu...nes manau kad 100% neileis..ir bus tik daugiau nervu ir sanaudu sad.gif
Tad manau, keiskis ir nebijodama pildyk is naujo smile.gif
ir manau tikrai gausi, nebent per ta laikotarpi kur nors nusikalsi lotuliukas.gif

QUOTE(Deborah @ 2009 02 02, 19:08)
akivaizdu kad teks keist ir vel is naujo pildyt paraiska...tik kazin ar antra kart gausiu leidima g.gif

Atsakyti
As irgi skaiciau ta pati tai man irgi labai idomu pasidare, mano manymu gali rasyti ne , ir ziureti ar duos leidima ar ne, nes kai prasai leidimo mano manymu vistiek jie tikrina to zmogaus duomenys, kas kaip kame ir taip toliau...bet tikrai amerikonai tokias salygas iskele zmonems, jau per daug tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkiz_pujkiz @ 2009 02 03, 01:44)
Sveiki  4u.gif
gal kas gali patarti - kur Majamyje apsistot, kad butu patogu paturistaut? biggrin.gif Paziurejau Majamio map`a, tai jezus marija - niekaip nesuprasi kur ten centras ar kazkas tokio  blink.gif busim tik kelias dienas ten, tai nesinori pataikyt ant viesbucio, kuris kokiam tai sone ar pan...a gal ten visur centras? biggrin.gif
dekui uz bet kokia info  4u.gif

Mano pazistama neseniai grizo is keliones i JAV, tai sake, kad paciam Majamyje nera ka veikt ir i ka ziuret. Jeigu norit apsistot, tai geriau Miami Beach nei Miami.

Taip pat issinuomavus masina labai rekomendavo aplankyti tokia ilanka prie Majamio (ziurint i JAV zemelapi ilanka yra i pietus nuo Miami). Su masina vaziuot nuo Key Largo iki Key West (apie 200 km). Ten sake irgi viesbuciu neblogu yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 03 vasario 2009 - 10:01
Mano vienas draugas taip pat turejo problemu su siuo punktu...
Nezinau, kaip Jusu atveju bus, bet jis parase visa tiesa ir gavo leidima....
O Jus gal ir negausit leidimo...sunku paskayti... bet kad jie apie visus tokius nusikaltimus turi duomenis, tai faktas smile.gif plius jie dar tikrina paciam USA pasienyje smile.gif tad manau, pamelavus, tikrai yra galimybe gryzti atgal sad.gif

QUOTE(Artema @ 2009 02 03, 02:33)
Pasvarstymui.
Klausimas is paraiskos:
"Ar Jūs buvote areštuotas ar nuteistas už teisių pažeidimą ar moralės normas pažeidžiantį nusikaltimą, ar smurtą, susijusį su reglamentuojamomis medžiagomis; arba buvote areštuotas ar nuteistas už du ar daugiau nusikaltimų, įkalinimas už kuriuos viso truko penkerius metus ar ilgiau; arba nelegaliai prekiavote reglamentuojamomis medžiagomis; arba siekiate atvykti dalyvauti moralės normas pažeidžiančioje arba nusikalstamoje veikloje?"

Kaip i si klausima turetu atsakyt 1988 metais uz chuliganizma teistas zmogus? Logiskai mastant, turetu atsakyt "taip" (meluot gi negalima smile.gif ).
O bet taciau...Paziurekit, kokia paskutine klausimo dalis...Tai jei i si klausima atsakysi "taip", kokia galimybe kad leidimas bus patvirtintas?? mano galva - nuline.

Jei atsakys "ne" - ar neteks grizti atgalios tik nuvykus, bo gal ten kazkur kazkas uzmatys, kad buvo pateikti melagingi duomenys?

Kaip jum atrodo?

Atsakyti
sveikos smile.gif
mes planuojam vasara kelione i JAV. dar nepildem anketos, reikia pasus pasikeisti.
cia paskaiciau, kad daug kas skrenda pas artimuosius... ar jus nurodot adresa artimuju? ar ne? nes pvz as turiu irgi ten artimuju, bet jie ten pazeide ivaziavimo vizos salygas, ar kaip cia pavadinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maria21 @ 2009 02 03, 11:01)
Mano vienas draugas taip pat turejo problemu su siuo punktu...
Nezinau, kaip Jusu atveju bus, bet jis parase visa tiesa ir gavo leidima....

o jisai ejo i ambasada vizos ar pilde paraiska leidimui?
Atsakyti
Jis pilde internetu smile.gif
Jei neigiamas ataskymas, tada eini i ambasada smile.gif

Mes ne pazystamus skrendam, mes keliauti ten ruosemes, tai va dabar ziurinejam viesbucius, ir kaip rezervacija patvirtins pakoreguosim anketoje duomenis.
Nes kaip pildem anketas, nei bilietu neturejom, gavom teigiamus atsakymus, tada isisgijom bilietus, kaip isigijom papildem anekta smile.gif

QUOTE(Artema @ 2009 02 03, 14:47)
o jisai ejo i ambasada vizos ar pilde paraiska leidimui?

Atsakyti
QUOTE(Maria21 @ 2009 02 03, 10:57)
Taip teks keisti pasa smile.gif
Nes parasyta informacijoje, kad jei keiciasi paso duomenys privaloma pildyti  is naujo anketa smile.gif
Beto siulyciau nerizikuoti ir neskristi su netinanciu pagal ju reikalavimus pasu...nes manau kad 100% neileis..ir bus tik daugiau nervu ir sanaudu sad.gif
Tad manau, keiskis ir nebijodama pildyk is naujo smile.gif
ir manau tikrai gausi, nebent per ta laikotarpi kur nors  nusikalsi  lotuliukas.gif

bandysiu keist ir pildyt is naujo.
doh.gif
QUOTE(Sky_diver @ 2009 02 03, 10:58)
Mano pazistama neseniai grizo is keliones i JAV, tai sake, kad paciam Majamyje nera ka veikt ir i ka ziuret. Jeigu norit apsistot, tai geriau Miami Beach nei Miami.

Taip pat issinuomavus masina labai rekomendavo aplankyti tokia ilanka prie Majamio (ziurint i JAV zemelapi ilanka yra i pietus nuo Miami). Su masina vaziuot nuo Key Largo iki Key West (apie 200 km).  Ten sake irgi viesbuciu neblogu yra.

Key West thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyte255 @ 2009 02 03, 03:58)
As irgi skaiciau ta pati tai  man irgi  labai  idomu pasidare, mano manymu  gali rasyti ne , ir ziureti  ar duos leidima ar ne, nes kai prasai leidimo mano manymu vistiek jie tikrina to zmogaus duomenys, kas kaip kame ir taip toliau...bet tikrai  amerikonai tokias salygas iskele zmonems, jau per daug tikrai  doh.gif

kokias salygas iskele? palengvino ir dave bevizi tai skundziasi dar zmogeliai... biggrin.gif biggrin.gif niekas netrukdo eiti i ambasada ir gauti viza sena tvarka juk.... siaip kodel turetu visus teistus su beviziu isileidinet, kas ir butu doh.gif

o del amerikonishku salygu, tai nezinau ar kada domejaisi Lietuvos turistines vizos ypatumais? Mano nuosavas vyras, lietuvos pilietes sutuoktinis, negali ilgiau nei metams jos gaut, o kad ja gaut jam reikia skristi i Chicaga ar Niujorka (5 val skrydzio, nes mes gyvenam Kalifornijoj), ir taip kas metus jei noretu vazinet daznai doh.gif Amerikonu salygos saldainiukas, palyginus su lietuviu 4 puslapiu anketom, irodymais ivairiais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2009 02 03, 12:44)
sveikos  smile.gif
mes planuojam vasara kelione i JAV. dar nepildem anketos, reikia pasus pasikeisti.
cia paskaiciau, kad daug kas skrenda pas artimuosius... ar jus nurodot adresa artimuju? ar ne? nes pvz as turiu irgi ten artimuju, bet jie ten pazeide ivaziavimo vizos salygas, ar kaip cia pavadinti  ax.gif

Nebutina nurodyti. Gali apsistoti nebutinai pas gimines. Jeigu rezervuosies viesbuti is Lietuvos, tai butu gerai su savimi tureti patvirtinima.
Atsakyti