as taip paat pildziau internetu...ir gavau leidima, bet nedrystu dar pirkt bilietu ir rezervuot viesbuciu..
Tikrai nebijok, pirkti....Jei jau gavai leidima, tai ir pirk...
Beto kaip turesi bilietus, o ypac atgalini tai is viso jie ramiau i viska ziures
Mes va laiks nuo laiko duomenis papildysim toje anketoje.
Beto kas nerizikuoja, tas negeria sampano
Va neseniai pazystami gryzo is JAV. Tai sake, net viza neturi 100% kad viskas bus gerai ir praleis.... tad bet koks vaziavimas yra tam tikra rizika...
Beto kaip turesi bilietus, o ypac atgalini tai is viso jie ramiau i viska ziures
Mes va laiks nuo laiko duomenis papildysim toje anketoje.
Beto kas nerizikuoja, tas negeria sampano
Va neseniai pazystami gryzo is JAV. Tai sake, net viza neturi 100% kad viskas bus gerai ir praleis.... tad bet koks vaziavimas yra tam tikra rizika...
QUOTE(betogether @ 2009 01 26, 15:30)
Labas vakaras, man cia toks klausimas iskilo. Kaip manote jeigu praejusias dvi vasaras legaliai dirbau (kol buvau studente) JAV ir laiku grizau namo, nepazeidziau jokiu taisykliu, ar realu, kad sia vasara vykstant aplankyti draugu JAV pareigunai isileis i sali? aciu uz nuomones
taip realu kodel gi ne.. juk nesi nieko pazeidus.
Jei butum pazeides ka nors tai tikimybe kad neileis i sali o jei viskas ok gryzai laiko , tai kodel turetu buti kaskokios kliutys!!!!
Sveiki visi, zadu pildyti anketa, esu rezervavus bilietus i JAV, kaip jus manot rasyti, kad esu rezervavus, ta prasme rezervacijos, avialinijus kodus, ar veliau geriau papildyti ta anketa, aciu uz atsakymus
QUOTE(Ferita @ 2009 01 28, 00:28)
Sveiki visi, zadu pildyti anketa, esu rezervavus bilietus i JAV, kaip jus manot rasyti, kad esu rezervavus, ta prasme rezervacijos, avialinijus kodus, ar veliau geriau papildyti ta anketa, aciu uz atsakymus
Nera jokio skirtumo jei jau esi rezervavus tai ir rasyk iskarto,! Leidimus tai visiems duoda. o vat tenais nuskridus i usa neaisku kaip???
Sveikos merginos kovo men skrisiu i chicaga pirma karta, norejau jusu paklausti ka galime vezti is maisto ? zinau, kad mesu negalima, o saldumynu, kokios duonos kepala ir dar ka nors ar galima?
QUOTE(rozyte255 @ 2009 01 28, 13:18)
Sveikos merginos kovo men skrisiu i chicaga pirma karta, norejau jusu paklausti ka galime vezti is maisto ? zinau, kad mesu negalima, o saldumynu, kokios duonos kepala ir dar ka nors ar galima?
Kiek esu girdejus, kad nieko negalima vezti. Bet gal kitaip yra
QUOTE(Sky_diver @ 2009 01 28, 14:16)
Kiek esu girdejus, kad nieko negalima vezti. Bet gal kitaip yra
Cia laimes dalykas.Jei netikrins,tai pravesi,o jei patikrins,tai nelabai malonu.
tai net negalima saldainiu vezti ? kas cia dabar naujiena
Zinau kad medaus negalima ir rukytu gaminiu. o saldainiu tikriausiai galima