Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į JAV be vizos

QUOTE(Ruth-Ruta @ 2009 01 20, 07:53)
O idomu jiems itakos turi ar atskrendi turedamas atgalini bilieta ar ne, siaip drauge dirba kelioniu agenturoj, sake, kad itakos turi sneka, isvaizda, ir siaip geriau su atgaliniu bilietu but, nes realiai tikiu, kad jiems itartina gali but, kas be atgalinio atskrenda

Jo geriau jau tureti atgalini bilieta,nes be jo tai abejoju kad praleis.Sutinku jeigu butum su zalia korta,tai uztektu ir i viena puse. smile.gif
Atsakyti
Tai gi ten ESTA salygose pasiskaitykit kad butinai turi buti atgalinis bilietas i bet kuria europos sali. cool.gif
Atsakyti
Viskas aisku, bet dar klausimas man iskilo idomu ar nera tokiu zmoniu kurie nenori, ar negali rizikuot su tuo elektroniniu leidimu skrist, kad bus neileisti i sali, ar galima dar vis tiesiog kreiptis del vizos turistines kaip anskciau, nes ju tinklalapi parasyta ,kad tiems kuriems leidimas neigiamas tie tokiu palengvintu budu skristi negali, bet gali kreiptis del turistines vizos ... ai man kazkokia jau painiava jau cia blink.gif

Kalbejau siandien su pazistamais kurie, skrido i jav su beviziu , tai sake toki dalyka, kad atskridus nepraleidzia gal keleto is 10 000, be to, sake, kad jei ir turi viza 10 metu turistine, tu taip pat kaip ir su elektroniniu leidimu, gali buti neileistas i sali jei nepatiksi-netiksi, tie muitininkai, turi teise tai spesti, tai vat...

Tas pazistamas, jau keleta kartu taip skrido, tai nieko jo ten neklause sake tik pas ka vaziuoja ir kokiu tikslu trumpai sake vos ne is mandagumo.
Kazkaip nebetaip jau bijau thumbup.gif
Atsakyti
Smagu girdeti, kad muitininkai ne taip baisiai tikrina. As turiu bilietus kova i JAV, tai jau butu pats laikas pildyti ta prasyma smile.gif
O sakykit, ten uztenka nurodyti viena zmogu, pas kuri apsistosi, ar kelis, jeigu vaziuoji ne i viena miesta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 21 sausio 2009 - 15:16
QUOTE(Sky_diver @ 2009 01 21, 14:15)
Smagu girdeti, kad muitininkai ne taip baisiai tikrina. As turiu bilietus kova i JAV, tai jau butu pats laikas pildyti ta prasyma smile.gif
O sakykit, ten uztenka nurodyti viena zmogu, pas kuri apsistosi, ar kelis, jeigu vaziuoji ne i viena miesta?

Nebutina tam prasyme nurodyti kur apsistosi.Bet jei nurodai tai manau uztenka vieno
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 01 21, 06:15)

Kaip tu nebijojai pirmiausia pirkti bilieta.Ojeigu tau bus neigiamas atsakymas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruth-Ruta @ 2009 01 21, 06:59)
Viskas aisku, bet dar klausimas man iskilo idomu ar nera tokiu zmoniu kurie nenori, ar negali rizikuot su tuo elektroniniu leidimu skrist, kad bus neileisti i sali, ar galima dar vis tiesiog kreiptis del vizos turistines kaip anskciau, nes ju tinklalapi parasyta ,kad tiems kuriems leidimas neigiamas tie tokiu palengvintu budu skristi negali, bet gali kreiptis del turistines vizos ... ai man kazkokia jau painiava jau cia blink.gif

turistine viza irgi negarantuoja ivaziavimo i sali, nes irgi galutini sprendima priima pasienieciai. taip kad jokio skirtumo ar su viza keliauji ar be.

QUOTE(Ruth-Ruta @ 2009 01 21, 07:38)
Kalbejau siandien su pazistamais kurie, skrido i jav su beviziu , tai sake toki dalyka, kad  atskridus nepraleidzia gal keleto is 10 000, be to, sake, kad jei ir turi viza 10 metu turistine, tu taip pat kaip ir su elektroniniu leidimu, gali buti neileistas i sali jei nepatiksi-netiksi, tie muitininkai, turi teise tai spesti, tai vat...

Tas pazistamas, jau keleta kartu taip skrido, tai nieko jo ten neklause sake tik pas ka vaziuoja ir kokiu tikslu trumpai sake vos ne is mandagumo.
Kazkaip nebetaip jau bijau thumbup.gif

taip ir yra tik ne muitininkai, o pasiecieniai.. muitininkai tai tie kur pasieni praejus gali jusu lagaminus iskresti ir jei desryte vezat atimti.. hehe...

nesibaiminkit, jei nesat kazkur kazko prisidirbe, pazeide grubiai istatymu, jusu neisko interpolas, ir pasienieciams nepasakot, kad atskridot kaip turistai, bet planuojat cia pasilikti visam - tai ir praleis wink.gif
Atsakyti
Sveiki, visi

mes taip pat su draugu kompanija vaziuojam i JAV...
Visi pilde leidimus internetu, tai tik vienas keliaus i ambasada 4u.gif
Kelione musu tik geguzes men. bet siandien perskaiciau, kad reikia tipo pildyti likus 2 savaitem iki keliones g.gif o mes uzpildem, pries 4 men....kazin nieko tokio? Nes jei butume negave leidimo butume keliave i ambasada...o likus 2 savaitem negautum leidimo..tai ka begti ir maldauti ambasadoje vizos... :)todel ir pradejom viska anksciau....
Ir dar idomu, planuoju is darbo iseit...tai kazin jei vaziuojant nedirbsiu...ne bus tik blogiau man ??? atgalinius bilietus turim ...ir dirbu autorinem sutartimi dabar na ir dar normaliam darbe.tai galvoju, mesti normalu darba ir likti su autorinem... g.gif bet kazin ar praleis mane ????

Gal kas nors ka nors zinot....apie man rupimus klausimus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maria21 @ 2009 01 23, 08:16)
Sveiki, visi

Visi pilde leidimus internetu, tai tik vienas keliaus i ambasada  4u.gif
Kelione musu tik geguzes men. bet siandien perskaiciau, kad reikia tipo pildyti likus 2 savaitem iki keliones g.gif  o mes uzpildem, pries 4 men....kazin nieko tokio? Nes jei butume negave leidimo butume keliave i ambasada...o likus 2 savaitem negautum leidimo..tai ka begti ir maldauti ambasadoje vizos... :)todel ir pradejom viska anksciau....
Ir dar idomu, planuoju is darbo iseit...tai kazin jei vaziuojant nedirbsiu...ne bus tik blogiau man ??? atgalinius bilietus turim ...ir dirbu autorinem sutartimi dabar na ir dar normaliam darbe.tai galvoju, mesti normalu darba ir likti su autorinem... g.gif bet kazin ar praleis mane ????

Kiek man teko girdeti,tai kai uzpidai anketa gauni savo koda.O kai jau turi bilieta,tai vel ieini i savo duomenis ir ivedi likusia informacija(kada isvyksti,reiso numeris ir t.t) ok.gif
Atsakyti
tai koks skirtumas kada uzpildai ta leidima juk jis 2 metus galioja.
Atsakyti
Taip leidimas galioja 2metus, nesvarbu kada tu keliausi, ar dabar ar po metu..
Atsakyti
QUOTE(Maria21 @ 2009 01 23, 18:16)
Sveiki, visi

Visi pilde leidimus internetu, tai tik vienas keliaus i ambasada  4u.gif
Kelione musu tik geguzes men. bet siandien perskaiciau, kad reikia tipo pildyti likus 2 savaitem iki keliones g.gif  o mes uzpildem, pries 4 men....kazin nieko tokio? Nes jei butume negave leidimo butume keliave i ambasada...o likus 2 savaitem negautum leidimo..tai ka begti ir maldauti ambasadoje vizos... :)todel ir pradejom viska anksciau....

Mes i Jav vykstame kovo men, tai nesenai visi gavome leidimus vykti i Jav. O kodel tu manai, kad tavo darbingumas turi tureti itakos ileidziant i JAV? juk prasyme del bevizio leidimo apie darba nieko pildyti nereikia, JAV muitininkai tikrai netikrins tavo Sodros duomenu smile.gif Darbas turi didele itaka einant i ambasada prasyti vizoas, nes tik ten turi turi pasakoti ka dirbi, kur, kiek laiko, ar nezadi iseiti ir pan. As pati isejau is darbo ir likau dirbti tik su autorinemis sutartimis ir esu tikra, kad tikrai jiems neturi itakos kokiu principu dirbu savo tevyneje..tikiuosi smile.gif
Atsakyti