Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į JAV be vizos

QUOTE(KriuKriu @ 2009 02 10, 16:18)
O kam registruotis is anksto? Juk vistiek eile reikes oro uoste atstovet del registruoto bagazo pridavimo.
Na, nebent tik su rankiniu bagazu skrendat, tai gal ir apsimoka pries diena registruotis. As tai visada atvykus i oro uosta tik pries pat kelione registruojuosi ir tuo paciu atiduodu bagaza.

As jei gerai suprantu ta registracija gali pasirinkti vieta kur noretum sedeti,man pvz geriau patinka prie lango sedeti, nemegstu viduryje sedeti tarp keliu zmoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyte255: 10 vasario 2009 - 15:35
QUOTE(rozyte255 @ 2009 02 10, 16:31)
As jei gerai suprantu  ta registracija gali pasirinkti vieta kur noretum sedeti,man pvz geriau patinka prie lango sedeti, nemegstu viduryje sedeti tarp keliu zmoniu.

As irgi prie lango smile.gif Registruojanciai darbuotojai pasakau zodziu: near the window, please. Ir pasodina ax.gif
Atsakyti
na mano mama skrenda su britu avia linijom,tai jeigu gerai supratau,ten parasyta,kad jeigu tu uzsiregistruoji online,tai nereikia tau eilej stoveti tik pasimi tuos lipdukus ant bagazo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2009 02 10, 17:21)
As irgi prie lango smile.gif Registruojanciai darbuotojai pasakau zodziu: near the window, please. Ir pasodina  ax.gif

mano manmu online greiciau , nes daznai kas ima near the window , o cia iskarto uzsiregistruoji ir ramu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jav @ 2009 02 10, 18:52)
na mano mama skrenda su britu avia linijom,tai jeigu gerai supratau,ten parasyta,kad jeigu tu uzsiregistruoji online,tai nereikia tau eilej stoveti tik pasimi    tuos lipdukus ant bagazo. smile.gif

Tavo mam vistiek eis pristatyti savo bagazus, tai ten paaiskins, tik nezinau ar anglu avia linijos liepia atsispausdinti tos vietos rezervacijos, nes KLM praso atsispausdinti vietu rezervacija.
Atsakyti
QUOTE(rozyte255 @ 2009 02 10, 10:09)
mano manmu online greiciau , nes daznai kas ima near the window , o cia iskarto uzsiregistruoji  ir ramu smile.gif
Papildyta:

Tavo mam vistiek eis pristatyti savo  bagazus, tai ten paaiskins, tik nezinau ar  anglu avia linijos liepia atsispausdinti tos vietos rezervacijos, nes KLM praso atsispausdinti vietu rezervacija.

Jo reikia turet atsispausdinus ir vitos rezervacija ir bagazo.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 02 09, 06:19)
Ir dar kaip kreditines korteles gali buti "tuscios"  lotuliukas.gif gali buti maksimaliai isnaudoti kredito limitai ir t.t., bet tuscios jos nebuna niekad smile.gif

papraciausiai gali buti kreditine kortele, kurios kredito limitas 0.00 mirksiukas.gif bet jinai vis tiek kreditine g.gif idomu ar ne blink.gif
Atsakyti
cia ziuri visi savo isvadas padaro, istikruju reikia pasiklaust pas ta meksikieti pareguna kodel jis paprase korteles nes visi kaip nori taip ir savas istorijas sugalvoja biggrin.gif niekas nezino ir as nezinau kodel jas paprase parodit
Atsakyti
O tai kokia ta kreditine kortele turi buti.Cia reikia kokia specialia issiimti,kad tiktu naudoti USA. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2009 02 11, 01:59)
O tai kokia ta kreditine kortele turi buti.Cia reikia kokia specialia issiimti,kad tiktu naudoti USA. g.gif

Nu kreditine korteles visur galioja, nes pas mus yra tik keliu rusiu kaip Viza, Mastercard, American Express, nuo paprastu iki gold ir platininiu. Man rodos usa tinka ir visa electron debetine kortele,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyte255: 11 vasario 2009 - 09:56
QUOTE(rozyte255 @ 2009 02 11, 10:53)
Nu kreditine korteles visur galioja, nes pas mus yra  tik keliu rusiu kaip Viza, Mastercard, American Express, nuo paprastu iki gold ir platininiu. Man rodos usa tinka ir visa electron debetine kortele,

Gali but, kad paprastas debetines ne visur priims. Europoj su jom nera problemu, bet JAV gali buti. Todel pasidariau kreditine smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 02 11, 12:05)
Gali but, kad paprastas debetines ne visur priims. Europoj su jom nera problemu, bet JAV gali buti. Todel pasidariau kreditine smile.gif

tu teisi , nes nesenai cia dabar skaiciau, kad priima eletron viza, bet nevisur , skaiciau , kad geriausiai bankomatuose issigrininti is debetines korteles,
Atsakyti
g.gif
QUOTE(rozyte255 @ 2009 02 06, 09:59)
olialia , o koki tu miesta skrisi? ir kada skrisi? As tai kita men 19 d. i cikaga... tai gal tu  jau busi grizusi, pasakytum kaip ten su tom sienom, nezinau as biski nervuojuosi eiti per kontroli posta... visa gyvenima taip. kazkoks nemalonumas unsure.gif

Is pradziu i NY. ne, 19 dar nebusiu grizus..
man tai biski baisu, nes kai pildziau ta prasyma, irasiau bilieto ir reiso nr.
tuos bilietus praradau ir skrisiu su kitais.
idomu problemu del to nebus?
Atsakyti